Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15200, 20

Як народні обранці 31-м «за» згвалтували Генплан Ужгорода

На ганебну для депутатів і мера Ужгорода підсумкову сесію, що виглядала як змова цинічних шулерів та пройшла фактично під прикриттям міліції — відреагували члени громадської ініціативи #Кірпічка. Цитуємо їх заяву.

Облмуздрамтеатр презентував виставу про Ерделі

Це перша спроба показати на сцені життя видатного закарпатського художника Адальберта Ерделі. Вистава, прем’єра якої відбулася 8 листопада, присвячена 60-річчю з дня смерті митця. Її автором є закарпатський письменник, драматург, журналіст Олександр Гаврош. Саме його твір переміг на конкурсі, оголошеному театром.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 13 листопада. Нехай вас надихає кожен новий ранок. Прокидайтеся з ароматною кавою, зважайте на приємні дрібниці, які оточують вас і налаштовуйте себе на позитив. Вдалого вам релаксу на вихідних і смачного кавування сьогодні!

У понеділок в Ужгороді виступатимуть Жадан і Собаки (АФІША, АНОНС)

16 листопада Ужгород порадує своєю музикою та текстами харківська банда пролетарів та бюджетників Жадан і Собаки. Про грекокатоликів, безробітних та Ляшка і про багато іншого звучатиме для вас у клубі "Фантом".

Замість Андріїва на дебатах в Ужгороді буде “пусте місце” (ФОТО)

Замість Богдана Андріїва на сьогоднішніх дебатах, які відбудуться   о 19.25, буде присутня картонна фігура “пустого місця”.

Кицьки Закарпаття візьмуть участь у конкурсі «міс-кіс»

Наші домашні улюбленці, а саме кішечки візьмуть участь у щорічному конкурсі «міс-кіс 2015».

В Ужгороді заявляють про намагання влади відібрати від інвалідів реабілітаційний центр

Сьогодні, 12 листопада, у великому залі Ужгородської міськради відбудеться зібрання громадських організацій інвалідів та інвалідів АТО Закарпатської області.

“Батьківщина” заявляє про несанкціоноване використання її символіки антимайданівцем Андрїївим

У коментарі виданню “Трибуна” прес-секретар Закарпатської обласної організації ВО “Батьківщина” Іван Колодій заявив, що використання символіки партії з метою реклами фінансиста Антимайдану Богдана Андріїва є неприпустимим і політична партія не давала згоди на це.

Особливості агітації по-ужгородські: Обирайте брехуна

Вулиці міста переповнені наочною агітацією. Фізіономією Андріїва рясніють забори, стіни, дерева та під'їзди. Вільних місць не лишилося, а йому хочеться ще і ще, бо бабла на цю макулатуру у нього побільше, ніж впевненості в собі

У Закарпатті затримали угорця, якого розшукує Інтерпол

Минулої ночі   на пункт пропуску «Тиса» Чопського прикордонного загону на легковому автомобілі «Фольксваген»   прибув громадянин Угорщини з метою виїхати з України.

Ужгородцям відключать газ

Сьогодні, 12 листопада, Управління експлуатації систем газопостачання головного управління ПАТ «Закарпатгаз» проводитиме планові ремонтні роботи на газопроводі в районі вул. Кошицька в обласному центрі.

Понад 36 тисяч закарпатців хворіють на діабет

14 листопада – Всесвітній день діабету.

У Закарпатті буде школа діабету, а також мірятимуть рівень цукру      

У рамках   тижня присвяченого Всесвітньому дню діабету, що відзначатиметься 14 листопада.

Четверо молодих закарпатців уночі загинули у ДТП

11 листопада, о 23.44 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася поблизу с. Луг Рахівського району.

“Солідарність” засудила використання її символіки антимайданівцем Андріївим

Заява з приводу появи білбордів кандидата від “Відродження”, спонсора Антимайдану Богдана Андріїва із символікою партії “Солідарність” в Ужгороді (на фото сумнозвісний Андріїв сперечається з активістками Майдану).

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 12 листопада. Будьте в гармонії з собою вже зранку: додавайте до ранкової кави улюблені солодощі й розмови з бажаними людьми. Нехай справи будуть легкими, а результат – надихаючим. Гарного вам четверга!

Ужгород: Чорні справи голови виборчої комісії Чорнобука

В Ужгороді таки сфальшували волевиявлення понад 500 виборців. Де реакція правоохоронної системи?

Шановні екс-мери, які ризиковано ступили на траву стадіону Андріїва

Даремно ви це зробили, колишні колеги, адже це не ваші вибори. Ваш час минув, от і дали би собі спокій. А тепер вам разом з тим галицьким кандидатом пливти в одному човнику. Бо ви своєю недальновидною присутністю "освятили" не лише його футбольне поле, а і його самого. Тож тепер вам за нього й відповідати. Домудрувалися...  

Для другого туру виборів мера в Ужгороді надрукують 95 тис. бюлетенів

В Ужгороді надрукують 95 тисяч бюлетенів для другого туру виборів. Про це повідомив голова Ужгородської міської виборчої комісії Яків Чернобук.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат