Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15100, 20

Нова влада Ужгорода зібралася на перше засідання

26 листопада відбулося перше пленарне засідання 7-го скликання Ужгородської міськради. 36 депутатів склали присягу, обрали заступників міського голови, виконком, секретаря ради.

Фехтування. В Ужгороді проходить всеукраїнський турнір пам"яті П. О. Ковач

25 листопада в ужгородському СК "Юність" пройшов перший день всеукраїнського турніру з фехтування пам'яті МС СРСР Ковач П.О. серед юніорів (дівчата рапіра).

У закарпатській бібліотеці розкажуть про кохання з відповідальністю (АФІША)  

До всесвітнього дня боротьби зі СНІДом 3 грудня о 14.30,   в Закарпатській обласній універсальній   науковій бібліотеці   ім. Ф. Потушняка   розкажуть про захворювання, які передаються статевим шляхом, а також запропонують пройти БЕЗКОШТОВНЕ АНОНІМНЕ тестування на віл-інфекцію.

У Закарпатті розстежують ДТП з прокурорською машиною

Стали відомі подробиці автоаварії у Минаї, у якій постраждав молодий юнак.

ОФІЦІЙНО: 124 закарпатці хворі на СНІД

Щорічно 1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми, який було започатковано з 1988 року після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров’я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 26 листопада. Кавуйте у задоволення разом з бажаними співрозмовниками. Нехай ваш ранок наповнюється приємними емоціями. Намгайтеся якомога швидше вирішити всі справи, щоб звільнити трохи часу й для себе. Гарного вам четверга!

Понад 7 млн грн   перераховані власниками   нерухомого майна на Закарпатті

Протягом 10 місяців 2015 року платники податків, які перебувають на обліку в територіальних органах Головного управління ДФС у Закарпатській області, сплатили до місцевого бюджету 7 млн 396 тис. грн податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

В Ужгороді відбувся обласний чемпіонат з орієнтування

Штормове попередження, що було оголошено на Закарпатті 21-22 листопада у зв’язку з сильними дощами, не зупинило організаторів чемпіонату зі спортивного орієнтування. Змагання вже вкотре відбулися в Ужгороді. У суботу в Боздоському парку були розіграні звання чемпіонів області з орієнтування за вибором, а в неділю у парку Перемоги (відомого в народі як «Кірпічка) та житлових кварталах навколо нього спортсмени змагалися на дистанціях у заданому напрямку.

Юнака в Минаї збив прокурор?

У вівторок ввечері біля Ужгорода сталася аварія, в результаті якої отримав важкі травми молодий хлопець.

Понад 25 тисяч закарпатських дітей вакциновані від поліомієліту

У рамках першого туру додаткової національної імунізації проти поліомієліту в Закарпатській області вакциною ОПВ (оральною полівакциною) щеплено 25 940 дітей віком від 2 місяців до 6 років. Із них дітей першого року життя – 2 430.

У Закарпатті є своя Рада перевізників

При департаменті житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури облдержадміністрації створили Раду перевізників.

Ситуація з паводком у Закарпатті: вода вже в Угорщині

Пік паводкової хвилі на Закарпатті минув, велика вода пішла в Угорщину.

Москаль розповів, як "ЄЦ" Балоги використовує "Батьківщину" (ФОТО)

Звернення Геннадія Москаля з приводу ситуації, що склалася довкола виборів голови Іршавської районної ради. Далі — пряма мова.

До уваги ріелторів: незабаром пройде масштабний і революційний навчальний захід (АНОНС, АФІША)

В декабре 2015 года состоится одно из самых глобальных и значимых мероприятий рынка недвижимости Украины   «Риэлторский Бизнес 2015. Онлайн революция».

Ярмарок хендмейду у пряниковій атмосфері пройде в Ужгороді (АНОНС)

"Жодних китайських сувенірів, лише вироби, зроблені з любов'ю руками закарпатських майстринь. Планується участь понад двох десятків майстринь на ярмарці хендмейду в Ужгороді", — пишуть організатори події.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 25 листопада. Розпочинайте екватор тижня з горнятка улюбленої кави під акомпанемент улюблених мелодій. Нехай щастя упізнається у всьому, що вас оточує. Радійте світові, даруйте любов – й отримаєте натомість значно більше. Гарної середи!

Огляд фестивалів пива

Всі знають про Октоберфест, як про наймасштабніший фестиваль пива. Але у світі проходять і ряд інших, не менш цікавих і захоплюючих заходів, про які варто знати. Далі ми розповімо про деякі з них.

Сесія Закарпатської обласної ради знов не відбулася

Сьогодні мала відбутися сесія Закарпатської облради, однак в залі не було кворуму.

Яким буде сучасний Бескидський тунель

Будівництво нового Бескидського тунелю розпочато 29 жовтня 2013 року та планується закінчити у І кварталі 2017 року. Роботи на гірському перевалі в Карпатах, на перегоні Бескид – Скотарське, тривають цілодобово.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат