В Ужгород прибули перші два автобуси з великою місткістю

13.09.2018 22:09 РАТУША

Підходить до кінця епопея з придбанням КП "Ужгородський муніципальний транспорт" нових автобусів.

Ми вже повідомляли, що ужгородська міськрада придбала 10 нових автобусів на львівському заводі "Електрон". Це коштувало міській казні 54 млн грн.

Рік тому один з автобусів тестували на маршруті №10, однак автобус не проліз під залізничним мостом. Та й на кінцевій зупинці автобус не зміг розвернутися. Тому машину вирішили відправити у тестову поїздку за маршрутом №8. Але й тут можуть виникнути проблеми з проїздом, наприклад, на перехрестях у Новому районі та районі вулиці Загорської.

Досі не зрозуміло чому у міськраді вирішили закупити для Ужгорода, з його не надто широкими вулицями, такі величезні автобуси?

До того ж місткість кожного - 102 пасажири. Відповідно, щоб такий автобус наповнити до межі рентабельності, потрібно збільшувати інтервал між рейсами. Пасажирам доведеться ще довше стояти на зупинках.

Що буде творитися на кінцевих зупинках цих автобусів теж важко уявити.

У суботу о 12.00 відбудеться презентація автобусів на площі Народній.

Коментарі :


23.09.2018 10:23 иони

закусывают алкашня,какая расплодилась на тех базарах какие понастроила эта держава.а я просто кушаю запивая чаем еду.и что не правда то что я откоментировал если кто не согласен тогда жди конца этого балагана.увы он близок.


19.09.2018 23:04 йовжі

іоні, закусывать надо


16.09.2018 16:04 иони

ну почему вот в советское время по городу ходили лиазы,икарусы гармошки,и ничего и под мостом пролазили и на остановке у турбогаза разворачивались.и десятки тысч ужгородцев добирались ими на работу.правда вот не надо никому на работу.бо украинская власть давно возможность просто банально развлровать те заводы куда ходили те автобусы.и ужгородцы все больше на краснодон ездят.там и те порошенковские иваны с трудом развертаются.если кто помнит тот балаган ,то позорище какое кто-то гордо называют рынком тоже ведь был автобазой.и строиили его как раз как место стоянки городских автобусов.это когда местные экологи вопили по всем газетам.мол существующее атмп находится близко от реки и загрязняет ее.вот государство дало денег и построили новое атмп.потом случилось,что случилось на базе этого нового атмп барыги быстро построили то позорище рынок краснодонцев.и все экологи заткнули рот,и пошли торговать на тот рынок.а на месте старого атмп нет реально ничего.есть там кое какие ремонтные базы,отданные в аренды.а по городу ездят порошенковские иваны,богданы,руты и другой китайский мотлох собранный порошенковсими уворованными у государства,под видом приватизации,автосборочными предприятиями


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат