На Виногрдівщині п"яний водій скоїв ДТП - є постраждалі

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 15.07.2018 14:42 КРИМІНАЛ

 

У селищі Королево Виноградівського району п’яний водій на «Аudі» виїхав на зустрічну й зіткнувся з автомобілем «Volkswagen Gоlf», у якому були маленькі діти. У результаті ДТП постраждало шестеро людей. На щастя, обійшлося без серйозних травм.


Учора, 14 липня, ввечері у поліцію Виноградівського району надійшло повідомлення від медиків про те, що в селищі Королево відбулося лобове зіткнення двох автомобілів, потерпілих доставлено у Виноградівську лікарню для надання медичної допомоги.

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група встановила, що зіткнулися автомобілі марки «Аudі-100» та «Volkswagen Gоlf», у яких перебувало загалом шестеро людей, серед них і діти.

Винуватцем аварії був 30-річний водій «Аudі», житель Королева. Водій не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із автомобілем «Volkswagen Gоlf» іноземної реєстрації під керуванням 27-річного жителя села Олешник Виноградівського району.

У результаті ДТП тілесних ушкоджень зазнали шестеро потерпілих: обидва водії, пасажир «Аudі» та троє пасажирів «Гольфа», серед яких двоє дітей віком 2 і 5 років. У дітей лікарі діагностували закриті черепно-мозкові травми, струс головного мозку, забій грудної клітки. Водій та пасажири «Гольфа» перебувають на стаціонарному лікуванні в травматологічному відділенні районної лікарні.

Експертиза засвідчила, що водій «Аudі» перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За даним фактом поліція розпочала розслідування. У діях водія вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження). Обставини автопригоди встановлюють слідчі. Автомобілі поміщено на спецмайданчик поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : аудіфольксваген гольф

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат