Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14760, 20

В обласному центрі вперше пройде фестиваль колядок

Аби підняти настрій містянам, здивувати туристів та відновити традиції колядування, вперше готується фестиваль колядок «Різдво по-ужгородськи».

У Закарпатській ОДА обговорювали проблеми переселенців

Відбулося засідання регіонального штабу Закарпатської області з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово-окупованої території та районів проведення АТО

Ужгородський університет цьогоріч поповнився 95-ма аспірантами

Під час засідання Наукової ради УЖНУ проректор з наукової роботи Ігор Студеняк поінформував про підсумкову атестацію аспірантів та результати набору в аспірантуру в 2015 році.

Начальник Закарпатської митниці провів зустріч із закарпатськими учасниками АТО

У приміщенні Закарпатської митниці ДФС відбулася зустріч керівника відомства з представниками громадських організацій та учасниками бойових дій АТО Закарпатської області.

Хто такі гуцули? Коротка історична довідка

Майже всі гуцули не знають, звідки взялася їх назва.

Розпочато кримінальне провадження стосовно митників МП «Ужгород»

Як повідомив начальник слідчого відділу прокуратури області Іван Бітлян, встановлено, що працівники МП «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС зловживали службовим становищем

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 24 грудня. Зустрічайте прийдешній день у доброму гуморі в компанії бажаних людей і з горнятком ароматної кави в руках. Вірте у все найкраще навіть якщо вже бракує сил. Диво точно трапиться з вами, але в потрібну мить у потрібному місці. Гарного четверга!

Пластуни передадуть завтра Віфлеємський вогонь

24 грудня о 17.30 у Різдвяному містечку поблизу Лінгвістичної гімназії відбудеться урочиста передача Віфлеємського Вогню Миру, який пластуни напередодні привезли з Відня.

У неділю Ужгород йде на “Лускунчик” (АФІША)

Напередодні новорічних свят Закарпатський обласний український музично-драматичний театр ім.братів Шерегіїв представить другу прем’єру цього сезону – популярну різдвяну казку німецького письменника Е.Т.А.Гофмана "Мишачий король або Лускунчик".

Поліція покарала мера Андріїва за неправильне паркування

Поліція покрала мера Ужгорода Богдана Андріїва за не правильне паркування.

В Ужгороді запрацював гончарний центр для дітей (ФОТО)

В ужгородській школі за сприяння Словаччини почав працювати гончарний центр арт-терапії.

Головний прокурор Закарпаття скликає прес-конференцію

24 грудня 2015 року об 11.00 у прокуратурі Закарпатської області відбудеться прес-конференція прокурора Закарпатської області Володимира Янка з приводу реформування органів прокуратури

Що буде з ціною на газ у 2016 році, - юрист із Закарпаття

З квітня 2016 року українцям можуть додати щомісячну абонплату за користування газовими мережами у розмірі 17-29 гривень. Однак ціна на газ від цього може знизитися.

В УжНУ визначили найкращі підручники року

Під час засідання Вченої ради УжНУ 22 грудня представили результати конкурсу «Кращий підручник або навчальний посібник 2014 року видання».

Скільки закарпатець платитиме державі за своє авто (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Об’єктом оподаткування транспортним податком в Україні є легкові автомобілі, які використовувалися до 5 років і мають об’єм циліндрів двигуна понад 3000 куб. см.

На Шахті в Ужгороді двоє словаків відбивалися від поліції

Двох громадян Словаччини, мати і сина, за порушення громадського порядку затримали в Ужгороді, повідомили в ГО "Спеціальний контроль".

У Львові обіцяють особливе Різдво (ПРОГРАМА)

ТМ «Львівське» – український бренд з 300-річною історією, що єднає покоління українців, гостинно запрошує усіх львів’ян та гостей міста долучитись до народного святкового дійства.

Маєте справу із судом, купуйте газету. А не маєте — і не треба

На Закарпатті повістки друкуватимуть у вже відомій у цій справі газеті "Новини Закарпаття"

Закарпаття прагне відновити славу велосипедної області

Велоспорт Закарпаття давав краю чемпіонів СРСР, України, переможців багатоденних перегонів, адже тут була хороша школа велосипедного спорту.

Пожежники рятувального поста у Дубовому отримали допомогу від швейцарських колег

21 грудня начальник закарпатських рятувальників Роман Гудак передав бійцям державного пожежно-рятувального поста, що в селищі Дубове Тячівського району, 15 комплектів бойового одягу, касок та пожежних ременів європейського зразка.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат