Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14920, 20

В Ужгороді зросте ціна на воду

Відповідний проект постанови було оприлюднено на офіційному веб-ресурсі Національної комісії, яка займається регулюванням цін на комунальні послуги.

Напередодні свят ужгородців запрошують послухати класичну музику

Закарпатська обласна філармонія запрошує ужгородців 15 грудня на концерт Камерного оркестру “У передчутті свята”.

У "Кобзарі" побувала "за прилавком" закарпатська поетеса Олена Пекар

Днями «за прилавок» книгарні   «Кобзар» стала відома закарпатська поетеса Олена Пекар, викладач лінгвістичної гімназії імені Тараса Шевченка м. Ужгорода,   відмінник народної освіти.

Групу озброєних контрабандистів затримала СБУ на Закарпатті

Співробітники Служби безпеки України затримали групу мешканців Берегівського району, які налагодили канал контрабандного переміщення в Угорщину бурштину, а в Україну ‒ наркотиків.

Сьогодні День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

Сьогодні, 14 грудня, в Україні відзначається «День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильської АЕС». Це визначено Указом Президентом України № 945/2006 року від 10 листопада 2006 року.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 14 грудня. Нехай ваш ранок буде насичений приємними дрібницями, гармонією і теплом. Прокидайтеся з горнятком ароматної кави, додавайте до неї улюблені солодощі й розмови з бажаними людьми. Легкого вам понеділка й корисних справ сьогодні!

Лариса Богдан: Я хочу, щоб люди ставали більш відкритими

Дизайнерка Лора Арт про одяг з аурою, показ у Кошице і колекцію, навіяну Закарпаттям.

Ужгородець привіз золото з ЧУ з боксу (ФОТО)

Нещодавно з Вінниці із золотом повернувся Микола Поташнік (2003 р.н), який на Чемпіонаті України з боксу серед юніорів 2002-2003 р.н впевнено виборов перемогу.

Курорт "Драгобрат" продав майже всі місця на всю зиму (ФОТО)

Лижний сезон на найвисокогірнішому зимовому курорті Україні - Драгобраті - в розпалі. У цьому переконалися представники ЗМІ, а також   туроператори, які знайомляться із потенціалом зимових курортів Закарпаття в рамках інформаційного туру, організованого управлінням туризму та курортів ОДА.

ФРІ почала досліджувати, які сайти і газети читають закарпатці (АНКЕТА)

Молодіжна організація ФРІ запукає онлайн-опитування на тему "Що читає Закарпаття?".

Ужгородський "Водоканал" наступного року одержить з бюджету ще 11 мільйонів

КП "Водоканал м. Ужгород" отримає додаткове фінансування на розвиток. Таке рішення прийняли сьогодні на засіданні виконкому Ужгородської міської ради.

Перевізників на ужгородських маршрутах визначатимуть уже в новому році

Умови конкурсу з перевезення пасажирів затвердили сьогодні на засіданні Ужгородського міськвиконкому.

Балога спробує дестабілізувати Закарпатську обласну раду, зробивши заміну депутатів

Колишній закарпатський «газда» та лідер партії Єдиний Центр, яка з тріском програла місцеві вибори, Віктор Балога спробує дестабілізувати Закарпатську обласну, раду зробивши заміну депутатів.

Новорічну красуню ужгородці зможуть побачити 16 або 17 грудня

Новорічну ялинку в Ужгороді встановлять на Театральній площі вже наступного тижня – 16 або 17 грудня, до Дня святого Миколая. Попередньо планується, що вона буде головною та єдиною міською ялинкою.

ОПОРА проаналізувала роботу народних депутатів від Закарпаття за рік

В Ужгородському прес-клубі Громадянська мережа «ОПОРА» презентувала аналіз року діяльності депутатів Верховної Ради України обраних в мажоритарних округах Закарпатської області.

В Закарпатській області люстровано 23 особи. Оприлюднено прізвища та посади чиновників

Закарпатська область за кількістю люстрованих осіб займає 11 місце по Україні, розділяючи його з Полтавською областю. В Закарпатській області станом на 07.12.2015 р. люстровано 23 особи.

Рис із хробаками продають в Ужгородській “Барві”

Неприємну знахідку виявив днями ужгородець Олександр Роман, повернувшись додому із купленим у магазині рисом. Крупу він придбав у супермаркеті “Барва” по вулиці Гагаріна

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 11 листопада. Зробіть швиденько всі важливі справи, щоб залишилося достатньо часу для себе й близьких. Насолоджуйтеся ранковою кавою, додавайте до неї позитивних емоцій. Вдалої вам п’ятниці і хорошого релаксу на вихідних!

Небайдужих просять допомогти   маленькій Вікторії !


В однорічної ужгородки Вікторії Зубко від народження відсутній стравохід (атрезія стравоходу). У квітні 2015 року в Києві була проведена операція, але вона виявилася невдалою. Тому лікарі рекомендують їхати до Угорщини на повторне обстеження і лікування. Для цього ж потрібні великі кошти.
Батьки Вікторії дуже просять усіх небайдужих про допомогу і милосердя!

Р/р 5168 7572 4677 2562 (ПриватБанк) – Зубко Наталія Юріївна.
Телефон мами – 0937792396.  
Телефон тата – 0501924100.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат