Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15460, 20

ЄЦ тягне в депутати хабарників, дебоширів і контрабандистів - 2

Продовжуємо аналізувати кандидатів у депутати різних рівнів від “Єдиного центру”. Ось іще кілька персон, які красномовно характеризують цю політичну силу з її “правильними” лозунгами.

Москаль зайняв третє місце у рейтингу українських політиків, а Балога – в самому кінці

Соціологічна група «Рейтинг» провела на замовлення Міжнародного республіканського інституту опитування щодо довіри до інституцій влади.

Ужгородці нагадують про недавнє «світле» минуле кандидата-чорнушника Волошина

На проспекті Свободи та ще на багатьох вулицях в Ужгороді поширюють та розклеюють листівки, які коротко формулюють, ким є один із кандидатів на вибори в Ужгороді Іван Волошин.

Анатолій Гриценко про чергове безтолкове рішення Порошенка

"Громадянська позиція" йде вперед, а тим часом Порошенко присвоїв Муженку найвище військове звання Генерала армії Украіни. Безтолковий генерал і безтолкове рішення.

Кандидат у мери Ужгорода Андріїв підкуповує електорат у магазині та барі, — сайт region.uz.ua

Протягом останніх кількох днів, з 14 по 16 жовтня, у міліцію надійшло декілька заяв про підкуп виборців на користь кандидата на посаду мера Богдана Андріїва.

Волонтери обурені безсоромним самопіаром кандидата "на нашу голову" Чубірки на жертвах АТО

Волонтери обурені безсоромним самопіаром ЄЦівських чиновників, втім, пригадують вони, Чубірко та Губаль кинули в біді, в межах Дебальцівського котла в лютому місяці, сотні закарпатських, і не тільки, вояків.

Кандидат від Балоги попався на контрабанді у Словаччині

Кандидата в депутати від «Єденого Центру» затримали з контрабандою словацькі митники

В ужгородських дітей з вулиці Бестужева нова "дражнилка": "Чубірка — від бублика дірка"

Яка дивна фраза на цьому фото: "Змінити рідне місто на краще". Ви щось зрозуміли? Аналізуємо: 1. Від чиєго імені це речення   сформульовано? 2. І хіба цей "хтось", який на вибори пре як "БМП, що бруду не боїться", цим набором слів хоча б щось комусь обіцяє?! Очевидно, що на 100% — "ні". Лише вслухайтеся: "ЗМІНИТИ місто на краще". Суцільна локшина на вуха.  

Сергій Ратушняк: Не продавайтеся і не обирайте криміналітет до влади!

Хочу нагадати шановним закарпатцям і ужгородцям, як Вас по всьому краю безсовісно і безкарно грабувала банда СДПУ(о) в 1995—2000 роках.

«Єдиний центр» тягне в місцеві ради   кримінальних авторитетів, вимагачів, шахраїв   і скупників голос

Побіжний огляд кандидатів, висунутих сімейною партією Балог у місцеві ради, викликає питання — в Мукачеві виборців узагалі за дурнів мають? Ось дані з силових структур лише на деяких «достойників» від «ЄЦу», котрі хочуть потрапити в обласну, а також Мукачівську міську та Мукачівську районну ради. Серед кандидатів — скупники голосів для «ЄЦу» під час попередніх виборів (щодо них була купа заяв від громадян, однак міліція на них не відреагувала). Шахраї, вимагачі, хулігани, п’яниці, сімейні бешкетники й просто злодії — ось кого пропонує «Єдиний центр» за обличчя своєї політичної сили.

Як Чубірко привласнює чужу славу

Медаль за популізм у перегонах за крісло мера Ужгорода можна сміливо вішати на груди кума Віктора Балоги Володимира Чубірка. Цей уміє відкривати відремонтовані класи та школи і виголошувати промови, що все це не завдяки державним програмам, а завдяки йому. Ледь не за свої кошти ті ремонти робить.

Кримінальний   авторитет «Чалий»   іде на вибори   від «Єдиного центру»

Кандидатом у Закарпатську обласну раду в окрузі № 23 (Мукачівський район) партія Віктора Балоги «Єдиний центр» висунула Володимира Пауля, відомого у кримінальних колах за прізвиськом «Чалий». Про це повідомляє керівник департаменту інформаційної діяльності Закарпатської ОДА Ярослав Галас на сайті голови Закарпатської ОДА.

Ужгородці самі звинувачують   деяких кандидатів у мери

Виборча кампанія наближається до завершення і в Ужгороді кандидати в мери почали активно себе рекламувати.

Пам’ятка ужгородцям

Для того, щоб наш Ужгород став для нас комфортним містом для проживання, нам потрібно відійти від популізму і прагматично проаналізувати, хто за 25 років нової України був найефективнішим керівником Ужгорода.

Як закарпатська студентка підкоряла Америку

Бориспіль, сьома ранку і відчуття матадора в очікуванні супротивника.   Я не боялась своєї мрії: мене лякала відстань.   Серце падало в п’ятки від того, що моя країна залишиться за океаном. Сестра Керрі підкоряла Чикаго, а яне могла запам’ятати назву штату, до якого летіла. З героїнею драйзерського роману у нас було щось спільне на кшталт   американської мрії. Мрії, яка зупинила час. Здавалось, він рухався проти стрілки. У Атланті ступила на чужу землю, тримаючи іконку в руках. Я боялась вкусити кращого життя і залишитися в ньому назавжди.

Михайло Сирохман: Закарпатці власними силами, за великі гроші знищують дерев’яні церкви

«В Україні сьогодні налічують майже 2,5 тисячі дерев’я-них церков. Такого різноманіття архітектурних стилів й оригінальних вирішень немає ніде. У наших церквах гармонійно поєднані функціоальність і краса», — стверджує художник, мистецтвознавець, філолог, дослідник дерев’яних церков Закарпаття Михайло Сирохман.

У бюлетені до Ужгородської міськради під першим номером ітиме «Громадянська позиція»

Лідер списку Павло Федака взяв участь у двотуровому голосуванні з приводу розміщення у виборчому бюлетені до Ужгородської міськради. Якимось магічним чином він обидва рази витягнув №   1. Таким чином, «Громадянська позиція» у виборчому бюлетені до Ужгородської міськради   йтиме   під № 1. Команді Анатолія Гриценка пофартило на старті, далі копітка праця і боротьба за прохідне місце.

Кандидат у мери Волошин спробував пропіаритися, збрехавши

До редакції звернувся член Громадської ради при Ужгородській міській раді С. Мацко. Активіст був обурений брехнею першого заступника міського голови І. Волошина, який спробував приписати собі чужі результати і при цьому пропіаритися на них.

Погорєлов:   цураві справи!

Чимало ужгородців були прикро здивовані, коли дізналися: Погорєлов знову рветься до крісла міського голови, звідки його свого часу просили піти по-доброму, згодом навіть привселюдно викидали з посади та організовували мітинги-протести з вимогою йти геть!..

Ужгородська міськрада роздерибанить 195 земельних ділянок

На черговому засіданні сесії Ужгородської міської ради депутати мають ухвалити рішення «Про надання дозволу на підготовку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у районі вул. Собранецької (масив 1, 3) громадянам, які перебувають на обліку».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат