Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15040, 20

Здорожчання проїзду в ужгородських маршрутках розглядатимуть у Новому році

Про це журналістам повідомив міський голова обласного центру Закарпаття Богдан Андріїв.

В Ужгороді поліція прошмонала всі ринки: це був тихий жах! (ВИДЕО)

По инициативе общественной организации "Лучшая жизнь" и с помощью новой полиции в Ужгороде была начата борьба со стихийной уличной торговлей...

Ужгород: Вибори минули - ями на дорогах залишилися (ВІДЕО)

У сусідній Угорщині ставлять кількашарове асфальтове покриття навіть на тротуарах, а в Ужгороді "лосі"-дорожники не можуть відремонтувати дороги, аби були хоча би без ям

В Ужгороді розпоясався ромський терор

Готуючи цю публікацію про злочини, які скоюють роми, автор цих рядків не має наміру налаштувати вороже проти цієї народності.

В центрі Європи квітне середньовічний азіатський феодалізм - Ланьо

Знову м.Мукачево демонструє своє "європейське обличчя". На сьогоднішньому засіданні міської ради, обрано міський виконавчий комітет.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 4 грудня. Прокидайтеся з горнятком улюбленої кави й успішно плануйте прийдешній день. Нехай вас надихають приємні дрібниці й хороші люди навколо. Швиденько зробіть усе важливе, щоб залишити для себе достатньо часу. Вдалої п’ятниці й цікавих вихідних!

Ужгород реалізує проекти у рамках Програми ЄС/ПРООН   «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - 3

1 грудня в Ужгородській міській раді відбувся Форум Місцевого Розвитку, на якому було підбито підсумки реалізації проектів ОСББ   у рамках Програми ЄС/ПРООН   «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - 3».

На Закарпатті відбувся черговий конкурс перевізників на обласні маршрути

У четвер, 3 грудня, в Закарпатській ОДА відбулося чергове засідання обласного конкурсного комітету із визначення автомобільних перевізників на міжміських і приміських автобусних маршрутах області.

Греко-римська боротьба. У Берегові розіграно 140 комплектів нагород!

На традиційний турнір у Берегово (УСБ «Закарпаття» ВДФСТ «Колос» АПК України) з’їхались 390 юних спортсменів з 7 країн Близького Зарубіжжя (Угорщина, Словаччина, Румунія, Сербія, Хорватія, Словенія, Чехія). Україна була представлена командами з Києва, Рівного, Чернівців, Тернополя та багатьох інших міст. Прибули також юні спортсмени з Донецька. Честь Закарпаття захищали борці Берегова (їх понад 70), Мукачева, Виноградова, Тячева, В. Березного.

«Це магічне слово» «Колос»

З’явилася унікальна книжка про спортивний рух на Закарпатті за 65 останніх років. Її написали знаний закарпатський журналіст, прес-аташе Закарпатського обласного осередку НОК України та голова крайового відділення АСЖУ   Василь Гаджега і відомий спортивно-фізкультурний діяч краю, голова Закарпатської організації ВДФСТ «Колос» АПК України Микола Тимчак.

Закарпатських “автоіноземців” закликають відстоювати свої права

ГО «ЗАВТРА» запрошує до співпраці власників автомобілів з іноземною реєстрацією.

В Ужгороді навчають бійців нацгвардії України

Навчання розпочалось з проведення гуманітарної підготовки. Далі були проведені комплексні заняття з дотримання заходів безпеки під час виконання завдань бойової служби.

Андріїв стверджує, що не відмовився від ідеї земельного мораторію в Ужгороді

Новий міський голова Ужгорода після завершення пленарного засідання сесії міської ради прокоментував журналістам, що, хоч   і не виніс на голосування свою ідею про земельний мораторій, від цієї ідеї не відмовився.

Кожен із заступників Ужгородського міського голови матиме по 5-7 доплат до зарплати

Після затвердження 34 голосами «за» змін до бюджету і програми соціально-економічного розвитку (обидва щодо 2015 року), депутати Ужгородської міської ради взялися за наступні питання.

“Карпатська Січ” про подробиці нападу на Дмитра Зотова (ВІДЕО)

Подробиці нападу на волонтера та бійця НГУ Дмитра Зотова публікуються на сторінці Карпатська Січ – Націоналісти Закарпаття.

В Ужгороді співатиме Cherry-Merry (АФІША, ВІДЕО)

Концерт відбудеться   5 грудня у місцевому клубі Outsider.

Відомий гурт “Анна” виступить в Ужгороді (АФІША, ВІДЕО)

У рамках першої частини TripleTour Nenasytni львівська команда   відіграє великий сольний концерт в Ужгороді.

Закарпатські спортсмени з обмеженими можливостями отримали грошові премії (ФОТО)

У середу, 2 грудня, у спорткомплексі «Юність» з нагоди Міжнародного дня інвалідів відбулися змагання спортсменів з обмеженими фізичними можливостями. Учасники мірялися силами у футзалі, волейболі, легкій атлетиці, настільному тенісі, шахах, шашках та пауерліфтингу.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 3 грудня. У повітрі вже відчутний запах мандаринів, а це означає, що свята зовсім скоро. Водночас не варто чекати календарної дати для того, щоб почати радіти. Робіть цей світ кращим – і щастя повернеться до вас у набагато більшому обсязі. Затишного вам кавування й гарного четверга!

«Громадянська позиція" розповіла про вибори та власну перспектимву


    В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція Романа Цендри, куратора в Закарпатській області від політичної партії «Громадянська позиція» (голова - Анатолій Гриценко).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат