Упродовж вихідних на Закарпатті двічі горіли житлові будинки

У ДСНС України у Закарпатській області 04.06.2018 22:39 СОЦІО

Так, 2 червня, о 11:28 до виноградівських рятувальників надійшло повідомлення про загорання у житловому будинку на вулиці Зеленій, що у смт Вилок, Виноградівського району. На місце події негайно направлено чергові відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів.

Як з'ясувалося, у дах житлового будинку потрапила блискавка і речі, що знаходились там, почали тліти. Загорання ліквідовано місцевим населенням до прибуття пожежних підрозділів. Від знищення врятовано житловий будинок, але вогонь встиг пошкодити 2 кв. м. перекриття.

Цього ж дня о 22:45, тільки вже до мукачівських рятувальників, надійшов тривожний сигнал про пожежу в житловому будинку на вулиці Лавківській, що у Мукачеві. Через декілька хвилин на місце події прибуло два відділення рятувальників 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево. Осередком загорання стала одна з кімнат будинку. Вже о 22:53 рятувальники локалізували загорання, а о 23:00 повністю ліквідували. Вогнеборці врятували житловий будинок, але полум’я пошкодило речі домашнього вжитку. Намагаючись самотужки загасити пожежу, травмувався господар оселі. Чоловік отримав опіки верхніх та нижніх кінцівок, грудної клітини ІІ та ІІІ ступенів. Потерпілого каретою "швидкої допомоги" госпіталізовано до Мукачівської центральної районної лікарні.

Остаточні причини загорання та збитки від цих двох пожеж встановлюють правоохоронні органи.

У ДСНС України у Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат