Про що думають серйозні батьки напередодні учбового року

admin 17.08.2018 07:41 ПОДІЇ

У переддень нового учбового року серйозні та відповідальні батьки на кшталт одного добре відомого на Закарпатті підприємця замислюються над тим, чому насправді варто навчити підростаюче покоління

Богдан Фекете. Мукачівець. Депутат міської ради. Колишній чиновник обленерго. Нинішній підприємець, пекар безлічі різновидів смачнющого хлібу.

Богдан Фекете виклав у соцмережі свої мудрі думки:

"Будучи з того покоління, яке зростало в роки перебудови і навчалося в роки неконтрольованого переходу до капіталізму, який і зараз не закінчується, я майже ніколи не враховував "інвестиції в себе". Мається на увазі ті гроші, час і сили які ми вкладаємо в свою освіту і в професійний досвід, який освіта не дає. Кожен цим займається але не кожен користується. Живучи майже в ринкових умовах ми так і не звикли вірно оцінювати людський ресурс. Правильно оплачувати професійно виконану роботу, "триматися" за спеціалістів, сприймати працю як складову ціноутворення в оригінальному продукті, платити за ідею. Якщо ви володієте таким капіталом і не відступите перед труднощами то, напевно, єдина можливість зробити свою працю ліквідною це мале підприємництво.
Свого часу я так і зробив. Залишив підприємство в якому на бачив ринкових, конкурентних рішень щодо персоналу і почав власну справу з нуля. Зараз це стимулює мене максимально ефективно займатися самоосвітою. З цього всього є один висновок. Підростають нові покоління українців. Даймо їм знання і розуміння того що інвестиції в себе це важливо. І даймо їм адекватну і ринкову оцінку тих інвестицій в майбутньому. Бо скоро в Україні працювати буде нікому".

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат