Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15320, 20

Вже відомі прізвища ужгородських міських депутатів

(мовою оригіналу) Ужгородская городская избирательная комиссия наконец-то объявила результаты голосования 25 октября на выборах в городской совет.

Богдан Андріїв за міські гроші будує дорогу до своєї власної багатоповерхівки

Богдан Андріїв, кандидат на посаду Ужгородського міського голови від партії «Відродження», який вийшов у другий тур і якого пов’язують із наймасштабнішим в історії Ужгорода підкупом виборців, не гребує користуватися усіма благами своєї нинішньої посади – секретаря міськради.

Хеловін по-ужгородськи

Фоторепортаж Яноша Немеша з "параду нечисті" з нагоди Хеловіна.

Чемпіоном Першої ліги стала "Говерла" з Ясіня

31 жовтня у Поляні відбулися фінальні поєдинки за звання переможця у Першій лізі. У матчі кращих команд Західної та Східної зон Першої ліги «Вільхівці» з мінімальним рахунком перемогли чопський «Локомотив» — 1:0. Гол на 71-й хвилині після розіграшу штрафного забив В’ячеслав Ковтан. У визначенні кращих юнацьких команд також переміг колектив зі Східної зони. «Говерла» з Ясіня у серії пенальті виявилася вдачливішою за перечинські «Карпати» — 4:2.

Гравці ФК з Великих Ком’ят сильно побили арбітра, що обслуговував матч Кубка району (ВІДЕО)

"Я вже тепер трохи відходжу, радий, що живий. Я на нього зла не тримаю, мені його просто шкода… Він забрав у мене справу, яку я любив. Я його питав, за що ти мене так? Мені ніхто не каже. Якщо є помилка, нехай засідає федерація, а вони могли лишити мене життя, чи зробити інвалідом", − говорить 53-річний чоловік.

Вже відомі прізвища новообраних сільських голів Ужгородщини

На сайті ЦВК оприлюднено прізвища кандидатів, яких обрано сільськими головами в населених пунктах Ужгородщини.

В Україні реалізовують проект "Безпечне місто"

- Зробити Дніпропетровськ одним з найбезпечніших міст України є моїм пріоритетом. Для реалізації цього завдання буде використовуватися передовий досвід і кращі технічні рішення. Це стосується забезпечення безпеки дорожнього руху, відеомоніторингу, координації спеціальних служб - правоохоронців, швидкої допомоги, рятувальників ... У неї повинна бути вбудована робота нової поліції.

У пункті пропуску «Тиса» на два тижні перекриють частину моста. Як виїхати інакше?

Від 2 по 15 листопада ЗАТ «Автодороги Угорщини» ремонтуватимуть міст у пункті пропуску «Тиса – Захонь». Для проведення робіт перекриють праву частину моста

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 2 листопада. Насолоджуйтеся ароматом ранкової кави, поглядом близької людини, смаком улюблених солодощів. Умійте помічати дрібниці у своєму житті, адже вони свідчать про набагато більші речі. Нехай вам легко вдається все задумане. Гарного дня!

Аналітика: Вільний ринок перетворить Україну на країну емігрантів

Ерік Райнерт, один із найращих європейських економістів (на фото): "Головна задача України - копіювати найкращий досвід того, що відбувається у світі"

Юлія Латиніна: Все що Україна виграла на Майдані, вона продула на цих виборах (мовою оригіналу)

Российская журналистка Юлия Латынина считает, что результаты местных выборов в Украине показали плохое стратегическое планирование у президента России Владимира Путина.

Аналітика: Сумний штрих до виборів в Ужгороді

Завершена, крім Ужгорода, виборча кампанія в Закарпатській області. Брудна, брехлива, з підкупом виборців, неадекватною поведінкою членів окремих виборчих комісій.

Студенти УжНУ взяли участь у тренінгу «Мої європейські цінності»

Вже 13-й рік поспіль 28 жовтня відзначається Міжнародний день анімації. З цієї нагоди в УжНУ провели тренінг на тему «Мої європейські цінності».

Ужгород: У другому турі Сергію Ратушняку протистоїть галицький криміналітет Андріїва

Субота, 31 жовтня 2015 року, щойно із соціальних мереж: "Базарні гопники-тітушки бандоти Андріївих, Блюків, Балог і інших ригів за годину скупили 15000 примірників газети "Ріо".

Газета "РІО" в Ужгороді побила рекорди швидкісної реалізації! (ДОПОВНЕНО+)

Як ви проводите свою суботу? А ось цілий загін невідомих людей (назвемо їх "газетними волонтерами") в останній день жовтня відразу з відкриттям газетних точок здійснив гуртову закупівлю нашого видання. Скажете, совпаденіє? Не думаву. Бо на носі другий тур, і для когось (із синіми галицькими очима) не всі друковані слова йдуть на користь. Ось він і гатить грошенятами, яких у нього очевидно — до блуду.  

Сергій Ратушняк: Дякую всім ужгородцям за підтримку

Дякую кожному ужгородцеві, який прийшов на вибори і віддав свій голос свідомо, з гордістю і гідністю. Кожний голос, який я отримав у першому турі, це підтримка і дороговказ на оновлення міста Ужгорода.

Стислий аналіз виборів

Вибори відбулися. Хоч і не всюди. Місцями є драма. Місцями все занадто прогнозовано.

Штрих   до виборів   у Ужгороді

Завершена, крім Ужгорода, виборча кампанія в Закарпатській області. Брудна, брехлива, з підкупом виборців, неадекватною поведінкою членів окремих виборчих комісій.

Пробний камінь Сергія Ратушняка

Мабуть, що вперше за понад двадцять років   української «незалежності» в період чергових   виборів знайшовся сміливець балотуватися   на надзвичайно відповідальну посаду абсолютно чесно і прозоро — БЕЗ ПІДКУПУ! ! !

Ратушняк   до мукачівців

Мукачівці, знедолені й замордовані кримінальною бандою братків Балог із 1998 року, піднімайтеся на народне віче, відміняйте вибори-підкуп під сина, внука й інших байстрюків цієї страшної зграї.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат