Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15500, 20

Усі деталі мандрівного фестивалю кіно у Закарпатті (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів XII-го мандрівного фестивалю документального кіно про права людини DOCUDAYS UA, який стартує в Ужгороді 16 жовтня і триватиме до 5 листопада.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 14 жовтня. Прокидайтеся в доброму гуморі і діліться улюбленою кавою з близькими людьми. За будь-яких обставин не втрачайте віри у власні сили. Смачної вам кави, а також добра і любові у серці!  

В Ужгороді відбувся Чемпіонат області з боксу (ВІДЕО)

Розпочався Чемпіонат Закарпатської області з баскетболу серед чоловічих команд сезону 2015-2016р. 1-й тур пройшов в ужгородському СК "Юність" 10-го жовтня.

Ужгородські дзюдоїсти здобули дві медалі на Чемпіонаті Європи з бойового самбо

26 вересня у Міхаловце відбувся Чемпіонат Європи з бойового самбо серед чоловіків, юнаків та юніорів. У змаганнях взяли участь спортсмени з 14 країн Європи: України, Польщі, Франції, Словаччини, Чехії, Румунії, Угорщини, Хорватії, Болгарії, Німеччини, Латвії, Білорусії, Македонії, Словенії.

Футбол. У Чемпіонаті Закарпаття відбудуться останні матчі у Першій лізі

Минулими вихідними відбулися чергові тури у Чемпіонатах області.

Володимир Рижонков став чемпіоном Закарпаття зі швидких шахів

У неділю, 11 жовтня, у студентському центрі дозвілля "Ювентус", що в Ужгороді, пройшов Чемпіонат області з швидких шахів. Це різновид шахів, в якому кожен із супротивників має виконати свої ходи за менший часовий проміжок, ніж при класичному контролі часу (60 або 120 хвилин кожному гравцю).

Ужгородська міськрада роздерибанить 195 земельних ділянок

Масштабну роздачу земельних ділянок планує реалізувати міська влада Ужгорода до 25 жовтня.

Єдиний центр тягне в місцеві ради кримінальних авторитетів, вимагачів, шахраїв і скупщиків голосів д

Побіжний огляд кандидатів, висунутих сімейною партією Балог у місцеві ради, викликає питання – в Мукачеві виборців взагалі за дурнів мають? Ось дані із силових структур лише на деяких «достойників» від ЄЦу, котрі хочуть потрапити в обласну, а також Мукачівську міську та Мукачівську районну ради. Серед кандидатів – скупщики голосів для ЄЦу під час попередніх виборів (щодо них була купа заяв від громадян, однак міліція на них не відреагувала). Шахраї, вимагачі, хулігани, п’яниці, сімейні дебошири й просто злодії – ось кого пропонує Єдиний центр у якості облич своєї політичної сили.

За рішенням виконкому шашку з вул.   Кошицької викладуть біля скверу Марії-Терезії

Ужгородська міська влада передає Мукачівській греко-католицькій єпархії 450 метрів квадратних кам’яної бруківки, щоб вимостити територію біля скверу Марії-Терезії.

Хто з закарпатців може одержати соціальну пільгу?

Податкова соціальна пільга надається в розмірі, що дорівнює 50 відсотків розміру прожиткового мінімуму для працездатної особи.

До 14 жовтня закарпатці мають отримати запрошення на вибори

Дільничні виборчі комісії отримали попередні списки виборців, з якими можна ознайомитися за місцем свого голосування.

Роз’яснення, чому закарпатці одержали у жовтні більшу пенсію

Про перерахунки пенсій поінформувала   начальник головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Анастасія Пентек.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 13 жовтня. Нехай тепле горнятко ранкової кави і його аромат зігрівають вас на початку дня. Плануйте справи вже зранку, щоб ввечері звільнити час для відпочинку. І, звісно, кавуйте у задоволення з бажаними людьми!

Кримінальне угрупування Калманів курує в Мукачеві агітаційною мережею Солідарності та Відродження

Наближене оточення самопроголошеного барона Калмана Лакатоша, на якого заведено з десяток кримінальних справ за наркоторгівлю, розбої з використанням зброї тощо і син якого є головним підозрюваним у вбивсті 18-річного рома, фігурує у списках партій влади на виборах до міськради Мукачева.

Прикордонники готують насичену програму святкування Дня захисника України

13 жовтня У Чопському прикордонному загоні (м. Чоп, вул. Головна, 55а) відбудуться масові   та культурні заходи з відзначення Дня захисника України.

Лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко: Якою має бути армія

Армия должна быть добровольной контрактной, без всякого принудительного призыва. Такая армия будет боеспособной и обеспечит сдерживание агрессора.

У Закарпатті починається мандрівний фестиваль кіно (АФІША)

XII мандрівний фестиваль документального кіно про права людини DOCUDAYS UA стартує в Ужгороді 16 жовтня, о 18:30 у Виставковому центрі “ILKO” (вул. Кошицька, 28).

Активісти презентували перспективу ландшафтного парку “Перемога” (ПЕРЕЛІК+ФОТО)

10 жовтня активні громадяни ініціативи #Кірпічка розпочали процес стратегічного планування щодо майбутньої перспективи ландшафтного парку «Перемога». Адже маємо сформулювати сучасне бачення розвитку території на 8,2 га зеленої зони, спираючись на минуле, розуміючи сучасні потреби та з поглядом у майбутнє.

Податкова роз’яснила щодо оплати оренди нерухомого майна

Про це йдеться у прес-релізі відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат