Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15020, 20

Тарас Табака відсвяткував   своє 50-річчя виставкою   «Прапор утопії»

2 грудня в обласному Художньому музеї ім. Й. Бокшая відкрилася виставка відомого закарпатського живописця Тараса Табаки з нагоди його 50-річчя.

Правила стилю: Катя Моргентал

ProZak.info починає подавати нову серію матеріалів, де писатиме про правила стилю відомих і красивих дівчат із Закарпаття. Запитує у них про гардероб, улюблені парфуми, секрети макіяжу та догляду за собою, особливості харчування і спорту та про все інше, що стосується загального образу.

Міська рада сформувала депутатські комісії

У четвер 3 грудня на сесії Ужгородська міськрада сформувала депутатські комісії. Відтак земельні питання буде курирувати Станіслав Пономарьов, питання благоустрою, житлово-комунального господарста та приватизації майна опинилися під опікою Івана Волошина, освітніми проблемами, а також культури, охорони здоров’я, спорту та соцзахисту населення перейматиметься Олена Камінська. Комісію з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та оподаткування очолив Василь Гомонай.

Хамство деяких водіїв ужгородських маршруток не має меж

До редакції нашої газети звернулася мешканка Ужгорода, яка скаржиться на хамство водія однієї з ужгородських маршруток. З відповідною скаргою ужгородка звернулася і до мера Богдана Андріїва, який, як відомо, має до маршрутних перевезень безпосереднє відношення.

У Росії із криками "Ах ти, бандерівець" працівники колонії вбили юнака із Закарпаття

У Білоріченською виховної колонії на Кубані співробітники забили до смерті підлітка Віталія Попа, який приїхав до Росії із Закарпатської області.

Закарпатець про перемогу у проекті "ВчительUpgrade" від "Майкрософт Україна" (ВІДЕО)

Вчитель історії Виноградівського НВК Максим Молнар днями переміг у проекті, головна мета якого – продемонструвати як інноваційні технології, нова платформа Windows 10 і мотивація можуть допомогти педагогу у його професійній діяльності.

4 грудня Православна Церква урочисто згадує Введення в храм Пресвятої Богородиці

Велике християнське свято Введення в храм Пресвятої Богородиці належить до дванадцяти неперехідних, тобто нерухомих, свят Православної Церкви і відзначається 4 грудня за новим стилем.

Перший номер поліцейської газети Закарпаття вийшов у світ

Вийшов перший номер газети поліцейських нашої області “Поліція Закарпаття”. Про це повідомила прес-секретар поліції Галина Сернівка.

Закарпатська митниця ДФС відстояла інтереси держави у Верховному Суді

Верховний Суд України прийняв остаточне рішення на користь Закарпатської митниці ДФС у справі, що пройшла всі рівні судової тяжби.

На посаду голови Тячівської ради претендує Каганець. "ЄЦ" та "Самопоміч" голосувати відмовилися

Депутати від ВО "Батьківщина" внесли пропозицію на посаду голови Тячівської райради висунути кандидатуру Каганця Василя Йосиповича.

В Євросоюзі хочуть призупиняти дію Шенгенської угоди терміном до 2 років

Міністри країн ЄС в п’ятницю обговорять питання тимчасового припинення дії Шенгенської угоди терміном на 2 роки через міграційну кризу.

Вишеградська четвірка проти створення міні-Шенгену

Будь-які пропозиції створити міні-Шенгену є неприйнятними.

Приголомшлива історія 13-річного закарпатського втікача (ВІДЕО)

Хлопчик, хворий на ДЦП, втік від батьків – бо несила було терпіти їхніх катувань! Рідні його навіть не шукали.

Чого боїться Смоланка: Колектив УЖНУ нагло змушують підтримувати ректора так, немов він вже падає

В Ужгородському національному університеті триває моральний тиск на викладачів та деканів задля підтримки "по-совєтськи" нинішнього керівництва ВНЗ через примушування членів колективу до власноручного підписування якихось "фількіних грамот" як у найгірші сталінські часи

В Ужгороді та Мукачеві модернізують вокзали

Зокрема йдеться про встановлення пандусів, туалетів, та бордюрів для людей з обмеженими можливостями. Під цю спеціальну програму потрапили й Хуст та Ясіня

Перукарка з Углі Тетяна Немеш здобула чергову перемогу, ставши чемпіоном «Кубка Запоріжжя-2015»

На цей раз Тетяна спробувала свої сили в новій категорії – майстри, а раніше змагалась як юніор.

У Хусті запланували проведення справжнього різдвяного ярмарку

Для мешканців та гостей міста розгорнуть містечко з деревяними будиночками, у яких буде чимало краму, смаколиків та напоїв.

Депутатів Виноградівської міськради співробітники СБУ спіймали на контрабанді

Служба безпеки України оголосила про підозру колишньому та діючому депутатам Виноградівської міської ради Закарпатської області

Військова прокуратура Ужгородського гарнізону “тікає” від справи військкома Юрія Богдана (ВІДЕО)

Військовослужбовців 15 ОГПБ використали у справі фальсифікації матеріалів проти військкома Юрія Богдана.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат