Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15400, 20

Єдиний Центр відпрацьовує нову виборчу технологію?

Схоже,що на Закарпатті партія Єдиний Центр відпрацьовує нову виборчу технологію, гроші за голоси пообіцяли, а давати не дають. По крайній мірі до цього часу інформації стосовно скупки голосів Єдиним Центром немає.

Чи треба Ужгороду мер-аферист?

Кандидат у мери від провладної партії Михайло Качур, який буквально перед виборами з’явився на очі ужгородцям, прогортає через «Турбогаз» лівий металобрухт, грошові схеми та переоформляє на себе власність підприємства.

На Кубку "Золота осінь" перемогли ужгородські футболістки

У четвер, 22 жовтня, на футбольному майданчику ужгородського СК «Юність» відбувся футбольний турнір серед дівчат «Золота осінь». Участь у змаганнях взяли команди з Ужгорода, Тячева та Дубового. Перемогла команда ужгородської ЗДЮСШ.

Аналітика: Порошенко піде з влади набагато більш драматично, ніж Янукович

Автор: "Я задумывала этот разговор с Сергеем Гайдаем (на фото)– одним из самых востребованных политтехнологов нашей страны – как некую черту, которую мы подведем под избирательной кампанией,   завершающуюся 25 октября…"

Глава ЦВК оголосив дату другого туру виборів мерів міст

Другий тур виборів мерів у містах з кількістю виборців понад 90 тис. відбудеться там, де кандидати в голови міських рад не отримають за підсумками виборів 25 жовтня більше 50% голосів виборців

Мільйон виправлених бюлетенів отримає Закарпаття за два дні до голосування

На Закарпатті через помилку обласної виборчої комісії ледь не зірвали вибори. Майже один мільйон бюлетенів для голосування виявився недійсним.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 23 жовтня. Зігрівайтеся гарячою ранковою кавою на початку нового дня. Нехай цей день принесе вам якомога більше позитивних емоцій. Водночас не забувайте про важливі справи, які попереду. Думайте, аналізуйте і робіть власні висновки з ситуацій. Гарного дня й мудрого нам всім вибору у неділю!

Повернути Ужгороду господаря!

Вірю в мудрість ужгородців. Вірю і в те, що вони не піддадуться більше популістським лозунгам та брехні. Так само впевнений, що в моїх земляків вистачить глузду не піддатися на підкуп пройдисвітів.

Щоб вас не обманули

Зараз на вибори йде кілька нових політичних проектів. На їхню розкрутку олігархи не шкодують грошей. Скрізь білборди та ролики про те, які ці партії потрібні Україні.

Соціологи   підтвердили довіру до Ратушняка

Як ми повідомляли, за даними телефонного опи­тування близько 500 уж­городців беззаперечним лідером перегонів є Сергій Ратушняк, який набрав понад 23 % голосів, випередивши найближчого конкурента Богдана Андріїва на 9 %.

Закарпатським прикордонникам вручили бойові прапори   та ключі від квартир

20 жовтня на території Чопського прикордонного загону відбулися дві важливі події: освячення нових бойових прапорів та отримання сім’ями чопських прикордонників нових квартир. Бойові прапори одержали військовослужбовці Чопського та Мукачівського прикордонних загонів. 900 із них брали участь у виконанні завдань антитерористичної операції на сході, більше тридцяти   відзначені вищими державними нагородами, з яких троє — посмертно.

В Ужгороді розбудовують сквер,   відомий із ХVІІ століття

Під новий сквер у історичній частині Ужгорода — навпроти Ужгородського Хрестовоздвиженського кафедрального греко-католицького собору — вже заклали наріжний камінь. Однак початок будівництва позначився конфліктом…

Справжнє обличчя Горвата

Я подивився в Інтернеті той відеоролик, у якому нардеп від Ужгорода, король «Дастора» кидається мало не з матюками на активістів і щось бовкоче. Нарешті всі побачили справжнє обличчя цього депутата.

У Закарпатті під час руху загорівся автомобіль

Ввечері, 21 жовтня трапилася пожежа поблизу села Сойми Міжгірського району.

Балоги тягнуть у депутати братів, сватів, тестя й іншу братію!

Дідик за бабку, бабка за внучку, внучка за Жучку, Жучка за мачку: Серед кандидатів у ради різного рівня від “Єдиного центру” йде немов циганський табір на переселення ціла купа родичів з клану Балог.

Між Словаччиною та Україною закриють кордон

Увага! 26 жовтня 2015 року в пункті пропуску «Ужгород-Вишнє Нємецьке», тимчасово буде припинено оформлення та пропуск легкових автомобілів.

Яку роботу знаходять переселенці зі Сходу у Закарпатті

У четвер, 22 жовтня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання на тему «Знайти роботу і забезпечити побут: як переселенцеві зі Сходу працевлаштуватися на Закарпатті».

СБУ затримала закарпатського митника через 4 млн гривень

Служба безпеки України затримала колишнього головного державного інспектора одного з митних постів Закарпатської митниці.

Закарпатці використовують менше газу, ніж минулоріч

За дев’ять місяців 2015 року в Закарпатській області зафіксовано падіння обсягів споживання природного газу. За цей період споживачі використали майже на 12,7 млн куб.м або на 3,6 % менше ніж за аналогічний період 2014 року.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 22 жовтня. Прокидайтеся у доброму гуморі з горнятком гарячої кави в руках. Цінуйте кожну мить свого життя, робіть кращим світ навколо. Можливо, ваша добра справа сьогодні врятує комусь життя чи додасть позитиву у буденність. Гарного вам четверга!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат