Голова перечинської РДА Віктор Олефір скоїв ДТП зі смертельним наслідком

14.07.2018 10:22 ПОДІЇ

Резонансна автоаварія сталася в центрі міста Перечин. Водій автомобіля Джип не впорався з керуванням, автомобіль з'їхав на тротуар, збив двох жінок і вдарився у металеві сходи однієї з будівель.

У групі "Наш Перечин" йдеться про те, що водієм автомобіля був голова РДА Віктор Олефір.

У коментарях до допису свідки кажуть, що він був нетверезим. Повідомляється також про те, що була спроба "відмити" винуватця аварії, однак цього не дали зробити люди.

Спочатку повідомлялося, що одна жінка померла, а іншій відірвало ногу і її доставили у лікарню. Однак згодом появилася інформація, що померла і друга жінка.

Очевидці також кажуть, що поліція перед цим зупиняла Віктора Оліфера, він був нетверезим за кермом, але його відпустили, - повідомляє Прозак.

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль доручив начальнику обласного ГУНП Роману Стефанишину терміново провести службове розслідування за даним фактом, встановити, хто виїжджав на місце пригоди і відпустив п'яного водія. За халатне виконання службових обов’язків Москаль вимагає звільнити цих поліцейських, а матеріали розслідування передати в прокуратуру.

Коментар голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля:
– Обласна державна адміністрація займає принципову позицію – перед законом усі рівні, а за його порушення слід відповідати. Особливо це стосується високопосадовців. Голова РДА за моєю вказівкою уже написав заяву на звільнення й відсторонений із посади, у Київ направлені матеріали на його звільнення. В.Олефір затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, за моєю ініціативою прокуратура й поліція наполягатимуть у суді на його арешті. Департаменту охорони здоров’я доручено надати максимальну медичну допомогу травмованій жінці. Я особисто прошу вибачення у потерпілих та їхніх родичів за поведінку голови РДА і висловлюю їм щирі співчуття. Обіцяю, що В.Олефір відповість за злочин за всією строгістю закону.

Читайте також: Офіційна інформація від поліції

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат