Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15120, 20

Ужгородські спортсмени привезли срібло з Чемпіонату світу з бодібілдингу (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого став успішний виступ українських та закарпатських спортсменів на Чемпіонаті світу з фітнесу та бодіфітнесу, який відбувся у Будапешті. Українці здобули 2-е командне місце з 54 країн!

У вівторок вода дістанеться Чопа

Сьогодні вдень паводкова хвиля досягне Чопа. У Тисі підйом води очікується аж до 11 метрів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 24 листопада. Нехай ваш ранок розпочинається з гармонійного кавування разом з близькими людьми. Душевний спокій – це те, чого нерідко бракує нам у цей неспокійний час. Тому цінуйте такі хвилини й будьте впевнені у власних силах. У вас обов’язково все вийде!

Фехтування. Ужгородці вибороли 5 медалей на турнірі у Румунії

Минулими вихідними в Румунії відбувся міжнародний турнір з фехтування на шпагах серед юнаків та дівчат. Участь у змаганнях взяли вихованці ужгородських ДЮСШ №1 та ОКДЮСШ "Динамо".

На Закарпатті ліквідовують наслідки підтоплень

23 листопада в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області відбувся брифінг, присвячений висвітленню оперативної інформації щодо ситуації з підтопленнями на території Закарпатської області. Доповідачами на заході виступили начальник Управління ДСНС Роман Гудак, начальник Закарпатського обласного центру з гідрометеорології Василь Манівчук і начальник Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса Володимир Чіпак.

Дзюдо. Ужгородець став третім на Чемпіонаті України

У Луцьку проходив ЧУ із дзюдо серед 17-річних.

Яка зараз ситуація із паводком у Закарпатті (ФОТО)

Осінній паводок, що почався в суботу у високогірних районах Закарпаття, пішов на спад. На ранок понеділка зниження рівня води в головних річках області становить від 0,7 до 2 метрів.

Яку пеню платитимуть закарпатці за прострочення розрахунків у ЗЕД

Щодо нарахування пені за порушення строків розрахунків у сфері ЗЕД та строки сплати такої пені.

Закарпатці привезли призові місця з Чемпіонату світу з фітнесу та бодіфітнесу

У понеділок, 23 листопада, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стане успішний виступ українських та закарпатських спортсменів на Чемпіонаті світу з фітнесу та бодіфітнесу , який відбувся у Будапешті.

Цього тижня в Ужгороді відбудеться свято котів (АФІША)

У неділю, 29 листопада у ПАДІЮНі пройде традиційна виставка-конкурс котів "Міс-Кіс - 2015".

Сьогодні в Ужгороді покажуть 24 історії переселенців у фото

У понеділок, 23 листопада, о 14 у провулку «Гірчичне зерно» відкриється виставка   «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 23 листопада. Запрограмовуйте себе на хороший початок нового дня разом з горнятком ароматної кави. Цінуйте кожну мить життя і людей, які поруч із вами. Затишку вам, гармонії і тепла!

Грозний: З наступного сезону в УПЛ гратиме 16 команд

Головний тренер "Говерли" в інтерв"ю УФ розповів про останнє засідання Прем"єр-ліги.

Сергій Ратушняк: Головні висновки з виборів

Моя багаторічна праця з роз’яснення антидержавної і кримінально-аморальної суті клану завидівського і його ватажка, «любодрузя» і «ригівця» краю Балоги   принесла успіх. Він став «жупалом» і опудалом. Лідером антирейтингу.

Експерименти над Ужгородом триватимуть

У той час, коли все Закарпаття вже підрахувало результати виборів і навіть проводило перші сесії, в Ужгороді ще відбувався фарс під назвою «другий тур виборів мера».

Павло Федака: Обрання Андріїва мером Ужгорода є консолі­до­ва­ним рішенням Москаля, Ланя   та Балоги

Висуванець «Відродження» Богдан Андріїв переміг у другому турі виборів ужгородського міського голови завдяки об’єднанню зусиль голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, народних депутатів Віктора Балоги та Михайла Ланя. Про це у ефірі програми «Про головне» телеканалу «Тиса-1» заявив журналіст Павло Федака.

Юрій Бідзіля: Журналістика —   це те, що запалює чи я в тому запалений

Розвиток медійної освіти на Закарпатті неможливо уявити без Юрія Бідзілі — завідувача кафедри журналістики Ужгородського національного університету, професора. Цього тижня він зустрів знакову дату народження — 50-річний ювілей. Багато в чому це й визначило із відповідальним колегою й умілим керівником характер розмови. Але не тільки…

Скандальна перша сесія облради

У четвер новообрані депутати Закарпатської облради зібралися на свою першу сесію.

Фоторепортаж з матчу: зірки українського футболу — закарпатські прикордонники

19 липня на стадіоні "Авангард" в Ужгороді відбувся товариський поєдинок між прикордонниками чопського та мукачівського загонів і ветеранами українського футболу. Основний час матчу закінчився унічию, по пенальті перемогли ветерани.

Один із загиблих у Словаччині нелегалів, імовірно, був громадянином Іраку

Особи шістьох загиблих у Словаччині нелегальних мігрантів, котрі перебували на борту вертольота, що зазнав катастрофи 11 листопада, поки не встановлені. Однак принаймні один із них, імовірно, був громадянином Іраку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат