Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15140, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 20 листопада. Нехай ранкове кавування з близькими людьми надихає вас на нові звершення. Прокидайтеся в доброму гуморі, легко виконуйте справи й завершуйте тиждень. Гармонійного відпочинку вам на вихідних!

Для обрання Кеменяша головою облради не вистачило одного голоса

На сесії Закарпатської обласної ради після численних скандалів та таємного голосування за кандидата на голову ради Каменяша, якому не вистачило 1 голосу, сесію перенесли на вівторок, на   10.00.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 19 листопада. Нехай ароматна ранкова кава надихає вас на зміни й спонукає до вдосконалення. Пам’ятайте, що все у ваших руках і вихід є з будь-якої ситуації. Мисліть позитивно, робіть хороші справи й насолоджуйтеся кожною хвилиною життя!

У Федерації легкої атлетики Закарпаття новий керівник

13 листопада відбулася звітно-виборча конференція ФЛЗ, на якій обрано нового президента. Ним став бізнесмен, МСМК з легкої атлетики (стрибки у довжину), Олег Коваленко. Колишнього голову Федерації обрано віце-президентом.

Технічні засоби реабілітації інвалідів і надалі звільняються від оподаткування ПДВ


Постановою КМУ від 11 листопада 2015 р. № 923 (опублікована на сайті Кабінету Міністрів України 11.11.2015) вносяться зміни до переліку медичних виробів, операції з постачання на митній території України та ввезення на митну територію України яких підлягають обкладенню ПДВ за ставкою 7%.

В Ужгороді хочуть встановити меморіал на честь загиблих в АТО


Ідея Геннадія Москаля про встановлення меморіалу на честь загиблих в АТО героїв знаходить підтримку не тільки на Закарпатті.

Середня зарплата закарпатців —   3,5 тис грн

У вересні цього року на підприємствах, в установах та організаціях щомісячного обліку було зайнято 169,0 тис. штатних працівників, середня номінальна заробітна плата їх склала 3508 грн., що на 5,7% вище ніж у серпні п.р. та на 23,6% ніж у вересні 2014р.

Через ймовірну терористичну загрозу на Закарпатській митниці посилили контроль

З  метою захисту митних інтересів та підтримання митної безпеки України в умовах ймовірної терористичної загрози миру та стабільності в державі посилено митний контроль в пунктах пропуску через державний кордон України.

Завтра в Ужгороді виступатимуть троє молодих авторів

Про це сказано у повідомленні Закарпатської Обласної Універсальної Наукової Бібліотеки ім.Ф.Потушняка.

В Ужгороді пройде благодійно-інформармативна вечірка від "LIKE A BOSS" та "LECHO V PLECHO" (АФІША)

Під аргументом "відпочинку" розвивається загальна деградація молодого покоління, яка в перспективі чітко виразиться на розвитку нашої країни, - пишуть організатори   вечірки.

У Закарпатті буде село Німецька Мокра

Геннадій Москаль, голова Закарпатської ОДА направив у Верховну Раду України клопотання про перейменування села Комсомольськ у Тячівському районі, назва якого підпадає під дію закону про декомунізацію.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 18 листопада. Прокидайтеся з гарним настроєм й упевненістю у власних силах. Нехай ароматна кава додає приємних хвилин вашому ранку. Не розчаровуйтеся через дрібниці, це все скороминуще. Сконцентровуйте увагу на добрих і вічних речах. Вдалої середи!

Суперкубковий матч перенесли

Матч за Суперкубок Закарпатської області, який мав відбутися у четвер, 19 листопада, не відбудеться у зв’язку з тим, що футбольний клуб «Ужгород» відмовився взяти у ньому участь.

ПАТ «Закарпатгаз» закликає реєструвати котли у багатоповерхівках  

Протягом півроку - з часу проведення в облдержадміністрації брифінгу, на якому пріоритетом роботи товариства визначено прийняття в експлуатацію семи тисяч незареєстрованих «автономок» – «Закарпатгаз» увів в експлуатацію майже 3,5 тисячі котлів. Проте поле діяльності в цьому сенсі й надалі залишається широким: на реєстрацію в багатоповерхівках очікують понад 2,8 тисячі «автономок».

Податкова соціальна пільга для учасників АТО

Протягом сеансу телефонного зв’язку громадяни ставили запитання головному державному інспектору з питань комунікацій Хустської ОДПІ. Пропонуємо вашій увазі відповіді на найбільш актуальні для громадян питання.

Закарпатські рятувальники отримали допомогу від швейцарських колег

Рятувальники Закарпаття постійно підтримують ділові й дружні відносини з вогнеборцями різних країн світу, серед яких – Польща, Чехія, Угорщина, Нідерланди та інші держави.

«Балтика 7» завоювала найвищу нагороду дегустаційного конкурсу

За результатами 18-го щорічного міжнародного Дегустаційного конкурсу WorldFood Ukraine 2015 пиво компанії Carlsberg Ukraine «Балтика 7» було удостоєно Гран-прі в категорії «WORLD BEER UKRAINE 2015».

До "Закарпатгазу" тепер буде легше додзвонитися

Для більшої зручності клієнтів ПАТ «Закарпатгаз» та   ТОВ «Закарпатгаз Збут» вводять додатковий телефонний номер контакт-центру для споживачів природного газу Закарпатської області.

Двоє мігрантів намагалися потрапити у Словаччину

Учора прикордонники Чопського загону затримали чергових мігрантів, які прямували до Словаччини. Цього разу відмінно спрацювали військовослужбовці, які несуть службу біля села «Оноківці».

Закарпатська малеча може вже писати листи до Миколая

На Закарпатті триває щорічна акція "Напиши листа Миколаю!".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат