Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15620, 20

Як закарпатці можуть продавати пиво (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Роздрібна торгівля пивом у пляшках та бляшанках
ФОП-платниками єдиного податку.

У Замку "Паланок" відкриють меморіальну кімнату Ференца Казінці

3 жотвня, о 17.00 у Мукачівському замку "Паланок" відбудеться   урочисте відкриття «Меморіальної кімнати Ференца Казінці».

У мистецькому кафе Ужгорода відкриється нова виставка

Завтра, 29 вересня, в ужгородському арт-кафе "Voto" відкриється виставка художниці Лесі Корж "Світлограй".

Яке туристичне перезавантаження чекає на Ужгород

У понеділок, 28 вересня, о 15.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться круглий стіл з експертами та громадськими активістами на тему "Ужгород туристичний. Перезавантаження".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 28 вересня. Прокидайтеся в доброму гуморі з горнятком ароматної кави. Зігрівайтеся приємними емоціями, щирими усмішками близьких людей. Нехай ніщо не збиває вас із шляху, упевнено працюйте над тим, що любите, а якщо не все подобається – змінюйте щось у житті. Гарного понеділка!

Анатолій Рошко: Кого обрати ужгородцям на голову міста? Скажу по секрету таке...

Наближаються вибори до місцевих органів самоврядування. Саме тих менеджерів, які у сьогоднішніх умовах повного хаосу в країні, технічного дефолту, пошматованої та пограбованої януковичами і вальцманами країни змушені будуть взяти на себе відповідальність в умовах децентралізації за свої конкретні громади, своїх сусідів, односельчан, співгромадян за своїх близьких і рідних.

Відкрите звернення до голови Закарпатської ОДА Г. Москаля

Геннадію Геннадійовичу, не ганьбіться і не падайте так низько на старість.

«ЄЦ» без кандидата на голову Ужгорода

Богдан Андріїв Балогу зрадив із Блюком (він же Ланьо, він же «Відродження»). Звісно, таким у «ЄЦ» щонайменше руки не подають. Отже «Єдиний центр» поринув у пошуки претендента на ужгородську булаву.   Хто тепер?

Погорєлов не дуже хотів би балотуватися на мера

В Ужгороді триває перед­виборна кампанія, але Віктор Погорєлов 16 вересня ще не прийняв остаточного рішення щодо того, чи йти йому в мери знову. Вагається. Щось йому ніби тисне.

Чому в Ужгороді Качур пішов на Качура

У мери Ужгорода йтимуть щонайменше два Качури (за матеріалами ProZak.info). Ска­жете, «совпаденіє»?!

Волошин: ЄПУ і плáчу

Елегантна Інна Туряниця помахала витонченою ручкою Європейській партії України (ЄПУ), регіональне відділення якої потрапило до жорстких долоней підступного Івана Волошина, схильного до оборудок з нерухомістю та партіями.

Їжте, що дають

Їжте, що дають, і не скигліть», — саме так перед виборами кожен соціальний паразит, найнебезпечнішими серед яких є наші доморощені олігархи, щоразу годують електоральну масу тими пакетами важко перетравлюваних «супових наборів», політична реклама яких захлеснула наші міста і села. Знову рясніють бігмордами та суперобіцянками придорожні білборди, прикриваючи яскравими картинками обшарпані фасади та непридатні для пересування тротуари.

Головні питання сесії:   з порядку денного зняли, не внесли, забуксували

На сесію Ужгородської міської ради 24 вересня прийшли 37 депутатів. Активістів представляли, зокрема, захисники озера біля ЗОШ № 15 (Кірпічка), яке влада збирається забудувати. На порядку денному було 80 проектів рішень. Однак сесію знову «скоротили».

Українсько-угорська група   фахівців розроблятиме механізм пропуску автівок через міст   «Чоп—Загонь»

Пропускна спроможність мосту на пункті пропуску «Чоп—Загонь», який неодноразово закривали для ремонтних робіт та проведення реконструкції, все одно не відповідає існуючій інтенсивності руху.

Закарпаття може стати пілотним краєм у втіленні Програми Європейського територіального співробітницт

Словацькі інвестори готові вкладати гроші в сміттєпереробну галузь та енергоощадні технології Закарпаття. Про це під час зустрічі з головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем повідомив Надзвичайний та Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Юрай Сівачек.

Москаль переконує, що на Тячівщині і Перечинщині скуповують голоси по 500 грн

Геннадій Москаль направив керівникам обласних управлінь МВС, СБУ та прокурору області чергову заяву з вимогою не допустити на майбутніх місцевих виборах масової скупки голосів.

В Ужгороді два дні триватиме ярмарок (АФІША)

26-27 вересня на території обласного українського музично-драматичного театру в рамках відзначення Всесвітнього Дня туризму та Днів туризму в Україні відбудеться XIV Міжнародна туристична виставка-ярмарок   „Тур’євроцентр – Закарпаття 2015”.

Державна служба охорони завадила закарпатцю заночувати в автобусі (ФОТО)

Працівники ДСО на гарячому впіймали жителя Великого Березного, котрий проник на автостанцію й розбив вхідні двері автобуса марки «Ісузу Богдан».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 25 вересня. Зустрічайте новий ранок зі сподіваннями на краще. Не розчаровуйтеся через дрібниці, вони не варті того. Дійте так, як підказує серце. Нехай вас надихають приємні люди і яскраві дрібниці. Цінуйте тих, хто поруч. Гарного дня й смачного кавування!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат