Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 15000, 20

У регламенті Закарпатської облради купа помилок, суперечностей законодавству та інших дурниць

Так сказав Генадій Москаль. "Після останнього пленарного засідання обласної ради, на якій виникли гарячі суперечки навколо регламенту, ми провели попередню юридичну оцінку цього нормативного акту", — повідомляє Геннадій Москаль про регламент облради.

Скандал вибухнув: Саакашвілі показав на схемі як Яценюк обкрадає Україну (ДОПОВНЕНО)

Тепер або піде Яценюк, або Саакашвілі – третього варіанту мабуть немає. На антикорупційному форумі в Одесі Михайло Саакашвілі показав на схемі, як працює корупція у найвищих ешелонах влади.

Завтра пройде сесія Закарпатської облради

Завтра, 8 грудня, о 10.00 у залі засідань обласної ради відбудеться третє пленарне засідання першої сесії обласної ради VІІ скликання.

«Карбід» Любки потрапив до короткого списку премії Книга року ВВС -2015

ВВС Україна презентує книги, що претендують на перемогу у престижній номінації "Книга року BBC–2015".

Закарпатців продовжують позбавляти угорського громадянства

За наказом Президента Угорщини Яноша Адера позбавили угорського громадянства ще п'ятьох осіб, троє з них – уродженці Закарпаття, - повідомляє в "Угорському Офіційному віснику" (Magyar Közlöny).

Жартівники “замінували” Перечинську РДА

Про це повідомляє У ДСНС України в Закарпатській області.

Генадій Москаль: «Чекаю, коли вже Балога напише заяву в силові структури про "союз влади й мафії"

Генадій Москаль: "Мені вже смішно читати «сенсаційні викриття» Віктора Балоги про «мафіозну структуру на Закарпатті», «криміналітет, який представлений у владі», «союз влади й криміналу» і т.д."

Як правильно ходити, коли надворі ожеледиця (ПОРАДИ)

Настала зима, мабуть, найкраща пора року.   Насолоджуватися її красотами іноді заважають дороги та тротуари, що перетворюються у морозну погоду у суцільну ковзанку. Тому варто поговорити про те, як поводитися під час ожеледиці, щоб не потрапити до травмпункту.

Замальовка про бабусю

У редакцію видання "РІО" надійшов текст від студентки відділення журналістики УжНУ Іоанни Голянич.

Концерт «SPIEL DE TROIS» в Ужгороді скасовано

Концерт гурту «SPIEL DE TROIS», який мав відбутися 8 грудня у Закарпатській обласній філармонії, переноситься на 2016 рік!

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 7 грудня. Нехай ваш ранок розпочинається з ароматного кавування у затишній компанії. Цінуйте щирі усмішки позитивних людей і зважайте на дрібниці, адже вони нерідко вказують на суттєві речі. Успіху в усіх починаннях і гарного понеділка!

Хлопець з Ужгорода заліз з мотузкою на 30 метрів уверх за 21 секунду

(мовою оригіналу) Владислав Курта поставил рекорд Украины, но фактически его результат превосходит мировой уровень. Влад не расстается со спортом с тех пор, как впервые взошел на Говерлу в 9 классе. (Фото из личного архива)

Що потрібно знати закарпатським водіям у випадку, якщо вас зупинила поліція

Як поводитися, якщо вас як водія зупинив поліцейський патруль

Гандболістки з Ужгорода здолали київський "Спартак"

Сьогодні, 5 грудня, у другому матчі ужгородські гандболістки повторно здолали київський Спартак, тому впевнено очолюють таблицю жіночої Суперліги України.

Як залучити туристів у закарпатське село

У селі Яноші Берегівського району управління туризму та курортів облдержадміністрації провело семінар-навчання для власників сільських садиб-фахівців "сільського туризму"

В Ужгороді знову зросла вартість проїзду в таксі

Ужгородці змушені відмовлятись від послуг таксі
На цей раз підвищення цін служби таксі мотивують загальним зростанням цін у місті, та в Україні в цілому.

У неділю в Ужгороді на площі Театральній відбудеться святковий концерт

6 грудня о 14.30.год на площі Театральній відбудеться святкова концертна програма «Хай свята у ваші хати принесуть добра багато»

Росія намагається очолити та радикалізувати “русинський” рух на Закарпатті

Днями у Сваляві була організована антиукраїнська акція сепаратистом Миколою Бураком (в минулому працівником ФСБ) із залучення проросійських депутатів Європарламенту від Чехії на чолі з пропутінським сенатором Томіо Окамурою, які готуюють замовний звіт про нібито переслідування “русинів” на Україні.

Балогу притиснули і в облраді

Віктор Балога втрачає вплив у Закарпатті. Після виборів він позбувся кількох мерів і голів районних рад. «Єдиний центр» ще має більшість у Мукачеві та міцно стоїть в Іршавському районі і це все, що залишилося від ще недавнього майже монопольного панування Балоги в області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат