Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14740, 20

Порошенко таки схвалив роздержавлення ЗМІ


Президент України Петро Порошенко підписав Закон "Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації". Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу президента.

Гандбол. Нелегка перемога "Карпат" над "Дніпрянкою"

"Карпати" зіграли в останньому турі 2015 року. Суперником ужгородок був ГК "Дніпрянка" з Херсону. В складних поєдинках   ужгородська команда перемогла свого суперника. В першому матчі різниця в рахунку становила всього один м"яч. Наступний тур відбудеться у лютому 2016 року.

100 років Василині Сятині

Її секрети довголіття у постійній праці, злагоді й оптимізмі.

Дівоча творча справа: Віка Іваницька

Ми продовжуємо писати про закарпатських дівчат, які самі себе зробили, самотужки розпочали власну справу й показують, як можна жити справді якісно. Цього разу — історія Віки Іваницької, яка керує танцювальним клубом «Родем» в Ужгороді, розвиває соціальні танці в місті і створює домашню атмосферу у стінах танцювальної школи.

Мораторій без сенсу

Депутати тимчасово заборонили лише виділення вільних земель і залишили аукціони.

Програма Новорічно-Різдвяних святкувань в Ужгороді

26—28 грудня
11.00 — обласний Новорічний турнір із фехтування на шпагах. СК «Динамо», вул. Швабська, 7.

Чи стане конфлікт діалогом?

Мешканці гуртожитку на вул. Бородіна, 14 і представники підприємств, яким гуртожиток перейшов від колишнього власника — «Закарпатбуду», вкотре шукають вихід із давнього конфлікту щодо передачі житла у власність людей.

Футбольний клуб "Говерла" в черговий раз оштрафували

Как сообщает канал Футбол 1, контрольно-дисциплинарный комитет Федерации футбола Украины наложил на ужгородскую Говерлу санкции за долги перед бывшим тренером Александром Севидовым.

Аналітика: Україна перемогла. Сорос ставить мат Путіну

(мовою оригіналу) Мы уже победили, просто это еще не так заметно. Эта строчка из песни российского исполнителя Бориса Гребенщикова в наши дни может заменить гигабайты новостей об экономике Украины.

Суддя по справі крадія-СБУшника "втік" на лікарняний

Суд по справі співробітника СБУ Бєляєва, який обікрав понад 100 автівок, перенесено через хворобу судді.

Закарпатський Офіс реформ каже, що відчуття свободи додасть сил і бажання змін

23 грудня, у прес-центрі Закарпатської ОДА відбулася підсумкова прес-конференція Офісу реформ у Закарпатській області. Організатори визначили її тему таким чином: “Рік реформ: досягнення і уроки”.

У Закарпатській ОДА обговорили проблему працевлаштування вихованців інтернатних закладів

Під головуванням заступника голови облдержадміністрації Олександра   Петіка відбулось засідання координаційної ради   у справах дітей.

Які зміни внесли парламентарі у Податковий кодекс?

Верховна Рада ухвалила зміни до Податкового кодексу.

Балоги разом з «злочинною владою» проголосували за Державний бюджет

Сьогодні під ранок Верховна рада прийняла Державний бюджет. Цікаво,що не зважаючи на системну критику у Фейсбуці нинішнього уряду з боку закарпатського нардепа Віктора Балоги, він та його брати разом із «злочинною владою» за нього проголосували.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 25 грудня. Зустрічайте новий день у затишку з горнятком улюбленої кави в руках. Нехай усе найкраще прийде у ваше життя якомога швидше. Вірте у щось хороше, світле, вічне, адже думки реалізовуються! Щасливого Різдва усім, хто зустрічав його нині вночі, й загалом вдалої п’ятниці!

Василь Гумен - призер Дитячої ліги за підсумками сезону

19 грудня у Києві відбулися фінальні змагання Дитячої ліги серед саблістів. За їх результатами визначилися кращі юні саблісти України у сезоні 2015 року.

В УжНУ   відбулася міжнародна конференція із залучення фінансових ресурсів ЄС

1 грудня в Ужгородському національному університеті відбулася міжнародна конференція із залучення фінансових ресурсів ЄС.

Українку з грузином спіймали на кордоні у Закарпатті (ФОТО)

Учора ввечері прикордонники відділу «Ужгород» попередили спробу незаконного перетину державного кордону.

В історичному центрі Ужгорода перевіряють, чи правильно оформлені вивіски

На виконання розпорядження міського голови №502 від 15 грудня цього року вчора робоча комісії фахівців різних відділів і служб міськради почала перевірку паспортів вивісок, насамперед в історичному центрі Ужгорода.

Сьогодні ужгородців штрафуватимуть через ялинки (ФОТО)

Вчора працівники відділу муніципальної поліції і правопорядку Ужгородської міськради спільно з представниками міського відділу Національної поліції провели рейд на ринках і у стихійних місцях продажу ялинок в обласному центрі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат