Голову Хустської райради після року очікувань поновили на роботі

15.09.2018 14:52 ПОЛІТИКА

Ще наприкінці липня минулого року депутати Хустської райради більшістю голосів звільнили з посади свого голову Олександра Пацкана.

Це був бунт, у який не втручався голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, який очолює БПП у Закарпатті. Річ у тім, що напередодні виборів між головним куратором БПП «Солідарність», депутатом Верховної Ради від фракції БПП Валерієм Пацканом та Геннадієм Москалем виник гучний скандал. Москалю не подобалися кандидатури, які Пацкан виставляв на останніх виборах. Пацкан доволі спокійно   прокоментував витівку Москаля, однак між цими двома політиками дружби та партнерства більше не було. Відтак Олександра Пацкана, який є братом Валерія Пацкана, звільнили, і Москаль не має наміру поки втручатися в цей конфлікт, пише Prozak.info.

Нині Валерій Пацкан очолює Рахункову палату України і має достатньо впливу та юридичної підтримки, щоб допомогти брату поновитися на роботі, що й сталося цього тижня. Суд у Львові поновив Олександра Пацкана на посаді голови Хустської райради.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат