Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14700, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 4 січня. Сподіваємося, що перші дні Нового року були для вас приємними і насиченими яскравими емоціями. Нехай так триває і надалі, адже попереду ще багато свят. Постарайтеся   нині зібрати думки докупи й вдало розпочати тиждень. Гарного вам кавування й корисних справ у понеділок!

У Воєводино прийшла зима: працює гірськолижний спуск та ковзанка

Курорт "Воєводино" радіє зимі, що прийшла якраз на зимові свята: гірськолижний схил та каток на курорті вже чекають гостей.

Першою в Ужгороді у 2016 році народилась дівчинка

У новорічну ніч у міському пологовому будинку першою на світ о 5:35 з’явилася дівчинка вагою 4100 грамів.

Не стало закарпатського письменника Івана Петровція

На 70-му році життя відійшов у вічність відомий закарпатський письменник, перекладач, громадський діяч Іван Петровцій. Поховають Івана Юрійовича у рідному селі Осій на Іршавщині завтра, 2 січня.

Москаль: Мені до лампочки, що хтось не вважає мене інтелігентом!

Геннадій Москаль: «Мені до лампочки, що хтось не вважає мене інтелігентом! Де були наші, вибачте, «вошиві інтелігенти», коли найняті Росією молодчики штурмом брали адмінбудівлі у Криму, Луганську й Донецьку? Тихенько сиділи собі збоку»…

Контрабандисти в Закарпатті оголосили війну силовикам?

У Закарпатті протистояння між контрабандистами та правоохоронцями переросло в силову стадію.

Головні події року в світі, Україні та Закарпатті

Цей рік був сповнений горем тих, у кого загинули або були покалічені герої АТО — бійці, волонтери, лікарі та капелани. Рік санкцій проти Росії. Рік протистоянь в українському парламенті. Рік місцевих виборів, де все продавалося і скуповувалося. Калейдоскоп подій року був сповнений, зокрема, такими ключовими словами: Війна і мобілізація. Кузьма Скрябін. Теракти в Парижі. 70-річчя Перемоги. «50 відтінків сірого». Мільйони біженців із Сирії до Європи. iPhone 6s. Вбивство поліцією США афроамериканця. Новий альбом Адель. Скандал із Volkswagen. Мода на селфі. Фінал кризи на Кубі. Знецінення нафти. Мордобої серед нардепів. Вибухи біля Верховної Ради. Блокада Криму…

Правила стилю: Лариса Липкань

Ми продовжуємо серію матеріалів, де пишемо про правила стилю відомих і красивих дівчат із Закарпаття. Запитуємо в них про гардероб, улюблені парфуми, секрети макіяжу та догляду за собою, особливості харчування і спорту та про все інше, що стосується загального образу.

Дещо про декомунізацію вулиць в Ужгороді

Загалом у Закарпатті загальна довжина вулиць із комуністичними назвами сягає понад 70 кілометрів. В Ужгороді таких вулиць не так багато, однак влада вирішила, що прийшов час перейменувати і ті, які є.

Прокуратура подала 30 позовних заяв щодо земель уздовж лінії кордону

17 га вже повернуто в державну власність, залишилося ще 40 га.

Ужгородські роми просили владу узаконити їхнє житло в мікрорайоні "Радванка"

Депутат Ужгородської міськради ром Мирослав Горват розповів, що вчора під час його першого прийому громадян прийшли лідери циганських поселень ряду вулиць міста і просили легалізувати їх будинки.

В Ужгороді у січні – грандіозна святкова програма "BENISSIMO"

Дорогою з Риму, в Ужгороді дасть концерт Заслужений Академічний симфонічний оркестр Національноі радіокомпаніі Украіни.

Вже у січні планують відкрити проїзд для поїздів у Бескидському тунелі

Про це на прес-конференції повідомив голова ЛОДА Олег Синютка,

Міська влада Ужгорода продовжує себе дискредитувати, – Пересоляк

Про це в мережі Фейсбук пише голова Громадської ради Ужгорода Олександр Пересоляк.

Половині закарпатських пенсіонерів виплатять січневі пенсії ще в грудні

Фінансування січневих пенсій відбудеться за окремим графіком з урахуванням законодавчих змін, – повідомила під час брифінгу начальник головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Анастасія Пентек.

Робоча група депутатів визначилась з проектом Регламенту роботи обласної ради

29 грудня відбулося засідання робочої групи з підготовки проектів Регламенту роботи облради, Положення про президію облради, Положення про постійні комісії облради VІІ скликання, яке провів перший заступник голови облради Йосип Борто.

На Закарпаття насуваються сильні морози

Закарпатські метеорологи зауважують, що у зв’язку з посиленням північного антициклону, протягом 30-31-го грудня на території Закарпатської області та міста Ужгород очікується різка зміна погодних умов

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 30 грудня. Прокидайтеся з улюбленою ранковою кавою й надією на близькі хороші зміни. Нехай усе те, до чого прагнете, якомога швидше здійсниться. Віддавайте тепло, радість – й одержуйте набагато більше від свого оточення. Щасливого нам всім прийдешнього Нового роду, веселого Різдва, і повсякчас смачного кавування!)

Новорічні свята на порозі. Рятувальники у режимі підвищеної готовності

29 грудня в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області відбулася робоча нарада, де йшлося про готовність рятувальних підрозділів краю до забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час святкування Новорічних та Різдвяних свят.

В Ужгороді представлять колекцію гуцульських ліжників

У колекції Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття ім.Й.Кобринського сьогодні зберігається понад 200 ліжників, серед яких найстаріші – датовані кінцем ХІХ ст.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат