Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15540, 20

На Закарпатті 58 котелень перевели на альтернативні види палива


Про підготовку   підприємств житлово-комунального   господарства   та об’єктів соціальної сфери до роботи в опалювальний період розповів під час   брифінгу заступник директора   департаменту - начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва ОДА Василь   Романець.

СТУПАР: «В Ужгороді аура примушує суддів робити ляпи»

Екс-арбітр ФІФА поділився думкою про арбітраж в матчах минулого туру Чемпіонату України.

У вагоні митники виявили   2 тис. пачок цигарок

Сьогодні, у міжнародному залізничному пункті пропуску «Павлове» Закарпатської митниці ДФС, в одному із вантажних вагонів, під котунами, митники виявили 2000 пачок сигарет без українських акцизних марок, торгової марки «JIN LING».

Як ужгородці виграли суд проти забудовника

 
В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція представників громадськості, завдяки активній позиції яких вдалося відстояти право мешканців одинадцяти багатоповерхівок по вул. 8-го Березня, Можайського, ген. Свободи на відпочинок у своєму дворі.

Необхідно змінити склад Кабміну і терміново повернути посаду міністра промисловості, - Вілкул

- Досить ходити по світу з простягнутою рукою. Країна не виживе тільки за рахунок кредитів. Необхідно піднімати власну промисловість. Вже не тільки прості українці, а й більшість політиків і експертів говорять, що необхідно міняти Кабінет міністрів, який довів країну до розрухи, - заявив у середу, 7 жовтня, народний депутат Олександр Вілкул, виступаючи з трибуни Верховної Ради.

Завдяки   небайдужим людям ужгородська сім’я погорільців повернеться додому

Двоє людей загинуло та ще п’ятеро діток опинилося на лікарняному ліжку внаслідок пожежі, яка сталася в ніч на 11 липня в Ужгороді на вул. Декабристів, 53.

У Закарпатті ремонтуватимуть розбиту дорогу, що веде до Румунії

У понеділок голова ОДА Геннадій Москаль зустрівся в Києві з керівництвом «Укравтодору», щоб вирішити питання капітального ремонту дороги міжнародного значення «Вилок – Дяково».

Експерти перевірили якість води у ріці Тиса

Відбулася зустріч українських та румунських експертів Робочої групи по проблемах р. Тиса з питань оцінки якості води.

16-річна дівчина госпіталізована через ДТП у Закарпатті

У ніч на 6 жовтня у Виноградові, на вул. Комунальній сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів.

В Ужгород їде Норвезький театр (ФОТО+АФІША)

Samovarteateret   - це професійний театр, заснований Бенте Андерсен у норвезькому місті Кіркенес в 1990 році.

У закарпатському магазині затримали злочинця зі зброєю (ФОТО)

Діяти в екстремальних ситуаціях під час затримання злочинців днями навчалися працівники Державної Служби охорони при УМВС Закарпатської області. Відпрацювали затримання в магазині злочинців зі зброєю.

В Ужгороді гратиме піаністка з Німеччини (АНОНС)

ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ ЗАПРОШУЄ! Музика вихідного дня!

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 6 жовтня. Нехай ранкова прохолода буде для вас приємною з чашечкою гарячої кави в руках. Прокидайтеся в доброму гуморі, легко реалізовуйте все заплановане. Цінуйте тих, хто поруч. Гарного вівторка!

Ужгород. Вибори-2015: Політична партія "Громадянська позиція" йде під №1 (ФОТО)

Очолює список кандидатів до Ужгородської міської ради від Політичної партії "Громадянська позиція" відомий громадський діяч Павло Федака, міську організацію очолює Олена Цендра. Лідер "Громадянської позиції" в Україні — Анатолій Гриценко.
На фото — кандидати в міські депутати по Ужгороду.

Закарпатські митники вилучили дві сотні «Alcatel 1042Х»


Громадянин України віз із Угорщини 200 мобільних телефонів, порушуючи митне законодавство. Заїхав він в зону митного контролю на ділянку «в’їзд» митного посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС легковим автомобілем марки «MERCEDES-BENZ» реєстраційний номерний знак Республіки Словаччина.

У Берегові пробігли півмарафон заради пострждалих на Сході (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Угорська емуменічна служба допомоги 3 жовтня провела у Берегові благодійний півмарафон.

Говерла програла Карпатам. Фоторепортаж

У неділю "Говерла" у рамках 10-го туру УПЛ приймала "Карпати".   Рахунок зустрічі 2:0 на користь львів"ян. Голи забивали Савченко (5 хв, автогол) та Пластун (41 хв.). Традиційно буйно вели себе фанати "Карпат", дивіться фотоогляд Яноша Немеша.

У Дякові почали ремонт автодороги

        У неділю (4.10) одразу після відзначення фольклорного фестивалю угорців у с.Пийтерфолво (Виноградівський район) Геннадій Москаль здійснив робочу поїздку в с.Дяково й зустрівся з місцевими мешканцями, котрі тиждень тому організували акцію протесту з блокуванням дороги. Нагадаємо, що селяни вимагають відремонтувати дорожнє покриття на автодорозі міжнародного значення, яка веде до КПП на українсько-румунському кордоні, і яка вже не ремонтувалася 12 років.

В Ужгороді пройде презентація епатажної юної поетеси Марічки Черничко (ФОТО)

Наступного тижня в Ужгороді відбудеться презентація дебютної книги ужгородської поетеси Марічки Черничко. «Три стільці» — саме так охрестила своє перше «дитя» Марічка.

128-а бригада отримала від Штатів надсучасне військове обладнання (ФОТО)

Керівництво області вручило 128-й бригаді передане з Америки сучасне військове обладнання.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат