На Ужгородщині 51-річний фермер вирощував коноплі (ВІДЕО)

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 17.08.2018 17:49 КРИМІНАЛ

 

Плантацію конопель між селами Розівка та Холмок виявили учора поліціянти у місцевого фермера. Крім того на землі, що орендував фермер, виявлено великий склад, де зберігалася та фасувалася конопля.

Поліція отримала інформацію про те, що на одній із земельних ділянок росте велика кількість заборонених до вирощування рослин.

Виявилося, що коноплі були засіяні на площі близько одного гектара. Посіви були облаштовані крапельною системою поливу. У кількох господарських приміщеннях правоохоронці виявили стебла рослин, які готувалася для розфасування, а також уже розфасована конопля у спеціальні пакети та скляні банки для консервування.

Територія була замаскована під господарське угіддя і охоронялася собаками. Також правоохоронці виявили кілька камер відеоспостереження.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, спеціалісти Управління протидії наркозлочинності, разом із працівниками роти поліції особливого призначення, а також Кінологічного центру та Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Під час обшуку вилучено 130 кілограмів висушеної марихуани та 123 стебла.

Особу власника фермерського господарства встановили. Ним виявився 51-річний чоловік, житель Ужгородського району.

Слідство у справі триває.

***

17 серпня Ужгородський міськрайонний суд обрав наркоділку міру запобіжного заходу. Підозрюваного арештували на строк 60 діб з можливістю внесення застави у розмірі 127,7 тисяч гривень.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : марихуана

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат