Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15440, 20

Кандидатів на посаду мера Ужгорода запросили показати себе

В Ужгородському прес-клубі громадська організація “Молодіжний ініціативний “За професійну діяльність” у рамках проекту “Відкриті та чесні вибори” провела зустріч кандидатів на посаду міського голови в м. Ужгород.

Людей Балоги знімають з посад і заарештовують по обидва боки від кордону

КПП Захонь на україно-угорському кордоні закривали через арешти поліцейських. Про це повідомляє “Голос Карпат” із посиланням на веб-портал KarpatHir.

У "якісних" маршрутках   Андріїва водії тичуть пасажирам середні fuck-пальці (ФОТО)

Ганьба та й годі! Пасажир однієї з ужгородських маршруток "офігенного інвестора" та сумнозвісно відомого з часів Майдану "тітушковоза" Андріїва виклав у мережу шокуючі фото “чемного ставлення” на “по-справжньому високорівневому” маршрутному автобусі. Європа, Бога му! Стрий і то краще.

"Шуфрич" про продаж ФК "Говерла" нічого конкретного не сказав

Нещодавно у ЗМІ з"явилися чутки, ніби власник ужгородської "Говерли" Н. Шуфрич продає команду. За інформацією "Матчдей" інвесторами виступила німецька компанія.

"ЧистоНьюс": Відкрилася таємниця передвиборчої кампанії пана Чубірко

Філологи вже другий тиждень ламають собі голови над загадкою гасла, висунутого на місцеві вибори головою Закарпатської облради паном Чубірко (на фото)

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 20 жовтня. Прокидайтеся в доброму гуморі, цінуйте приємні дрібниці, які оточують вас. Маленьке горнятко міцної ранкової кави обов’язково подарує вам приємні хвилини на початку нового дня. Затишку вам і тепла вранці, а також вдалого дня!

В Угорщині затримали 20 митників за сприяння контрабанді з України

Угорський антитерористичий спецпідрозділ TEK затримав майже всю зміну митників та прикордонних поліцейських на пункті пропуску "Захонь-Чоп" за підозрою в контрабанді.

Фейсбучане жгуть про "Містера Біна", а у "Токіо"   вже пожежа під час шоу

Йой, вже доста? Як важко догодити електорату: хоч побритвайся, хоч хайєр відпусти. Нині, до речі, буде рогульський бедлам біля "Токіо": два Іванка — Попович і Пилипець. Обись'те сесі хлопці не забули, що у спальному районі діти й старики рано спати лягавуть. Пак не дуже гойкайте, бо не дамо голоси!  

Пісня про павуків у банці: "Ланьо і Балога вони, якщо чесно, — не пара, не пара, не пара"

Від нашого стола — вашому столу: Фейсбук нардепа Ланьо надіслав палкий передвиборчий привіт нардепу Балозі, який очолює сумнозвісний сімейний мультиклан на західних рубежах держави. Отже...

Брехня, казки, понти і суцільний впопулізм. А що для ЛЮДЕЙ??

Забули ще про партію "Відро" (дехто її називає "Партія відродження Партії регіонів".

Аналіз списків кандидатів в облраду від Ужгорода

Хто хоче пройти в Закарпатську обласну раду від Ужгорода

Будь Людиною! Не продавайся! Не голосуй за посіпак та спадкоємців Януковича й олігархів

Олігарх №1 в Україні — Порошенко, статки якого за рік президенства зросли багатократно. Далі по списку — Коломойський, Ахметов, Фірташ, Пінчук, Львочкін, Боголюбов, Бойко, Богуслаєв, Клюєв, Вілкул, Єфремов, Суркіс, Колесніков, Новінський, Фурсін, Мартиненко і т. д., і т.п.

Балога визнав, що сина в мери йому всадити не вийде, але спроб він не полишає

«Влада уклала союз з Медведчуком, щоби не дати нам перемогти на Закарпатті. А за таке самодурство їм доведеться розраховуватися інтересами держави десь на переговорах у Мінську» - пише (точніше за нього пишуть – ред.) у Фейсбук Віктор Балога.

Міліція, де ваші дії?! «Єдиний центр» скуповує голоси по всьому Закарпаттю

Став відомий список людей, які скуповують голоси виборців у Воловецькому районі. Даний список губернатор області Г.Москаль направив у правоохоронні органи.

Закарпатські митники пропустили наркотики на 150 тисяч євро. Тіпа "не помітили"

Чергову партію контрабанди із Закарпаття – цього разу наркотики — затримали словацькі правоохоронці на митному посту «Вишнє Нємецке-Ужгород» 16 жовтня.

Україна зіграє проти Словенії на шляху до Євро у Франції

Про це стало відомо щойно за підсумками жеребкування раунду плей-офф.

Ужгород хочуть перейменувати

Ідею про перейменування висунув екс-мер Ужгорода, він же — нинішній кандидат на цю посаду на виборах 25 жовтня, Сергій Рaтушняк.

Качур ззовні і Качур всередині — це два різних Качура?

Алілуйя! Качур побритвався! Стоп... А може це не він??? Он у Вови Пуцькіна аж 15 двійників. У Марії Петрівни — теж парочку, судячи з різних вуличних носіїв її подеколи гарного, інколи файного, а десь — геть прекрасного обліку.

Шкіряк попередив закарпатських нардепів Балогу та Ланя: раптом що — мордою в асфальт і в кайдани

Правоохоронці будуть жорстко реагувати на спроби дестабілізувати внутрішню ситуацію в кількох регіонах України під час виборів.

Декан УжНУ координує підкуп виборців

Трибуна: За iнформацiєю отриманою “Трибуною” з власних джерел, пiдготовку сiтки агiтаторiв для пiдкупу виборцiв за кандидата на посаду Ужгородського міського голови Богдана Андрiїва безпосередньо веде та координує   декан бiологiчного факультету

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат