Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15580, 20

Нагадуємо водіям, що сьогодні 1 жовтня

Штраф за неувімкнене ближнє світло або ходові вогні на позаміських шляхах — понад 500 грн.

Міліція з’ясовує, чому горів будинок із лазнею у Закарпатті (ФОТО)

Пізно ввечері, 30 вересня в смт Міжгір’я на вул. Щорса пожежа охопила дерев’яний гараж, прибудований до двоповерхового житлового будинку з того ж самого матеріалу.

Хор "Cantus" вшанував творчість видатного Михайла Кречка (ФОТО)

30 вересня у залі обласного художнього музею ім.Й.Бокшая відбувся концерт із нагоди 90-річчя від дня народження Михайла Кречка – відомого українського композитора, диригента, співака, педагога, культурного і громадського діяча.

Carlsberg оголошує про запуск краудсорсінгової програми «Cheers to Green Ideas»

Партнерство з інформаційною платформою Sustainia дозволить програмі охопити міжнародне співтовариство, що займається питаннями сталого розвитку.

Які вимоги партія "Громадянська позиція" ставить до своїх кандидатів    

Прозорість влади на всіх рівнях, відкритість перед громадою та регулярна звітність перед виборцями – такі вимоги ставить перед своїми кандидатами партія «Громадянська позиція».

Анатолій Гриценко: Через 100 днів Президент дає старт   Земельному Клондайку

Лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко застерігає: "Кілька олігархічних родин, включно з президентською, в очікуванні Нового року, адже 1 січня Президент дає старт Земельному Клондайку".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 1 жовтня. Нехай ваш ранок розпочинається з приємного кавування й розмов з близькими людьми. Прокидайтеся в доброму гуморі, цінуйте те, що маєте, а також розпочинайте новий осінній місяць з цікавих справ. Вдалого четверга!

На Ужгородщині відроджують виноробну галузь

Цієї середи в смт Середнє, що на Ужгородщині, в урочищі «Шкільна винниця» відбулося урочисте відкриття першої виноробно-виноградарської навчально-дослідної ділянки європейських сортів винограду «Троянда Карпат».

Похилий вік – не вирок

1 жовтня у всьому світі відзначаютьМіжнародний день людей похилого віку.   У нашій державі ця подія, як і в минулі роки, пройде непомітно, без   будь-яких   урочистостей. Однак не слід забувати, що похилий вік та старість – це не просто роки, це батьки, бабусі та дідусі, це люди, які будували нашу країну, вчили молодь, захищали країну, Похилий вік – не вирокпрацювали, вирощували хліб і все до хліба.                                                                            

В Ужгороді пройшов турнір з настільного тенісу пам’яті Євгена Городіштяна серед ветеранів

Першим переможцем Кубку став Іван Біров з Перечена на другому місці Іван Данкович, а на третьому Олександр Магочі. Обидва з Виноградова.

Закарпаття. Вибори-2015: Миколаїч йде у мери Ужгорода

Наш кандидат на посаду міського голови Ужгорода —
Сергій Миколайович Ратушняк

Ужгородська влада за індексом публічності на останньому місці в Україні

За результатами вимірювання у 2015 році Індекс публічності Ужгородської міської ради становить 42%. Таким чином, у рейтингу міст Ужгород знаходиться на останній позиції. Перед ним – Полтава (45%) та Харків (46%).

На Іршавщині родина отруїлася чадним газом

Останній день вересня ледве не став останнім в житті  сім’ї  із села Доробратово, що на Іршавщині. 31-річний чоловік, 26-річна дружина та їхня дворічна  донечка 30 вересня об 09:45 каретою «швидкої допомоги» були доправлені до Іршавської  районної лікарні.

Ужгороду подарують 100 книг про Надію Савченко

«Сильне ім′я Надія» - книгу, написану льотчицею Надією Савченко презентують сьогодні в Закарпатській обласній науковій бібліотеці.

Закарпатський театр може отримати новий статус

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської облради.

Ратушняк: Порошенко, Яценюк і Яресько продали ціле покоління...

А братки Балоги і Горват з Пацканом це підтримали своїм голосуванням

Ужгородець серед ночі прийшов у кафе зі зброєю

В обласному центрі Закарпаття міліціонери охорони затримали відвідувача кафе, який мав при собі пневматичний пістолет.

Жителі повинні обирати голів регіонів на виборах, - Вілкул

- За останні півтора року Дніпропетровськ за більшістю показників відкотився на останні місця в Україні. І я ставлю перед собою і нашою командою дуже амбітну, але абсолютно здійсненне завдання: за два роки зробити прорив і знову, як це завжди було у Дніпропетровська, повернути лідируючі позиції. Я ставлю перед собою завдання створити місто з реальними європейськими стандартами, - заявив кандидат у мери Дніпропетровська, народний депутат Олександр Вілкул.
- Також підкреслю, оскільки Дніпропетровськ є столицею регіону, я вважаю, що в рамках децентралізації глава регіону повинен вибиратися самими жителями, - зазначив він.

У п’ятницю "Червоний Хрест" розкаже ужгородцям про результати роботи

У п'ятницю, 2 жовтня,   об 11.00, у приміщенні сесійного залу Ужгородської міської ради відбудеться ХХІІІ звітно-виборна конференція Закарпатської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Анатолій Гриценко: "До кінця року Мінські угоди виконані не будуть"

Лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив: "Вже цілком очевидно, що до кінця року Мінські угоди виконані не будуть".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат