Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14820, 20

Русин: Президент України проігнорував День міліції

Пане Президент України,пане Голово ВР України,я простий генерал-міліції України до останньої секунди 20 грудня 2015 року чекав,що Ви офіційно привітаєте сотні тисяч ветеранів та пенсіонерів міліції України з їх професійним св'ятом.

Хто привласнив 6 гектарів землі навколо "Кирпички"

Що тепер? Чекати на забудову скандальної території?

Екологія у небезпеці, або Чим дихають ужгородці

Повітря міста над Ужем забруднене не на жарт. У порівнянні з вереснем-жовтнем, у листопаді-грудні зросли концентрації небезпечних речовин.

«Говерла» ні добре, ні погано, але добереться до фінішу чемпіонату ... », - експерт

Колишній нападаючий збірної України Іван Гецко розповів, що думає про ситуацію з фінансовими проблемами критичного характеру ряду клубів української Прем'єр-ліги.

В Ужгороді презентують книгу "МАНДРIВКА, или Путешествие фейсбучного червя по Украине"

22 грудня 2015 року у Галереї Ілько о 18.30 відбудеться презентація книги авторки «МАНДРIВКА, или Путешествие фейсбучного червя по Украине».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 21 грудня. Перший день тижня – найкращий час для початку чогось нового. Нехай ароматна кава надихає вас на корисні справи й додає бадьорості вранці. Прокидайтеся з усмішкою, радійте світові – й він віддячить вам позитивом. Гарного дня і вдалих починань!

Що на практиці означає скасування віз ЄС для України та Грузії

Єврокомісія рекомендує скасувати візи для громадян України та Грузії. DW пояснює тонкощі безвізового режиму та розповідає, які документи таки знадобляться при в'їзді до ЄС.

Гандбол. Карпати вдруге перемогли Економ-Університет

В другій зустрічі в рамках 6-го туру жіночої Суперліги, ужгородські Карпати впевнено здолали тернопільських студенток.

Гандбол. Карпати перемогли в Тернопіль в першому матчі

Сьогодні ужгородські гандболістки перемогли тернопільських студенток з Економуніверситету.

Невиправдані надії: поліція стала посміховиськом

Українці мріяли про ті часи, коли нарешті у країні буде справжня поліція: непідвладна та професійна. Саме тому анонсовані реформи і створення нової патрульної поліції давали певні надії на краще.

Ален Панов: Радію, якщо мій приклад надихає інших на гарні і значимі справи

Наприкінці грудня відзначають свято однієї з найактуальніших на сьогодні, у час тотальних конфліктів, професій — День працівників дипломатичної служби. Традиційно в цей час підсумки року підбиває закарпатський осере­док Спілки дипломатів України та його очільник, громадський діяч Ален Панов.

Наталія Атуріна — науковець дворянського походження, життя якої зламав анонімний лист

Доцента кафедри біологічного факультету УжДУ відправили на пенсію з безглуздим формулюванням «недостатня увага до наукової роботи».

Ужгородcька влада зриває грантовий проект

Спільний із польським містом Ярославом грантовий проект із реконструкції «Совиного гнізда» Ужгород мав завершити ще в жовтні, але і в терміни до кінця грудня не вкладається. Вже 29—30 грудня до Ужгорода приїде польська делегація, аби на власні очі переконатися, що реконструкція «Совиного гнізда», на яку були виділені грантові 800 тис. євро, пробуксовує.

Як Ne захворіти у сезон застуд

Щорічно в Україні на застуду хворіють 10 —16 млн. осіб. Що потрібно робити, щоб не потрапити до їхнього числа, про це ми запитали фітотерапевта, дієтолога, реабілітолога Бориса Скачка.

Донька закарпатського екс-нардепа Івана Бушка потрапила в столичний глянець

Зимовий номер популярного київського журналу "Travel News Magazine" вийшов з кольоровим фото на першій сторінці виноградівчанки Валерії Бушко.

Аналітика від Джона Гербста: Як Аваков і Яценюк із корупцією "боролися"

Як Аваков та Яценюк позбавили Саакашвілі можливості подолати корупцію в Одесі, — розповів екс-посол США в Україні Джон Гербст

Майже у всіх районах Закарпаття надаються послуги з гірськолижного туризму

У всіх районах, окрім низинних Берегівського, Виноградівського та Ужгородського.

Юна закарпатка зібрала більше тисячі кришечок для протезування воїнів

Домініці Петейчук із Хуста всього вісім років, але до справи вона поставилася дуже відповідально

Закарпатців запрошують відвідати гумористичне новорічне шоу "Мукачево майліпшоє"

24 грудня у Мукачеві відбудеться новорічне гумористичне шоу «Мукачево майліпшоє». На сцені виступатимуть найкращі гумористи міста із команди «БезУмная молодежь»

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат