Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14900, 20

Цього тижня в Ужгороді, Мукачеві та Перечині з'являться сотні миколайчиків. План парадів

  Щороку 18 грудня близько 10 ранку на вулицях стародавнього Ужгорода з'являються маленькі “миколайчики”, які роздають усім перехожим цукерки, дзвонять дзвониками та співають новорічно-різдв”яні пісні

В Ужгороді готуються до Благодійного аукціону картин закарпатських художників

У вівторок, 15 грудня, о 14.30 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів Благодійного аукціону картин

Закарпатцям презентуватимуть інвестиційний та економічний потенціал області

У вівторок, 15 грудня, в Ужгороді відбудеться презентація інвестиційного та економічного потенціалу Закарпатської області.

На Закарпатті встановили 17 нових туристичних покажчиків

На основних автодорогах краю завершено встановлення туристичних показчиків.

У Закарпатській облраді обговорили використання біоенергетичних технологій

Завдяки своєму унікальному геополітичному положенню, ініціативності керівництва та громади області Закарпаття успішно працює в напрямі залучення міжнародних коштів, зокрема і недержавних інституцій.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 15 грудня. Пам’ятайте, що успіх приходить до тих, хто щось робить, хай і з помилками, тому не сидить склавши руки. Нехай вам трапляються корисні справи й ви з легкістю їх будете вирішувати. Гарного вівторка й смачного ранкового кавування!

У турнірі на призи «Святого Миколая» переміг ужгородський ФК "Радванка"

9 грудня 2015 року у СК «Юність» відбулися обласні змагання ФСТ «Україна» на призи «Святого Миколая», у цих змаганнях прийняли участь 8 команд у віковій категорії 2002 р.н. і молодше.

Показники захворюваності на ГРВІ на Закарпатті нижче епідемічного порогу

Темп приросту захворюваності на ГРВІ у порівнянні з попереднім (49) тижнем 2015 року, склав 5,8%. У порівнянні з аналогічним 50 тижнем 2014 року, рівень захворюваності на ГРВІ серед населення області нижчий на 5,1%.

В Ужгороді визначили претендентів на звання «Учитель року»

У місті над Ужем пройшов перший (міський) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року- 2016»   у номінаціях: «Англійська мова», «Захист Вітчизни», «Історія», «Математика».

Які перевірки ДФС чекають закарпатців

Обов’язки платників та працівників ДФС, мораторій на перевірки, недопуск до перевірки та відповідальність.

У Закарпатті вилучили контрабанду сигарет (ФОТО)

Минулої доби співробітники Держприкордонслужби,   в пункті пропуску “Дякове ”, завадили спробі громадянина Румунії приховати від прикордонного контролю 500 пачок цигарок марки “Chesterfield” українського виробництва.

Як у Закарпатті допомагають чорнобильцям

Щороку 14 грудня, у день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС, в Україні вшановують учасників ліквідації наслідків аварії на атомній електростанції.

В Ужгороді розкажуть, як взаємодіяти з контрабандою

У вівторок, 15 грудня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, «Вирішення проблеми взаємодії в боротьбі з нелегальною тютюновою продукцією».

Ужгород представить свій сайт, путівник і аудіо-гід

У вівторок, 15 грудня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стануть результати проекту «Відкрийте для себе Ужгород. Перший крок до пізнання Закарпаття», а саме його продукти: аудіо-гід, путівник містом та туристичний сайт Discover Uzhhorod.

Аналітика: Безкорисна освіта, або Чому диплом вишу — це нічого для работодавця

Всемирный банк опубликовал результаты масштабного исследования "Профессиональные умения для современной Украины". Кто сейчас нужен стране?

Закарпатська молодь продає побачення за гроші, щоб влаштувати свято для дітей-сиріт

На Закарпатті стартував благодійний аукціон побачень до дня Святого Миколая.

Ромська історія своєю жорстокістю і цинізмом збурила все Закарпаття

Ця історія своєю жорстокістю і цинізмом збурила все Закарпаття. Багатодітна родина з села Порошково Перечинського району два тижні не помічала зникнення 13-річного хворого сина — у хлопчика діагностували ДЦП.

На Міжгірщині новообраний сільський голова подав у відставку через конфлікт

Всього через кілька тижнів після свого обрання 24-річний сільський голова Верхньобистрянської сільради на Міжгірщині Іван Почіль написав заяву про відставку.

Ще у кінці листопада на Холмовецькій горі збирали хурму

Нині в урочищі Холмовецька гора, що поблизу Виноградова, можна побачити майже 2 десятки сортів хурми, серед яких однакових за формою та смаком немає.

Закарпатські митники затримали партію "яблучної" продукції на 6 мільйонів

Співробітники податкової міліції разом із митниками та прикордонниками затримали на Закарпатті партію контрабандних смартфонів iPhone та планшетів iPad на суму 6,5 мільйонів гривень.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат