Смаленим запахло

01.09.2018 20:03 ПОДІЇ

Ще ніколи хмари так не згущалися над мером Ужгорода Богданом Андріївим. Тобто, розмов про корупцію в Ужгородській мерії було багато, але до чогось серйозного не доходило.

Спокійно зам’яли справу з виділенням понад 20-ти мільйонів гривень на компенсацію за пасажирські перевезення фірмам, які дотичні до мера. Зам’яли й історію про зникнення добротної старої кам’яної бруківки, яку по всьому місту замінили на неякісну цементну.

Та лише протягом останнього тижня з’явилося відразу кілька повідомлень, де мер Андріїв фігурує в дуже непривабливому світлі.

Спочатку юрист Олександр Пересоляк повідомив, що меру Ужгорода вручили підозру в розтраті понад 6 мільйонів гривень на реконструкції історичного комплексу «Совине гніздо». Мерія це повідомлення підтвердила, однак поширила інформацію, що мер до цієї оборудки непричетний, бо перерахунки коштів були ще до того, як він став мером. А от у прокуратурі так не вважають і кажуть, що платіжки та акти виконаних робіт були підписані таки мером.

Потім та ж таки прокуратура повідомила, що мер повинен відповісти і за те, що реконструкція площі Петефі не просто занадто затягнулася, але і на цю реконструкцію з якогось дива підняли кошторис на майже 11 мільйонів.

Ну і цього тижня видання «Закарпатський інсайдер» розповіло, що мерія закуповує мармурову бруківку в рази дорожчу від її вартості, а до заводу, який продає місту бруківку, має відношення рідний брат мера, депутат обласної ради Андрій Андріїв.

Таким чином, на мера Богдана Андріїва вже назбиралося немало справ, які прискіпливо вивчають правоохоронці. Та й недавні затримання на хабарах чиновників мерії також меру легко не обійдуться.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат