Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14940, 20

В Ужгороді ледь не сталася масова бійня через провокаторів

Пригода сталася 9 грудня, в Ужгороді на вулиці Гагаріна.

«Закарпатгаз» продовжує встановлення безкоштовних лічильників

1 січня 2016 року завершується другий етап реалізації вимог Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» – встановлення лічильників газу для споживачів, які використовують його для приготування їжі та підігріву води.

Закарпатці можуть отримувати менші рахунки за електрику

ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує споживачів про простий і зручний спосіб економії електроенергії шляхом переходу на зонний облік. Ви можете сплачувати до 60% менше за спожиту електричну енергію!

Сергій Ратушняк: Про що насправді сказав віце-президент США Байден у Верховній Раді

Сергій Ратушняк: "Дж. Байден, господа, указал место Украины. Наше место — в России!"

Студенти УжНУ про жахи життя в університетських гуртожитках

Проживання в студентських гуртожитках вони порівнюють із життям на смітнику

У Ілько покажуть магію високої музики (АНОНС+АФІША)

У п'ятницю, 11 грудня, о 19.00 у Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вечір класичної музики "Night Gravity".

117 мільйонів гривень було виділено на закарпатські дороги

117 мільйонів гривень з державного бюджету отримала дорожня галузь Закарпаття в нинішньому році.

У закарпатському селі працюють над покращенням якості води

Держекоінспекція у Закарпатській області взяла участь
у заключній конференції проекту «ІІ етап проекту: «Запобігання погіршення якості води та розробка заходів з відновлення її якості у   с. В. Бичків в рамках українсько-угорського співробітництва» - початок відновлення».

На Ужгородщині піротехніки знищили 26 боєприпасів часів Другої світової війни

(мова і орфографія оригіналу) В Ужгородском районе в очередной раз выявили ряд взрывоопасных предметов. Произошло это неподалеку от с. Минай.

Балога через телеканал Коломойського хоче дискредитувати владу Закарпаття

В розпорядження «Новин Закарпаття», потрапив робочий план направленої на Закарпаття телевізійної групи журналістів ТСН «Тиждень».

Стало відомо ім’я автора фейсбучних опусів нардепа Балоги

На останньому засіданні Верховної Ради України стало відомо, хто пише Балозі у Фейсбук заяви, які потім розганяються контрольованими «Барвою» ЗМІ.

Закарпатці у Львові захищали права “автоіноземців”

9 грудня 2015 року, у Львові була проведена прес-конференція, на якій було офіційно презентовано ГО “Завтра” у Львівській області. Повідомляє спільнота Вимагаємо вільного ввезення авто – ГО «ЗАВТРА».

В Ужгороді обговорили стратегію співпраці європейських прикордонних регіонів

В Закарпатській ОДА у середу, 9 грудня,   відбулася одна із заключних конференцій міжнародного Проекту «Сталий розвиток прикордонних регіонів через активну діяльність Карпатського Єврорегіону».

В Ужгороді обговорять можливості майнової люстрації

Форум громади міста Ужгорода на тему: «Майнова люстрація – механізм порятунку України» відбудеться вже завтра, 10 грудня.

З'явилась чергова інформаційна "качка" про десант в область київських силовиків - Валерій Лунченко

Валерій Лунченко: На одному сайті, що належить сумнозвісній "мукачівській сім'ї" з'явилась чергова інформаційна "качка" про десант в область київських силовиків та начебто мою участь у якійсь таємничій нараді.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 10 грудня. Прокидайтеся в доброму гуморі й розпочинайте робити хороші справи. Пам’ятайте, що все зроблене вами – вам і повертається. Кавуйте у задоволення з близькими людьми, і нехай позитив супроводжує вас на шляху. Гарного дня й смачної кави!

Закарпатці достойно показали себе на міжнародних змаганнях зі спортивного танцю

Нещодавно в м. Братислава (Словаччина) відбувся Чемпіонат центральної Європи серед ансамблів з танцювального спорту. У змаганнях взяли участь молодіжні та юніорські команди країн центральної Європи.

Студент УжНУ став чемпіоном Європи з тайського боксу

Наприкінці листопада у кіпрському місті Ларнака відбувся Чемпіонат Європи з тайського боксу. Україну на турнірі представляв Гіві Модебадзе – студент ІІІ курсу факультету здоров’я людини Ужгородського національного університету.

В Ужгороді обговорили стратегію співпраці європейських прикордонних регіонів

В Закарпатській ОДА у середу, 9 грудня, відбулася одна із заключних конференцій міжнародного Проекту «Сталий розвиток прикордонних регіонів через активну діяльність Карпатського Єврорегіону».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат