Тетяна Полтавцева повернулася на роботу у міськраду на законних підставах

18.08.2018 13:27 РАТУША

Піймана на хабарі чиновниця Ужгородської міськради Тетяна Полтавцева вийшла на роботу, бо прокуратура перекваліфікувала справу.

Як ми повідомляли, керівника департаменту майна Ужгорода Тетяну Полтавцеву було затримано на хабарі 800 доларів за сприяння підприємцю орендувати комунальне приміщення за пільговими цінами.

Суд обрав їй запобіжний захід - домашній арешт.

Більше того, попри апеляцію адвокатів підсудної, суд підтвердив законність відсторонення Полтавцевої від роботи.

Однак, зі слів депутата міськради Віктора Щадея, прокуратура зараз не продовжила Тетяні Полтавцевій "відсторонення від роботи" і вона знову сидить у своєму кабінеті.

У прокуратурі ж написали, що чиновниця вийшла на роботу, бо суд не проводить по її справі засідання.

Такі обвинувачення прокуратури лише обурили суддів і прес-служба Ужгородського міськрайонного суду поширила повідомлення про справжні причини того, чому Тетяна Полтавцева вийшла на роботу.

"У ході досудового розслідування правоохоронці не змогли знайти докази на підтвердження причетності чиновниці до Отримання неправомірної вигоди (хабар), а тому перекваліфікували дії останньої на Шахрайство. Покарання за цей злочин, передбачає сплату штрафу, або здійснення громадських чи призначення виправних робіт", - повідомили в суді.

І справу по Полтавцевій було призначено на розгляд на 13 серпня і не по хабарництву, а саме по шахрайству.

"Більш того, клопотання про усунення обвинуваченої з посади не надходило від прокуратури не тому, що «суд не призначив судове засідання», а з огляду на те, що Шахрайство як злочин невеликої тяжкості, не передбачає застосування такого заходу як відсторонення особи від виконання посадових обов`язків", - повідомили в суді.

Таким чином, депутат Щадей таки був правий, коли звинуватив саме прокуратуру в тому, що вона перекваліфікувала справу по Полтавцевій і відвела її бід справедливого покарання.

prozak.info

Коментарі :


29.07.2020 23:18 Кольт

Аферистка, шахрайка, корумпована разом з чоловіком


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат