Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15300, 20

Кандидати на пост мера Ужгорода зійдуться у теледебатах на «Тисі-1»?

За три дні до виборів Богдан Андріїв і Сергій Ратушняк розкажуть, чому ужгородці мають обрати саме їх

Пам'яті Людини присвячується: Ранкова кава з Олександром Поповичем

Олександр Попович на перший погляд видається серйозним-пресерйозним дядечком. Ще б пак! Журналіст з багаторічним стажем (працював і працює з різними закарпатськими мас-медіа), власкор BBC на Закарпатті, активний захисник усього справжнього ужгородського та закарпатського…

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 5 листопада. Нехай горнятко ароматної кави додає вам настрою на початку дня. Будьте в гармонії зі світом, намагайтеся оточувати себе людьми, приємними для вас. Нехай негатив не псує вашого настрою. Робіть так, як підказує серце. Гарного дня!

Як одеські "маски" виступили в Ужгороді

3 листопада до прес-центру газети «Неділя» завітала комік-трупа «Маски». Журналісти поспілкувалися з   Борисом Барським та Наталією Бузько, які разом з колегами вже ввечері представили на сцені музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв.

Геннадій Москаль подав у відставку?

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль написав заяву про відставку,повідомляє Еспресо із посиланням на власні джерела.

Гандбол. Перечин приймав тури "Дитячої ліги"

Протягом двох днів 30 та 31 жовтня 2015 року у м. Перчин проходили змагання з гандболу серед дівчат та юнаків.

Саша, покойся с миром! Памяти известного ужгородского журналиста

Вечер вторника, 3 ноября, принес очень печальную весть. Нас покинул прекрасный, светлый человек – коллега и друг Александр Попович.

Віктор Балога втратив статус «газди» Закарпаття

Закарпатська ОВК оприлюднила офіційні результати місцевих виборів до Закарпатської обласної ради.

Велосипедна декларація кандидата на місцевих виборах 2015 року Сергія Ратушняка

Велосипедна декларація серед кандидатів – у тренді. У цьому починанні не пасе задніх і Сергій Ратушняк. Ще 17 жовтня він власноруч заповнив та підписав відповідний документ у рамках масштабної всеукраїнської кампанії і не на жарт налаштований розвивати велоінфраструктуру міста  

"Кличко і його тло", або Андріїв, вчися як з'їжджати з теми

Лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко розмірковує на тему "Мер Кличко і його таємниче тло: "Віталій Кличко не має наміру використовувати дебати для піару і не дозволить комусь піаритися на його тлі". А в Ужгороді логічно виникає питання про ТЛО Богдана Андріїва напередодні дебатів з Ратушняком

Закарпаття: Підрахуй від Пацкана спалився на афері (відео)

Вибори до Ужгородської міськради сфальсифіковано. Із заявою про вчинення кримінального правопорушення членами Ужгородської міської виборчої комісії Закарпатської області звернулася секретар ТВК Вікторія Філатова-Степанова.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 4 листопада. Прокидайтеся з горнятком ароматної каві й будьте вдячні світлому початку нового дня. Цінуйте тих, хто поруч, особливо їхню турботу про вас. Нехай близькі відчувають ваше тепло. Гармонійного дня, справжніх відчуттів і любові до життя!

В Ужгороді відбудуться теледебати між кандидатами на посаду міського голови

4 листопада, о 15.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стане проведення в Ужгороді наступного тижня теледебатів між кандидатами на посаду міського голови Сергієм Ратушняком та Богданом Андріївим.

Ужгородські дзюдоїсти привезли з турніру 4 медалі зі Львова.

На минулих вихідних Львів приймав ювілейний 20 Всеукраїнський турнір з дзюдо на призи видавництва "Світ Дитини". Змагання проходили в спорткомплексі "Україна", в якому зібралося більше 700 спортсменів з 18 областей України. Ужгородські борці привезли з турніру дві срібні та дві бронзові медалі.

Дивна доля найстарішої газети краю

"Закарпатська правда", яка має чи не найдовшу   історію серед друкованих видань краю, як подейкують численні джерела, після виборів припиняє своє існування...

Арешт Корбана. Одні питання. Що це було? І чому саме тепер?

Арешт Корбана, за яким і грабунки і вбивства і рейдерства,   вражає. Єдине, виникає пару наївних запитань:

Звернення читачів "РІО", героїв газетних статей та розповсюджувачів до андріївців (ДОПОВНЕНО)

Як відомо, в Ужгороді 31 жовтня, ранком стався ганебний як для країни, що сповідує свободу слова, факт вилучення із газетної мережі шляхом гуртової скупки всього міського накладу газети "РІО" представниками так званого кандидата в мери міста від партії екс-регіоналів "Відродження"

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 3 листопада. Прокидайтеся в доброму гуморі, насолоджуйтеся ароматній ранковій каві й чудовому початку нового осіннього дня. Вірте у власні сили й упевнено йдіть до мети. У вас обов’язково все вийде!

Вже відомі прізвища ужгородських міських депутатів

(мовою оригіналу) Ужгородская городская избирательная комиссия наконец-то объявила результаты голосования 25 октября на выборах в городской совет.

Богдан Андріїв за міські гроші будує дорогу до своєї власної багатоповерхівки

Богдан Андріїв, кандидат на посаду Ужгородського міського голови від партії «Відродження», який вийшов у другий тур і якого пов’язують із наймасштабнішим в історії Ужгорода підкупом виборців, не гребує користуватися усіма благами своєї нинішньої посади – секретаря міськради.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат