Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14840, 20

Вас знімають! Поліція оприлюднила фото авто, які порушили ПДР в Ужгороді та Мукачеві

Найбільш розповсюдженими порушеннями правил є неправильна зупинка і стоянка, паркування на пішохідних переходах та місцях для інвалідів.

Закарпатську та Львівську області з’єднає нова траса

17 грудня у Сколівському районі стартувало будівництво дороги Хащоване-Боржава, яка у перспективі з’єднає Львівську та Закарпатську області.

Єцівська більшість в Мукачівській міськраді “кинула” представників опозиції

Про це в мережі Фейсбук повідомляє депутат Мукачівської міськради від “Самопомочі” Юрій Кравчук (на фото).

Родинний бізнес мера Ужгорода Андріїва процвітає (ФОТОФАКТ)

Це фото виклав журналіст Павло Федака на Facebook: Так шикарно після приходу Андріїва до бюджетних грошей Ужгорода стало виглядати місце бізнес-інтересів клану Андріївих — автобусний парк, який перед виборами був у ямах немов танкодром після навчань.

Геннадій Москаль на початку року проведе зустріч із бізнесменами Закарпаття

2016 рік розпочнеться на Закарпатті зі знакової зустрічі Геннадія Москаля з впливовими бізнес-менеджерами краю та власниками найпотужніших підприємств Закарпаття.

На Закарпатті святкуватимуть різдво по традиціях наших предків

Ужгород завжди був затишним мальовничим містечком на Закарпатті. Тому гарні традиції Різдва мають підсилювати настрій містян у прагненні заради відновлення культурної спадщини, вважають організатори "Різдва по-ужгородськи".

Оксана Марченко подарувала понад 3 тисячі подарунків закарпатським дітям

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук депутат Закарпатської облради Іван Чубирко.

Сесія Закарпатської облради 22 грудня розгляне понад 40 проектів рішень

Постійна комісія обласної ради з питань законності, правопорядку, майна та приватизації, регламенту (керівник   Віктор Русин) підготувала матеріали порядку денного наступної 2-ї сесії облради 7-го скликання

У Яношах на Берегівщині запрацював сміттєпереробний завод

На околиці с.Яноші Берегівського району відкрито першу чергу сміттєпереробного заводу, будівництво якого почали в 2012 році на кошти Євросоюзу.

Благодійна акція від Закарпатського регіонального центру соціально-трудової реабілітації

З нагоди 14-річчя від дня заснування Закарпатського регіонального центру соціально-трудової реабілітації та професійної орієнтації "Вибір" в Ужгороді відбулась благодійна акція "Світ без меж".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 18 грудня. Вірте у диво, незважаючи на свій вік. Життя стає набагато цікавішим, якщо додати до нього трохи незвичних речей. Нехай ароматна кава наповнює ваш дім затишком, а все, чим сьогодні будете займатися – приносить лише приємні емоції. Гарного дня!

Фехтування. Ужгородці здобули два срібла у змаганнях Дитячої ліги-2015

15—16 грудня відбулися фінальні змагання Дитячої Ліги сезону 2015. Серед кращих рапіристів України двоє представників Закарпаття.

На Ужгородщині   рятувальники знов провели рейд житловим сектором

Невдовзі всіх нас чекають новорічно-різдвяні свята, а з ними й вихідні дні. Ну а який Новий рік без ялинки, прикрашеної палаючими вогнями гірлянд, без феєрверків, салютів та врешті-решт новорічного столу.

В Ужгороді пройде вечір італійських легенд (АФІША)

17 грудня, о 16.20 в Ужгородському коледжі культури і мистецтв відбудеться вечір художньої прози.

Ужгородські малята отримують свої свідотства про народження одразу у пологовому

Про це повідомляє прес-служба Закарпатської обласної ради.

У 16 років закарпатці можуть бути підприємцями (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Повна цивільна дієздатність може бути надана фізичній особі після досягнення нею 16-річчя, якщо вона має бажання займатися підприємницькою діяльністю.

Нова версія щодо того, як закарпатський депутат застрелив собаку лісника (ФОТО)

Лісник із с. Анталовці Йосип Логін звернувся до закарпатських журналістів з проханням не поширювати неправдиву інформацію про інцидент на полюванні, де застрелили його пса Алтая.

Доходи закарпатців можна буде побачити в Інтернеті

Здійснити це можуть фізичні особи – платники податків, використовуючи електронний сервіс Державної фіскальної служби України.

В Ужгороді оберуть маленьку Міс (АФІША)

У рамках святкування Дня Миколая відбудеться «Міні-міс Ужгород». За титул найгарнішої дівчинки нашого міста боротимуться чарівні дівчатка віком від 5 до 13 років, які обиратимуться для участі у всеукраїнському конкурсі   «Міні-міс Україна».

Риторична економіка від Андрія Новака: Пане Яценюк, то куди ж, скажіть, поділися всі ці гроші?

Андрій Новак, голова Комітету економістів України: "А тепер правда про гарні цифри з (чомусь) усного звіту прем’єр-міністра Арсенія Яценюка у Верховній Раді".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат