Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15080, 20

"Говерла" - "Шахтар" - 6:1 (Фоторепортаж)

У неділю "Говерла" приймала "Шахтар" у рамках 16-го туру УПЛ. На шість голів від гостей, господарі поля відповіли лише одним   точним ударом Хльобаса. Голи: Хльобас (16) — Ракицький (9), Тайсон (28), Марлос (30), Феррейра (35), Тейшейра (67, 73 п.).

До фіналу Ліги чемпіонів Закарпаття вийшли команди Сваляви та Нового Давидкова

29 листопада відбулися півфінальні поєдинки ЛЧЗ, матчі проходили на полях Заріччя та Сільця.

Грудень у Закарпатті почнеться із сесії облради

1 грудня, о 10:00 відбудеться друге пленарне засідання першої сесії Закарпатської обласної ради VII скликання.

Закарпатські малята зможуть отримати цінні подарунки у екологічному конкурсі

Стартував дитячий конкурс кращого виробу на тему "Роздільний збір сміття. Обираємо чисте майбутнє!".

В Ужгороді пройде традиційна акція "Подаруй іграшку дитині"

У вівторок, 1 грудня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стан проведення в Ужгороді щорічної благодійної акції «Подаруй іграшку дитині!».

Чому облрада все ще без голови?

У Закарпатсь­кій облраді патова си­ту­ація. У вів­торок депутати знову збиралися на засідання сесії, щоб обрати голову, однак нічого не вийшло. По-перше, в залі зареєструвалося лише 20 депутатів і не було кворуму, щоб почати засідання. По-друге, головуючий на сесії Геннадій Москаль попросив президію перенести засідання ще на тиждень. Він мотивував це тим, що має купу роботи і робочу поїздку в Угорщину.

СБУ не там шукає?

Журналіст та громадський активіст Павло Федака оприлюднив на своїй сторінці у Facebook таку інформацію: «УСБ України в Закарпатській області відкрило щодо мене оперативно-розшукову справу у зв’язку з підозрою в організації терористичного акту за статтею 258 ч. 1 Кримінального кодексу України.

Екс-міністр МВС Захарченко все ще контролює видобуток   золота в Закарпатті

Три з семи спецдозволів на вивчення родовищ або видобуток руд дорогоцінних металів досі перебувають у компаній, пов’язаних із колишнім міністром МВС Віталієм Захарченком.

Творча дівоча справа: Катя Брижань

Редакція і далі готує серію матеріалів про молодих закарпаток, які самі себе зробили, розпочали власну творчу справу й показують, як можна жити справді якісно. Про секрети старт-апу, бюджет, креатив, власну нішу в історії Каті Брижань.

ДЮФЛ Закарпаття. Огляд-аналіз ключових матчів у віковій категорії 2003-2004 років народження

До вашої уваги огляд-аналіз перенесеного матчу 8-го туру та завершальних матчів 11-го туру Західної зони молодшої вікової категорії.

Клич матері в терновому вінку

Закарпатець Юрій Шип видав книгу «Пора кривавих сліз».

«Я ставлюся до еміграції з розумінням»

Письменник Сергій Жадан розповідав у Ужгороді про еміграцію,
країну після виборів, а також відіграв драйвовий концерт.

Недобросовісні орендарі залишили господарям розбиту квартиру

Приміщення винаймала іноземка з Мальдівів, яка сьогодні відмовляється відшкодовувати збитки.

У неділю "Говерла" приймає "Шахтар"

З суботи по понеділок відбудеться 16-й тур Чемпіонату України з футболу.   «Говерла» проведе матч вдома. В неділю 29 листопада ужгородці зіграють проти «Шахтаря». На цьому рівні команди зустрічалися 17 разів: –15=2+0. Голи: 8:46. Обидві нічиї у протистоянні мали місце в матчах, що проходили в Ужгороді. Наразі «Говерла» разом з «Металургом» залишаються командами, які в цьому сезоні ще не вигравали в домашніх матчах.

Першим питанням сесії Андріїв поставив оплату праці мера замість обіцяного мораторію на землю

26 листопада після урочистої частини з промовами, врученнями нагрудних значків депутата й складання присяги мером і новим депкорпусом депутати провели численних гостей включно з духовенством, трохи перепочили і зрештою розпочали перше пленарне засідання 7-го скликання Ужгородської міської ради.

Територія автовокзалу перейшла до рук родичів нового ужгородського мера

Як відомо, 29 жовтня Ужгородська міськрада цинічно роздерибанила міські території й нерухомість, попри всі багатомісячні протистояння громади і намагання активістів перешкодити цьому.

Восени дітей найкраще годувати кашами, молочкою, овочами і фруктами (КОМЕНТАР)

В Україну прийшло суттєве похолодання та сильний вітер. Саме у цей період діти починають хворіти на   різноманітні віруси, застуди та хвороби. Лікарі запевняють,що найкращий час для зміцнення імунітету дитини – це осінь.

Фото з учорашньої сесії Ужгородської міськради

Вчора пройшла перша сесія Ужгородської міської ради нового скликання.

43 тисячі ялинок заготовлять для закарпатців

43 тисячі ялинок готові реалізувати закарпатцям лісівники краю. Саме такий ліміт на їх заготівлю передбачений на підприємствах лісомисливського господарства області.

“Елегантно зіпсовані” виступлять із DISTINcT в Ужгороді (АФІША+ВІДЕО)

18 грудня в ужгородському клубі "Outsider" відбудеться спільний концерт місцевих гуртів “DISTINcT” та "Елегантно Зіпсовані".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат