Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15520, 20

Гурт “Rock-H” виступить на “Яскрава країна Закарпаття — 2015” (АФІША)

Область готується до ще одного фестивального марафону. Пройде він в рамках проекту «Яскрава країна Закарпаття-2015» і   в рамках другого міжнародного фестивалю дитячо-юнацької творчості». Старт 30 жовтня.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 12 жовтня. Зустрічайте із вдячністю новий день, цінуйте тих, хто поруч. Нехай улюблена ранкова кава сприяє затишку на початку нового дня. Корисних вам справ нині, добра і любові навколо!

В Ужгороді зруйнували 200-річний мур

Сьогодні зранку навпроти Кафедрального собору на вулиці Капітульній ужгородці побачили зруйнований мур – кілька метрів давньої кам’яної стіни, в якій була вмурована брама.

Ярослав Галас: Закарпаття перетворилося на феодальне князівство, де до людей ставляться, як до власн

Відомий закарпатський журналіст Ярослав ГАЛАС, який близько 10 місяців провів у зоні АТО разом із Геннадієм Москалем, розповів «РІО» про те, що його найбільше вразило по поверненні в область. За словами пана Ярослава, він сподівався, що після всього, що пережила країна протягом останніх років, свідомість місцевих політиків зміниться на краще. Однак, як вважає Ярослав, ні смерті людей на Майдані, ні фактична війна з Росією не змінили більшість представників закарпатської політичної еліти — вони й надалі намагаються докрасти те, що ще можна вкрасти. Про це та багато іншого читайте в інтерв’ю.

Закарпаття: “Великий” куратор доґаздувався

У минулому номері нашого видання в статті «Хто обкрадає мукачівців?» ми подали інформаційний запит Павла Федаки, кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 69, у якому він просив Мукачівського міського голову – Золтана Ленд’єла надати інформацію, що стосувалася Мукачівського аеродрому:

В Ужгороді на мера претендують 23 кандидати і 558 — на депутатів міськради

За інформацією з сайта ЦВК, в Ужгороді виявили бажання стати депутатами міської ради 558 осіб. Вони представляють 21 партію, що візьмуть участь у виборах до Ужгородської міської ради 25 жовтня.

В Мукачеві насміхаються над Балогою-няньом і Балогою-сином (ФОТО)

У місті Мукачево на вулицях зафіксовано появу листівок із ознаками “чорного піару” проти кандидата на посаду міського голови та у депутати міськради Андрія Балоги та кандидата до Закарпатської обласної ради Віктора Балоги, повідомили у ГМ ОПОРА.

Бунтівні цигани оточили міліцію на Закарпатті (ДОПОВНЕНО)

Декілька десятків представників ромського поселення перебувають під будівлею Мукачівського райвідділу міліції, що на вулиці Маргітича.

Ужгород: Люди Богдана Андріїва застосували силу проти активістів «Досить!!!» (ВІДЕО)

Сергій Ратушняк, Фейсбук: "Ось кримінальне бидло з Галичини - Андріїв - іде до влади з гопотою".

Про політику «ЄЦ» у каналізації

Цього тижня опоненти Сергія Ратушняка від клану Балог не могли вигадати нічого оригінального і розповсюдили інформацію нібито від «Aqvariopark» у річку Уж зливають нечистоти.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 9 жовтня. Нехай новий ранок розпочинається з улюбленої кави, розмов з близькими людьми і ненав’язливих справ. Успішно плануйте свій день, здійснюйте все задумане. Смачної кави і вдалого релаксу на вихідних!

«Тайну вечерю» в МДУ організував ЄЦ

Сайт "Новини Закарпаття": В коментарях однієї з наших публікацій з’явилась цікава інформація, щодо керівництва Мукачівського університету та наближаючихся виборів, і ми вирішили звернути Вашу увагу на це

"Ми все порєшаєм": Так Саша Шуфрич грізно відповів на санкції ФІФА

Вице-президент "Говерлы" Александр Шуфрич не планирует снимать команду с чемпионата Украины из-за того, что ФИФА наложила санкции на его клуб. Владелец ужгородцев считает, что годовой запрет на трансферы - не проблема.

Закарпаття: На місцеві вибори йдуть четверо Балог, які фігуруватимуть у семи різних бюлетенях

25 жовтня у виборчих бюлетенях по різних районах Закарпаття фігуруватимуть аж четверо Балог, представників одної родини (насправді серед кандидатів різного рівня є ще кілька Балог, але це однофамільці, а не рідня).

Закарпатський викладач отримав нагороду від Президента

До дня працівника освіти Президент підписав Указ про відзначення освітян державними нагородами України. Серед нагороджених є і закарпатець

"Громадянська позиція" Анатолія Гриценка: "Може, досить уже гратися у піжмурки?"

Лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко про так звані "успіхи Порошенка у Парижі": "Два в одному: солодке і гірке".

У це важко повірити, але в Ужгороді була "Metallica"

Свято легендарної музики сovershow: "Metallica" успішно пройшло в Ужгороді

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 7 жовтня. Нехай ранкове кавування дарує вам приємні хвилини насолоди і затишку. Розпочинайте свій день з корисних справ, успішно плануйте їх, щоб залишити достатньо часу для релаксу. Гармонії вам в усьому!

Соціальні мережі про суб'єктивні враження від реклами кандидатів в Ужгороді

Ужгород наче ялинка увішаний найрізноманітнішими фізіономіями кандидатів та кандидаток. Ці зображення ніби закликають: скоро вибори, тож дивіться, вибирайте. Та які враження залишають у глядачів ці передвиборні персонажі на вулицях нашого міста?

Як врятувати галузеву науку в Україні

Олександр Вілкул вніс законопроект, який дозволить врятувати галузеву науку в Україні. Він заявив, що після зустрічі з працівниками ДП «НИТКИ» ним був розроблений і внесений до Верховної Ради відповідний законопроект №3250 від 07.10.2015 р, який дає можливість виплачувати надбавку до пенсії науковцям без навантаження на бюджет галузевого інституту.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат