Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15560, 20

В Україні мають намір реалізувати систему комунального транспорту

- У Дніпропетровську буде відновлена ​​система комунального транспорту, яка дозволить знизити вартість проїзду і забезпечити міські пільги для пенсіонерів, студентів, школярів та інших категорій громадян, яким центральна влада скасовує пільги. Для цього будуть придбані комфортні автобуси великої місткості.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 5 жовтня. Нехай перші промінці ранкового сонця дарують вам радісні відчуття і надихають на корисні справи. Прокидайтеся в затишку, з горнятком ароматної кави в руках. Вірте у себе – й обов’язково все вийде. Гарного дня!

Футбол. Молодь «Оболоні» знищила однолітків із Тячева

Саме таке лихо спіткало «Карпу і компанію» у Карпатах на однойменній футбольній арені в Хусті. Про це читайте далі.

С. Ратушняк: ЗАКЛИКАЮ ПОРЯДНИХ УЖГОРОДЦІВ ПІДТРИМАТИ КОМАНДУ «ГРОМА­ДЯН­СЬКОЇ ПОЗИЦІЇ»

Повна поразка українства. Всі облради будуть представлені виключно злодійськими проектами.

С. Ратушняк: Порошенко, Яценюк   і Яресько продали ціле покоління...

А братки Балоги і Горват із Пацканом підтримали це своїм голосуванням. Офіційно цей пакт зради і капітуляції має назву «Реструктуризація зовнішнього боргу».

У неділю «Говерла» приймає «Карпати»

Матч почнеться о 14.00. У Прем’єр-лізі команди провели 14 матчів: +4=3–7. Голи: 11:19. У минулому сезоні в Ужгороді команди зіграли внічию (2:2), у Львові перемогли господарі (1:0).

Погорелов — один із найменш прозорих мерів України

За висновками дослідження індексу публічності, який проводила ГМ ОПОРА, найнижчий показник рівня публічності у органів самоврядування Ужгорода. Мер Ужгорода, Віктор Погорєлов, займає передостанню позицію публічності серед мерів України – це лише 41 відсоток.

Ужгородський професор надав універсальну програму дій майбутнього голови міста

Доктор юридичних наук, професор УжНУ Михайло Савчин на своїй сторінці у мережі Фейсбук опублікував універсальну програму дій майбутнього голови міста.

Оприлюднено список “скупщиків” голосів по Тячівському районі

Редакція “Трибуни” отримала від “Вільного Закарпаття” черговий список скупщиків голосів для Балогівської сімейної партії “Єдиний центр” — із найбільшого в Україні району   – Тячівського.

Ужгород: Зустріч Сергія Ратушняка з мешканцями мікрорайону "Шахта"  

Анатолій Рошко, Фейсбук: "Ми були (пишу це 1 жовтня) на Шахті (мкрн. Ужгорода) Люди повиходили на балкони, до нас підійшло близько 100-150 громадян".

Громадянська позиція Гриценка:   «За корупцію слід вводити смертну кару»

Лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко вважає, що за розкрадання бюджетних коштів під час війни потрібно вводити смертну кару.

У реабілітаційному центрі на Закарпатті живе 18 ведмедів (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Мета центру – реабілітація особин бурого ведмедя, які зазнали жорстокого поводження, потерпілих від стихійного лиха, утримання конфіскованих тварин, подальша доля яких вирішується в судовому порядку у зв'язку з порушенням законів України, відтворення їх природної популяції, тимчасова перетримка тварин, яких затримано на кордоні через порушення природоохоронного законодавства тощо.

Двох підозрюваних у злочинах закарпатців доправили з-за кордону в Україну

На Закарпатті представники Інтерполу офіційно передали слідчим Служби безпеки України двох громадян, які тривалий час переховувалися від правосуддя у країнах ЄС.

По вулиці Собранецькій міг статися вибух

Вчора, 1 жовтня, працівники аварійно-диспетчерської служби ПАТ «Закарпатгаз» локалізували аварійну ситуацію, що сталася поблизу вул. Собранецької, 158, в Ужгороді.

Закарпатка — у реанімації через чадний газ (ФОТО)

1 жовтня, о 13.25 до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про задимлення в квартирі на першому поверсі багатоповерхівки по вул. Недецеї у Мукачеві. Сусіди думали, що в помешканні трапилася пожежа, і неабияк непокоїлися за життя літньої власниці квартири.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 2 жовтня. Наповнюйте горнятко ароматною кавою і з легкістю зустрічайте новий день, у якому безсумнівно буде чимало цікавих подій та зустрічей. Нехай сьогодні ваші справи завершуються якомога швидше, і звільняється час для відпочинку. Гарного дня!

Дні добросусідства з Румунією відбудуться в середині жовтня

Дата проведення Днів добросусідства України та Румунії, які ініціював голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль під час зустрічі з префектом Марамуреша (Румунія) Антоном Рохіаном, визначена.

Свято відбудеться в неділю, 18 жовтня, в с.Біла Церква Рахівського рйону о 12.00. Попереднє місце проведення – сільський стадіон.

На пл. Театральній ярмарок хенд-мейд ляльок та прикрас "Чарівне місто"

В рамках фестивалю "Інтерлялька-2015" на площі Театральній в Ужгороді проходить ярмарок "Чарівне місто". Провести його цьогоріч "Бавка" вирішила замість традиційної святкової ходи центром міста.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат