Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15180, 20

Міліція розстежує, чому ужгородський виборець фотографував свій бюлетень

На дільницю в Ужгороді викликали слідчо-оперативну групу поліції, через порушення виборчого законодавства одним із виборців.

Виборам в Ужгороді загрожують підкуп, фальсифікації і провокації — експерти КВУ

Експерти Комітету виборців України звертають увагу на порушення, які можуть вплинути на результат волевиявлення, як це мало місце у першому турі.

В ужгородському пологовому проголосували 100% виборців

В Ужгороді уже є дільниця із 100-відсотковою явкою. Спецдільниця №210781 розташована в Ужгородському пологовому будинку.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 16 листопада. Нехай ранкове кавування надихає вас на корисні справи і приємно бадьорить на початку дня. Помічайте красиве навколо себе, цінуйте те, що маєте. Гарного понеділка й успіхів у всіх починаннях!

Аналітика: Чому Париж, чому п'ятниця, 13-е? (+)

По "горячим" следам крупного теракта в Париже свое мнение изложил Олег Пономарь, политический обозреватель (на фото): "Есть несколько причин, по которым для атаки была выбрана именно столица Франции и именно эта пятница".

На вулиці Ужгородa виїхали десятки авто з акцією проти нечесних виборів

Сегодня в Ужгороде около 30 активистов общественных организаций «ЗАВТРА», «Общество Закарпатье», «Специальный контроль», «Просвещение» и других организовали символический автопробег Ужгородом под лозунгом «Не продавай свой голос!»

Вибори в Ужгороді охоронятимуть понад тисячу поліцейських, СБУ, Нацгвардія та вибухотехніки

Т.в.о. начальника Головного управління національної поліції в області Сергій Князєв повідомив, що в неділю, 15 листопада, контроль за дотриманням законності під час проведення другого туру виборів в Ужгороді буде виконано повною мірою.

Сергій Ратушняк: "Париж уже не місто мрій, а місто жахів"

Париж 13-го листопада. Вибухи, жертви, заручники. Жертв вже не одиниці, а сягають 500. Президент Франції (на фото поміж охоронцями) негайно вводить надзвичайний стан та зачиняє кордони

Звернення Сергія Ратушняка до Президента України Петра Порошенко

Пане Президенте, прошу негайно втрутитись в ситуацію, що виходить з під контролю в місті Ужгороді.

"Ужгород має бути нетолерантним до підкупу", - громадські діячі

Якщо мешканець бачить, що сусід бере гроші, то повинен розуміти, що це гроші із сплачених ним податків", - сказав громадський діяч Павло Гомонай сьогодні в ефірі телеканалу "Тиса 1".

Кандидат на посаду міського голови Андріїв без дозволу використав логотипи чотирьох партій

В Ужгороді 11 листопада з’явилися білблорди із зображенням кандидата на посаду міського голови Ужгорода Богдана Андріїва із логотипами партій «Блок Петра Порошенка «Солідарність», ВО «Батьківщина», «Об’єднання «Самопоміч» та «КМКС. Партія угорців України»

Сергій Ратушняк представив громаді своє бачення розвитку Ужгорода

У понеділок, 9 листопада, в Ужгородському прес-клубі відбувся захід «Ужгород має право обрати кращого», який організовувався громадською організацією «Молодіжний ініціативний центр «За професійну діяльність» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Чому чужинець Андріїв   хоче стати мером Ужгорода?

Ви ніде не знайдете інформацію про освіту Богдана Андріїва. Її нема. Як і багато іншої інформації. Людина приїхала в Закарпаття зі Стрийського району на Львівщині не просто так.

Заява патріо­тично-виховної організації Закарпаття «КРОТОН»

На виборах мера Ужгорода ми повинні підтримати закарпатця!

Ужгороду потрібен   сильний мер,   на якого не зможуть   чинити тиск пройдохи

Олег Муртазін балотувався на крісло мера від Партії захисників Вітчизни, яка й висунула його кандидатуру. Проводячи агітацію, спокійно ставився до того, як колеги чи друзі робили свій вибір на користь Сергія Ратушняка. Олег переконаний, що цей кандидат має сталий склад своїх виборців, які голосують за нього, тому що довіряють.

Мамо, не плач.   Я повернусь   навесні...

Мамо, не плач. Я повернусь навесні
У шибку пташинкою вдарюсь твою.
Прийду на світанні в садок із росою,
А може, дощем на поріг упаду.
Голубко, не плач. Так судилося, ненько,
Вже слово, матусю, не буде моїм.
Прийду і попрошуся в сон твій тихенько,
Розкажу, як мається в домі новім.
Мені колискову ангел співає
I рана смертельна уже не болить.
Ти знаєш, матусю, й тут сумно буває,
Душа за тобою, рідненька, щемить.
Мамочко, вибач за чорну хустину,
За те, що віднині будеш сама.
Тебе я люблю. I люблю Україну.
Вона, як і ти, була в мене одна.

Оксана Максимишин

Як Андріїв під мухою погрожував активісткам фізичною розправою на Антимайдані

Штаб Андріїва пішов на злочинний шлях маніпуляцій. Андріїв розвісив білборди, на яких використав символіку демократичних партій. З цього приводу вже обурювалися лідери цих партій, які не те що не вважають Андріїва демократом, а нагадують Андріїву про його «регіональне» минуле. Андріїв — представник злочинної Партії регіонів періоду Майдану.

Балоги працюють на Андріїва

Як повідомило ProZak.info, інформаційні та людські ресурси нардепа Віктора Балоги активно працюють на кандидата в мери Ужгорода Богдана Андріїва. І це при тому, що Андріїв веде в Ужгородську міськраду партію екс-регіоналів «Відродження», якою в Закарпатті опікується політичний та бізнесовий опонент Балоги Михайло Ланьо.

Військовий Денис Висоцький: Я відразу зрозумів, що піду на передову

«З хлопцями ми неодноразово обговорювали, що воюємо не за президента, не за парламент, ми воюємо саме за Україну. Там, як і тут, усіх бісить ота несправедливість у державі. Багато хто говорить мені: чого ви там сидите? Йдіть на Київ. Але як залишити передову? Якби люди хоч на мить побачили ту атмосферу, яка там панує, не говорили би так», — розповідає військовий Збройних сил України, який захищає державу у Щасті, Денис Висоцький.

На останній «замінованій» сесії депутати віддали дружині Андріїва землю

В Ужгороді депутати, які вже закінчують свою каденцію, ніяк не вгомоняться. Мер Погорєлов докладав максимум зусиль, щоб ще проводити сесію, бо потрібно було «розрахуватися» зі спонсорами. Розраховуватися доводилося майном міста та землею.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат