Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15240, 20

Foible Instinct проведуть в Ужгороді чорну п’ятницю (ВІДЕО)

Ужгородська промо-група КРУК організовує вже четверту “Чорну П'ятницю”.

Механізм зниження тарифів для населення запропонував О. Вілкул

Яценюк йде по найпростішому шляху. Піднімаючи тарифи, він каже: платіть і терпіть. І я можу сказати, що, по-перше, влада повинна припинити це. А по-друге, можу сказати, що на місцевому рівні влада повинна займатися стабілізацією і зниженням тарифів. Тобто я абсолютно не згоден з Яценюком. Більше того, ми знизимо тарифи в місті, - заявив Олександр Вілкул, кандидат в мери Дніпропетровська, народний депутат України.

Остаточний список депутатів Закарпатської обларади та хто з обранців відмовився від мандату

У раду обрано 64 депутати від шести політичних сил – «Єдиного Центру», "Солідарності”, "Відродження”, КМКС, "Батьківщини” та "Опозиційного блоку”.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 10 листопада. Запрограмовуйте себе на хороший день разом з горнятком ароматної кави. Додавайте до кавування приємних емоцій, помічайте дрібниці навколо себе. Нехай у вас вийде все намічене. Успішного дня!

Ужгород. Вибори мера-2. Андріїв: «Якби знав, що розказати, то пішов би на дебати»

15.11.15 — дата другого туру виборів міського голови Ужгорода. Закони жанру в усьому цивілізованому світі передбачають на таких виборах не лише битву білбордів, агітпалаток, гасел та закликів, але й телевізійні дебати претендентів на крісло. Нас ця доля чомусь оминула — схибив Андріїв

Грозний: Все одно б нам забили!

У рамках 14-го туру Прем"єр-ліги "Говерла" програла на виїзді "Дніпру" (0:2). Про причини поразки розповів головний тренер В"ячеслав Грозний.

Цього року за кордон “на постійно” виїхали 1400 закарпатців

Підсумки діяльності міграційної служби Закарпаття за 9 місяців поточного року аналізували на колегії ГУ ДМС України в області. Передусім керівник міграційної служби краю Ігор Михайлишин повідомив присутніх про кадрові зміни. Наказом голови ДМС України завідувачем Міжгірського РС ГУ ДМС України в області призначений   Василь Головка.

Сергій Ратушняк представив громаді своє бачення розвитку Ужгорода

У понеділок, 9 листопада, в Ужгородському прес-клубі відбувся захід "Ужгород має право обрати кращого", який організовувався громадською організацією "Молодіжний ініціативний центр "За професійну діяльність"

Іршавські рятувальники вчили дітей як не допустити пожежі

До школи вони підуть, уже озброївшись знаннями щодо правил безпечної поведінки. У рамках Тижнів знань з основ БЖД вихованці дитячого садка №2 м. Іршава мали змогу навчитися в рятувальників, як не потрапити в халепу. Урок безпеки, на якому були присутні 80 дітей, провели за участі представників Іршавського райвідділу ДСНС та 5-ї державної пожежно-рятувальної частини.

В Ужгороді будуть французькі гуляння із рікою вина (АФІША)

Непересічна подія для Ужгорода. Вперше молоде французьке вино від короля Божоле нуво — Жоржа Дюбофа прибуде з Франції в Ужгород. Розливатимуть його у ресторані “Кілікія” 19 листопада — у третій четвер листопада — день, коли весь світ поринає у масові гуляння з нагоди появи молодого вина.

В ужгородському мистецькому кафе відкривається виставка Емми Тремби (АФІША)

У середу, 11 листопада у VOTO art-cafe відкриється   виставка Емми Тремби “Відбиток реальності”. Триватиме протягом трьох тижнів.

Ужгородська мерія замінована, сесія триває

Як вони туди потрапили — не відомо.

Планшет   розіграє “Інтертелеком” серед ужгородців

11 листопада в Ужгороді компанія Інтертелеком відкриває Центр обслуговування за адресою: м.Ужгород, вул. Корятовича, 8/1.

9 ужгородців евакуювали з житлового будинку через пожежу

Пізно ввечері 8 листопада в Ужгороді на вул. Одеській трапилася пожежа у триповерховому житловому будинку.

Головний полісмен Закарпаття зустрінеться з журналістами

У понеділок, 9 листопада, відбудеться прес-конференція тимчасово виконуючого обов'язки начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області

Поліцейські з Закарпаття поїхали на Схід (ВІДЕО)

Сьогодні зранку в Ужгороді проводжали на ротацію в зону АТО зведений загін тепер уже закарпатської поліції. Правоохоронці змінять на бойовому посту в Артемівську (нині Бахмут) своїх колег.

Незабаром в Ужгороді відкриється дитячий простір під назвою "Морква"

Тут дітлахи зможуть цікаво та з користю проводити час.

У Закарпатті дослідили проблему енергоефективності

У вівторок, 10 листопада, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція фахівців РМЕО «ЕКОСФЕРА».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат