Звернення ТОВ "АВЕ Ужгород" щодо ситуації з вивезенням сміття

admin 10.08.2018 16:24 ПОДІЇ

Шановні мешканці м.Ужгорода! Зважаючи на останні публікації та скарги, які надходять до ТОВ «АВЕ Ужгород», повідомляємо наступне.
(*На фото – екстремальні умови вивантаження сміттєвозів на полігоні ТПВ у Барвінку)


Основним завданням та обов‘язком товариства є вивезення відходів з контейнерів, які надані в користування споживачам міста на полігон ТПВ Ужгородського комунального підприємства «КАТП-072801» з яким укладено відповідний договір. Однак, протягом останнього місяця у зв’язку з роботами, які проводяться на полігоні та неналежно організованою роботою на полігоні ТПВ зранку автомобілі змушені були чекати щоб вивантажитись, що відповідно призвело до зміщення графіку вивезення сміття.

Також відсутність якісного дорожнього покриття на дорозі, що веде до сміттєзвалища та на місті розвантаження сміттєвозів призвело до того, що чотири автомобіля підприємства знаходяться на позапланових ремонтах.

Крім того, великого клопоту додає і погода. Згідно санітарних норм при температурі вище 28 градусів кожні 30хв роботи мають чередуватися з 30хв. перерви, а це вдвічі збільшує час необхідний для обслуговування міста.
Але незважаючи на вищезазначене, на майданчиках загального користування сміття вивозиться щоденно, а на деяких двічі в день.

Також, згідно норм накопичення, які діють в місті Ужгороді на майданчиках загального користування повинні бути розміщені 500 контейнерів (1100 л), фактично встановлено 700, а з урахуванням нинішніх темпів міського будівництва, Ужгороду слід мати не менше, ніж 1000 контейнерів! ТОВ «АВЕ Ужгород» готове розмістити додатково контейнери, але визначення місця для розміщення контейнерних майданчиків не в нашій компетенції.

Нас також турбує халатне ставлення деяких мешканців, які бездумно вивозять необмежену кількість будівельного сміття, бадилля, бур`яни, траву, гілля з присадибних ділянок приватних будинків і з прилеглих територій ОСББ та висипають біля контейнерних майданчиків, створюючи несанкціоновані звалища, цілеспрямовано порушуючи діючі норми законодавства України про відходи.

Враховуючи все вищевказане, щодо ситуації, яка склалася сподіваємось на розуміння та підтримку мешканців міста.

ТОВ АВЕ Ужгород докладає всі зусилля для своєчасного вивезення сміття, тим самим забезпечуючи чистоту вулиць нашого міста!

Адміністрація ТОВ «АВЕ Ужгород»

admin

Коментарі :


12.08.2018 08:40 жуст

обосралась эта ава по полной.да и город тоже тута вот хорош.высыпают строительный мусор мол возле контейнеров.а вопрос можна,куда его высыпать.мусор тот ,что строительный,правда можна высыпать на дороги благо ям море и никто никогда их не заделает.полигон в барвинке давно переполнен.уже осталось пару метров и могилки будут засыпаны мусором.вобще-то это проблема правительства.вы думаете,что в сссре не могли наладить пластиковую упаковку не хотели.и правильно делали.я вспоминаю,как в годы моей молодости масло,колбасу заворачивали в бумагу.не так естетично,зато дешево и сердито.нигде в сссре я не видел минеральную воду,пиво,лимонад налитую в пластиковую тару. пиво в пластиковой таре-это яд, какой постепенно разрушает организм.и нигде в мире,кроме нищебродных стран до этого не додумаваются.украина таки и входит все более и более в список таких нищих стран.попробуйте знаменитую кока колу купить в сша,да что там купить,ввезти ее в штаты в пластике не получится ,у нас только пластик .кто должен решать эти проблемы город,область или все таки парламент,правительство.плевать эти хотят на это. вот и купаемся в этих пластиковых отходах ну бангладеш какой-то.а вове гройсману по хер.а жулики-бизнесмены только потирают руки.море полиэтилена выкидывается на ветер.а это ценнейшее сырье и довольно-таки дорогое.нефть все-таки.и всем там в правительстве по херу.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат