Поліція Закарпаття за добу розкрила сім крадіжок, шість із яких – з проникненням у житло

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 29.05.2018 01:25 КРИМІНАЛ

За минулу добу поліція Закарпаття розкрила сім крадіжок в Ужгородському, Хустському та Тячівському районах. Шість із розкритих майнових злочинів передбачали проникнення підозрюваних у житло.

Ужгородський відділ поліції спільно з Управлінням патрульної поліції в Закарпатській області розкрили крадіжку п’яти моторів з двору магазину в обласному центрі Закарпаття. Правоохоронці встановили причетність 47-річного ужгородця, який вже притягувався до відповідальності за аналогічний майновий злочин. Речові докази у нього вилучено, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

В Ужгородському районі розкрито три крадіжки, що кваліфікуються як такі, що передбачають проникнення у житло. Поліція встановила, що металевий ящик, алюмінієвий дріт та інші господарські речі з підвалу житлового будинку виніс 25-річний житель обласного центру. В селі Тарнівці поліція викрила 31-річного чоловіка на крадіжці акумулятора зі складського приміщення. В Оріховиці правоохоронці розкрили крадіжку господарських товарів з житла місцевої мешканки. Викрадачем виявився 45-річний односелець потерпілої.

Поліція Хустщини розкрила дві крадіжки в селі Кошельово. Правоохоронці встановили, що обидві крадіжки з житлових приміщень, про які потерпілі заявили з інтервалом у годину, вчинив один чоловік. Поліція розшукала підозрюваного – 41-річного жителя села Кошельово, вирішується питання про обрання щодо нього міри запобіжного заходу.

Крадіжку велосипеда з гаражного приміщення розкрили працівники Тячівського відділу поліції. Поліція розшукала підозрюваного у вчиненні злочину в райцентрі – 29-річного жителя селища Солотвино.

Ужгородський відділ поліції за фактом відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 ККУ, у всіх інших випадках – ч. 3 цієї ж статті.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат