Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15480, 20

Катастрофічні дороги і їх   фінансування

На поточний ремонт і утримання доріг області цього року Служба автомобільних доріг Закарпаття отримала з державного бюджету 70,7 млн. гривень, 55,9 мільйона з яких використали на дороги державного значення, 14,8 млн. гривень на шляхи місцевого значення. Про стан доріг і поточні проблеми розповідав начальник відомства Михайло Попович.

Орієнтування. В Ужгороді відбувся традиційний Кубок Саса

На День захисника України у підніжжя середньовічного Ужгородського замку відбулася давноочікувана прихильниками спортивного орієнтування подія – «Кубок Саса». Це традиційні змагання, що названі на честь найповажнішого закарпатського тренера з цього виду спорту, 79-річного Костянтина Федоровича Саса, який майже 50 років пропрацював завучем Закарпатського центру туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді.

Ужгородські депутати збираються в міськраді без преси і людей

Погорелов скликає 30 депутатів на "Таємну вечерю" без преси і людей на 17:00 в сесійний зал!

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 16 жовтня. Нехай вам буде тепло і затишно на початку нового дня разом з горнятком улюбленої кави в руках і дорогими людьми поруч. Пам’ятайте, що світ навколо – такий, яким ми його хочемо бачити. Тож нехай у вашому сприйнятті буде якомога більше яскравих барв і незабутніх вражень. Гарної п’ятниці і феєричних вихідних!

В Ужгороді відзначили День захисника України (ФОТО)

14 жовтня в Ужгороді, як і в усій Україні, відзначали одразу три свята - День захисника, Покрову і День козацтва.

Понад 88 тисяч послуг отримали закарпатці від ДФС

Протягом січня-вересня 2015 року органами ДФС у Закарпатській області надано 88 500 адміністративних послуг, з них у ЦОП – 75 200.

У Закарпатті проходить екологічно-мистецький пленер “Green life”

З 14 до 23 жовтня у містечку Шаян проходить соціальний арт-пленер «GREEN LIFE».

Сьогодні в Ужгороді вшанують нескорених (АНОНС+АФІША)

15 жовтня, у рамках святкування Дня Захисника України відбудеться святковий вечір під назвою «ВШАНОВУЄМО НЕСКОРЕНИХ».

Двох молодих хлопців із Закарпаття підірвало на Сході України (ОФІЦІЙНО)

У Станиці Луганській на розтяжці підірвалися двоє бійців 128-ї бригади. У середу (14.10) під вечір на околиці Станиці Луганської двоє українських військовослужбовців віком 21 і 24 роки підірвалися на розтяжці.

Що розглянуть на сесії Закарпатської обласної ради (ПРОЕКТИ)

16 жовтня, о 10.00 відбудеться засідання третього пленарного засідання двадцять третьої сесії обласної ради VІ скликання.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 15 жовтня. Зустрічайте новий день з усмішкою, робіть добро -   й воно повернеться до вас. Нехай ароматна ранкова кава створює вам приємне прокидання й бадьорить на початку дня. Легко здійснюйте все задумане. Гарного дня!

В УжНУ відкрили сучасну лабораторію (ФОТО)

Відвідали цю знаменну для університету подію й угорські делегати, за сприяння яких і було створено цей навчальний майданчик.

В Ужгороді розмалювали паркан відомими мультгероями (ФОТО)

Чотирьох жовтих посіпак в одному з ужгородських двориків по вулиці Льва Толстого зобразив місцевий житель Віталій Теш з організації "CansUp!".

Фехтування. Студенти УжНУ вибороли срібло на Чемпіонаті України

Цього року в Ужгородському національному університеті розпочали навчання 30 студентів – майбутніх вчителів фізичної культури, тренерів з різних видів спорту.

Фехтування. Олена Синиця здобула срібло на етапі Дитячої Ліги

3-4 жовтня у Львові відбувся черговий етап Дитячої Ліги з фехтування на шпагах. У трьох вікових категоріях – 13-12 років, 11-10 років і 9 років і молодше змагалися 209 юних спортсменів.

Завтрашня презентація Марічки Черничко переноситься (НОВИЙ АНОНС)

Завтрашня презентація закарпатської поетеси Марічки Черничко переноситься. Деталі - далі у тексті.

Ужгородець Джміль за 10 днів пробіжить   450 км заради дітей зі шкіл-інтернатів та дитбудинків

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція Дмитра Джміля, ужгородського бігуна, який вже вкотре намагатиметься привернути увагу суспільства до проблем дітей-сиріт.

Від Покрови ужгородські бюджетники з теплом

Рішення про подачу тепла у бюджетні закладам міста   від сьогодні міськвиконком вирішив напередодні на своєму засіданні.

Якою може бути нова площа навколо кафедрального собору в Ужгороді (ПРЕЗЕНТАЦІЯ)

В Ужгороді запланували проведення презентації площі європейського зразка, за проектом, що ініційований Мукачівською греко-католицькою єпархією та інститутом післядипломної освіти. Йдеться про площу навколо Греко-католицького кафедрального собору в Ужгороді.  

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат