Жіночий базовий гардероб на зиму: що в ньому має бути?

admin 08.12.2020 18:28 ДОЗВІЛЛЯ

Всім зрозуміло, що в гардеробі для холодної пори року обов'язково повинні бути теплі речі. Але багато хто купує одяг для зимових холодів необдумано. І в підсумку виходить, що ось цього светра, такого теплого і затишного, просто нема з чим надіти!

Щоб грамотно поєднувати речі між собою і не витрачати нечувані суми, забиваючи свою шафу, потрібно продумати базовий гардероб. За допомогою експертів порталу з продажу одягу в інтернеті Shafa.ua ми вирішили розібратися докладніше в тому, що точно потрібно придбати для базового зимового гардеробу, і які речі будуть модними в сезоні зима-2020-2021.

Шуба або дублянка

Шуба з натурального хутра не дуже затребувана в наших широтах. Як правило, на вулиці йде мокрий сніг, тому дороге хутро не хочеться псувати вологістю. Вихід є: шуби і кожушки з штучного хутра і плюшу. Це неймовірно практично: синтетичне хутро, з яким би довгим ворсом воно не було, можна прати навіть у пральній машинці. Вибирайте короткі кожушки яскравих забарвлень або красиві шуби довжини міді. А ось у випадку з дублянкою допускається використання натуральної шкіри та замші. Красиво виглядають короткі куртки-дублянки з овчини — в них буде зручно тим, хто багато часу проводить за кермом. Дублянки нижче стегна або до коліна гарні в етнічному стилі — з вишивками, бахромою, орнаментами, візерунками, вставками і аплікаціями. Дублянки-максі можуть бути дійсно розкішними, нічим не поступаються натуральним шуб.

Парка або пуховик

Для спортивного стилю і комфортного стилю casual підійдуть пуховик або парка. Обираючи пуховик, обов'язково стежте, щоб верхній шар був водовідштовхувальним, а всередині був досить щільний утеплювач. Дуже модні в цьому сезоні пуховики-ковдри, об'ємні, з високим коміром і капюшоном — такі можна без зусиль знайти на сервісі з продажу одягу Shafa.ua. Щодо парки краще віддати перевагу нейтральним відтінкам: чорний, графіт, шоколадний, хакі, темно-синій або темно-зелений. Але можна вибрати і яскраву парку: червону, гірчично-жовту, блакитну, пудрово-рожеву. Добре виглядають парки з хутряною обробкою по капюшону. В останньому випадку теж можна вибирати штучне, а не натуральне хутро.

Класичне пальто або утеплений тренч

Цей варіант підходить для ділових образів і офісного стилю. Класичні приталені моделі відмінно виглядають з діловими костюмами. Але намагайтеся все ж для зими обирати не тонкі плащі, а теплі пальта і утеплені тренчі на підкладці. Фасони «оверсайз», об'ємні, зі спущеною лінією плеча і з капюшоном будуть поєднуватися навіть з кедами і кросівками. Популярністю користуються моделі пальто «трансформер», в яких внутрішня підкладка відстібається. Таким чином, пальто можна носити і взимку з підкладкою, і навесні або восени без неї.

Базова сукня з вовни

Залежно від фасону буде доречною в багатьох ситуаціях. Наприклад, сукня-светр з тонкої трикотажної в'язки з високим коміром буде добре виглядати і з чобітками на підборах, і з черевиками-мілітарі. Довжину краще вибирати міді або на долоню вище коліна. Занадто коротка довжина міні навряд чи буде доречною в зимові холоди. Добре виглядають з облягаючими трикотажними сукнями щільні різнокольорові колготки — підбирайте відтінки, що підходять до кольору сукні. Сукні також можуть бути і вільними, не облягаючими, комфортними на кожен день.

Светр крупної в'язки

Светр крупної в'язки — справжній маст-хев для сезону зима-2020-2021. Зазвичай це светри крою «оверсайз», вільні, зі спущеною лінією плеча. Велика в'язка товстими нитками робить такі светри неймовірно затишними та комфортними. Вибирайте нитки з кашеміру або ангори — ці види шерсті не «кусаються». Можна взяти і акрил, але штучна нитка не буде добре зігрівати в зимові холоди. Дуже добре виглядають візерунки об'ємними косами або ажурна в'язка. Велика кількість таких светрів самих різних забарвлень можна знайти на порталі з продажу одягу в інтернеті Shafa.ua.

Шапка і шарф

Пройшли ті часи, коли шапка була тільки предметом необхідності. Як же тоді не хотілося надягати нудні і одноманітні шапки, і носили їх тільки в люті морози. Сьогодні ситуація змінилася кардинально: шапки та інші головні убори — це невід'ємний атрибут будь-якого способу і стилю в холодну пору року. Для спортивного look'а вибирайте класичні в'язані шапки різної довжини. Для ділового образу — берети і капелюхи, вони виглядають доречно з костюмами і тренчами. Шапки з хутра поєднуйте з шубами або пальто з такою ж хутряною обробкою.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат