Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14960, 20

Скільки має заплатити іноземець, якщо він успадкував українську землю (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Іноземець (нерезидент), який успадкував землю від резидента (громадянина України), зобов’язаний сплатити податок з отриманого доходу у вигляді успадкованого майна.

Ужгородський ПАДІЮН запрошує на казку (АФІША)

11 грудня, о 17.00 у ПАДІЮНі пройде дитячий концерт "Новорічні фантазії".

Завтра в Ужгороді відкриють нову міні-скульптурку

10 грудня 2015 року о 12:00 годині в м. Ужгороді на Київській набережній, біля обласного музично-драматичного театру, відбудеться відкриття міні-скульптури у вигляді «стрічки Мура».

В Ужгороді відкрилася виставка політичної карикатури (ФОТО)

7 грудня в Ужгородському національному університеті відкрилася Міжнародна виставка політичної карикатури. Організаторами виставки є Інститут світової політики (Київ) та громадська організація «Euforion» (Братислава).

Сьогодні в Ужгороді буде танцювальний флешмоб (ВІДЕО)

Сьогодні, 9 грудня, у центрі Ужгорода вібудеться Всеукраїнська акція "Привітай своє місто з Новим Роком". Це святковий танцювальний флеш-моб, який у ці дні влаштовують у ріхних містах країни.  

У Мукачеві пройде майстер-клас із виготовлення іграшок на ялинку (АФІША)

Молодіжна організація ФРІ разом з благодійним об'єднанням мам "Умілі ручки+" проведе дитячий благодійний майстер-клас з виготовлення новорічних іграшок.

Москаль про Балогу: "Він, як баба базарна..."

В інтерв’ю «Главкому» Москаль розповів за рахунок чого «Солідарність» на виборах поступилася проекту Балоги, чому після двох років з моменту Революції гідності мером Ужгорода став соратник Януковича, а також прокоментував інформацію про свою відставку

Закарпаття може стати регіоном, що найбільше постраждає від підвищення акцизного збору

Підвищення акцизу на алкоголь призведе до катастрофічних наслідків у виноградно-виноробній галузі.

"Опора": Закарпатці не розуміють, що депутати – слуги народу

До закарпатських народних депутатів більше звертаються, як до благодійників. Про це розповів координатор ОПОРИ у Закарпатській області Володимир Феськов

Підсумки роботи Служби автомобільних доріг у Закарпатській області за 2015 рік

У середу, 9 грудня, в прес-центрі Закарпатської ОДА відбудеться брифінг начальника Служби автомобільних доріг у Закарпатській області

Близько 600 закарпатців отримали угорське громадянство через шахраїв

Як повідомив представник прокуратури області Саболч-Сатмар-Берег, йдеться про підозру, висунуту ймовірним шахраям за оформлення угорського громадянства закарпатцям за винагороду.

На Закарпатті відкриють першу в Україні майстерню з виготовлення сонячних колекторів

У середу, 9 грудня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якої стане відкриття першої на Закарпатті і в Україні сільської майстерні з виготовлення сонячних колекторів, яка працюватиме у Часлівцях.

Закарпатський нардеп Балога замовив на “1+1” «викривальний сюжет» про «контрабандиста» Москаля

Про це днями стало відомо нашим журналістам. Мова йде про так званий викривальний матеріал на тему контрабанди на Закарпатті.

Балога готує Москалю "коктейлі Молотова"

Засідання Закарпатської облради та обрання першим заступником представника партії угорців експерти можуть назвати історичним

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 9 грудня. Наповнюйте горнятко ароматною кавою і з позитивними дуками розпочинайте новий день. Нехай усе, що нині доведеться зробити, дається вам без зайвих зусиль. Гарної середи й смачного кавування!

Закарпатці готують свято для вихованців шкіл-інтернатів

19 грудня в Ужгороді відбудеться автопробіг "Я хочу допомогти", під час якого організатори мають намір зібрати кошти для 227 вихованців Ільницької та Нижньобистрівської шкіл. Автопробіг розпочнеться о 9.00 неподалік готелю "Закарпаття".

Федір Ващук прагне повернутися на посаду ректора УжНУ

Триває судовий процес щодо поновлення Ф.Г. Ващука на посаді ректора Ужгородського національного університету.

Закарпатські обранці визначилися з першим заступником голови облради


  У вівторок, 8 грудня, під головуванням нового очільника облради Михайла Рівіса відбулося третє пленарне засідання першої сесії   обласної ради VІІ скликання.

Аналітика: Про "хрещеного батька мафії" Арсенія та список войовничого українця Саакашвілі

Тарас Березовець: "Независимо от того, каково ваше мнение об Арсение Яценюке, попытка сделать из него крёстного отца украинской коррупции, да еще и за день до суперважного визита вице-президента Джо Байдена, имеет явный привкус политической многоходовки".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат