Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15160, 20

Закарпатська влада розповіла, як нардепи від області можуть бути корисними

Станом на 17 листопада Державним фондом регіонального розвитку Закарпатській області передбачено 114 мільйонів 947 тисяч 798 гривень, які підуть на відновлення об’єктів соціально-культурної сфери.

Поліція охорони і далі оберігатиме майно закарпатців

На виконання вимог Закону України «Про Національну поліцію», який набув чинності 7 листопада 2015 року, було створено нові управління Національної поліції.

В Ужгороді презентують книгу про залізничників і розкажуть про Бескидський тунель

У вівторок, 17 листопада, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація для журналістів видання-альбому Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка Лазаряна.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 17 листопада. Заряджайтеся позитивом вже зранку разом з горнятком ароматної кави. Нехай сьогодні вам трапляються корисні й легкі справи. Вірте у себе, реалзовуйте намічене і не розчаровуйтеся через дрібниці. Цікавого вам вівторка!

Представники Закарпатського Чемпіонату ввійшли до вісімки кращих у Кубку регіонів ФФУ

Збірна Закарпаття вийшла до чвертьфіналу Кубку регіонів ФФУ. У матчі-відповіді на команда перемогла команду Чернівецької області — 2:1. За підсумком двох матчів рахунок у парі — 4:2.

Новий мер Ужгорода "олень-порушник"

Журналісти сьогодні піймали нового мера Ужгорода Богдана Андріїва, як той порушив правила паркування.

Закарпатці смакуватимуть різдвяне пиво (ФОТО)

До зимових свят ТМ «Львівське» підготувала для шанувальників гарного пива приємний подарунок – «Львівське Різдвяне». Цей особливий сорт традиційно виробляється в обмеженій кількості і вже доступний у продажу по всій території України.

Закарпатська поліція розслідує 6 справ по виборах в Ужгороді

У неділю в Ужгородський відділ поліції надійшло 6 звернень щодо виборів. Всі вони зареєстровані, проводиться перевірка.

Закарпатець збив насмерть велосипедиста

Увечері, 14 листопада в селі Червоне сталася ДТП. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що 25-річний водій, засліплений фарами зустрічного автомобіля, наїхав на 60-річного чоловіка, мешканця цього села.

Цього тижня буде сесія оновленої Закарпатської облради

У четвер, 19 листопада, відбудеться перше засідання Закарпатської обласної ради нового скликання.

Понад 2 тисячі порушень зафіксували закарпатські митники у 2015 році

Протягом січня-жовтня 2015 року підрозділами Закарпатської митниці ДФС складено 1 925 протоколів про порушення митних правил (ПМП). У порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість протоколів збільшилась на 238 справ.

Древній Ужгород очолить селянин із Галичини

Колишній митник-контрабандист із села Конюхів, Львівської області Богдан Андріїв зумів скупити необхідну кількість голосів, щоб виграти вибори мера в древньому Ужгороді.

37% виборців прийшли на вибори

Такі попередні дані від спостерігачів Комітету Виборців України та зведеної інформації від штабів обох кандидатів.

В Ужгороді мінували три дільниці

Сьогодні в Ужгороді проходить другий тур виборів мера обласного центру Закарпаття. Уже були повідомлення про замінування трьох виборчих дільниць.

Експерт розкаже журналістам про хід виборів в Ужгороді

У понеділок, 16   листопада, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі КВУ прокоментує підсумки місцевих виборів на Закарпатті та озвучить результати фінансового моніторингу.

Поліція у день виборів перевіряла студентські гуртожитки в Ужгороді

Про це на своїй сторінці у Facebook написала речник Управління нацполіції у Закарпатті Галина Сернівка.

В Ужгороді низька явка виборців — експерт

Станом на 16:00 вона досягла позначки лише 30%, і це є не стільки свідченням низької свідомості ужгородців, скільки розчарування.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат