Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15220, 20

Ужгородські вогнеборці в рамках навчань ліквідували пожежу на автозаправці


Захід провели у рамках дводенного тренінгу з питань визначення ризиків і профілактики травматизму для працівників публічного акціонерного товариства «Концерн Галнафтогаз». Такі навчання, за словами представників компанії, відбуваються щоквартально в різних куточках України.

«Закарпаттяобленерго» ремонтує електромережі

В Ужгороді та в області ремонтують електромережі. У зв’язку з цим ПАТ «Закарпаттяобленерго» завчасно попереджає споживачів про планові відключення.

Москаль розповів, що один із Балог не знає імені Президента

У депутатському зверненні Павла Балоги, яке переслали з Адміністрації Президента до Закарпатської облдержадміністрації, неправильно вказане ім`я Петра Порошенка.

На Закарпатті грунтовно дослідили проблему енергоефективності

  В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція фахівців РМЕО «ЕКОСФЕРА».

Другий тур виборів коштуватиме українцям 9 мільйонів гривень

Центральна виборча комісія України затвердила розподіл субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення повторного голосування на місцевих виборах 15 листопада

Андріїв представить програму за гроші США окремо від Ратушняка

Кандидат в мери Ужгорода Богдан Андріїв запрошений в Ужгородський прес-клуб представити свою програму окремо від опонента Сергія Ратушняка.

Як виглядають електронні книги обліку доходів і витрат

Про це роз'яснює Відділ комунікацій Головного управління
ДФС у Закарпатській області.

#Кірпічка збирає гроші

9 листопада сесія міської ради прийняла десятки земельно-приватизаційних рішень сумнівної законності. Так написано у прес-релізі #Кірпічки.

#Кірпічка обіцяє покарати погорєловців

9 листопада на черговому засіданні сесії міської ради Віктор Погорелов і його 30 депутатів зрадили ужгородців. Про це йдеться у прес-релізі від активістів #Кірпічка.

Хто є фігурантами справи про масовий підкуп студентів УжНУ (АУДІОЗАПИС)

Фейсбук: Фігурантами справи про масовий підкуп студентів УжНУ по голосуванню за Богдана Андріїва та "Единий Центр" є окремі декани, один із проректорів УжНУ та голова студенського профкому

Богдан Андріїв, читай це щодня!

Кандидату в мери Ужгорода Богдану Андріїву потрібно це читати щодня по кілька разів. Щоб знав, що зробила його партія регіонів з українським народом. І що зробили фінансовані ним тітушки!

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 11 листопада. Зустрічайте новий день у доброму гуморі, прокидайтеся в компанії бажаних людей з горнятком ароматної кави. Нехай успіх сьогодні буде з вами. Гарної середи і яскравого настрою від осені!

Завтра в Ужгороді горітиме заправка - відбудеться навчання з гасіння пожежі

Завтра, 11 листопада, мережа АЗК «ОККО» спільно з Державною службою з питань надзвичайних ситуацій проведе у Закарпатській області навчання з питань промислової, техногенної та пожежної безпеки.

ФРОНТ ОПОРУ закликав підтримати Сергія Ратушняка проти регіонала-тітушки Андріїва

Молодіжна неформальна організація, яка була активним учасником ужгородського Євромайдану ФРОНТ ОПОРУ закликала ужгородців підтримати на виборах мера Сергія Ратушняка і дати належну оцінку регіоналу Богдану Андріїву.

Віктор Балога: «Вот, правильно, Андріїв – це наш вибір, ми підтримуємо Андріїва» (АУДІО)

В другому турі виборів голови міста Ужгорода, Віктор Балога зробив ставку на сумнозвісного Богдана Андріїва, який як відомо в першому турі відверто скуповував голоси ужгородців за визначеним   львівською братвою прейскурантом – 500 гривень за голос.

ДЮФЛ Закарпаття. Дебютна сенсація від «Гімназії»

До вашої уваги підсумки завершальних матчів 8-го туру в Східній зоні у віковій категорії 2001-2002 років народження.

Закарпатські патріоти "КРОТОН" виступили за підтримку Сергія Ратушняка

Заява патріотично-виховної організації Закарпаття «КРОТОН»

Ратушняк - ужгородській громаді

Звернення Сергія Ратушняка до ужгородців

В Ужгороді зібрали гроші для хворих на туберкульоз діток (ФОТО, ВІДЕО)

У неділю в Мукачівському римо-католицькому соборі Св. Мартина з Туру пройшов благодійний концерт "Робімо добро без утоми".  

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат