Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14860, 20

В УжНУ — кадрові пертурбації

Переобрали декана й завідувачів низки кафедр. Це відбулося 15 грудня.

Ужгородські студенти роздяглися біля річки вдруге – на камеру (ВІДЕО)

Ті студенти кафедри фізичної реабілітації УжНУ, які минулого тижня так і не відважилися зануритися в крижану воду, цього тижня відкрили сезон моржування.

Щоби збільшити пропускну спроможність, словацькі митники застосовуватимуть мобільний сканер каміонів

На об'їзні за Ужгородом, від Шахти аж до словацького кордону вишикувалася черга каміонів. На сьогоднішній день керівництвом Закарпатської митниці ДФС вживаються максимально оперативні заходи з усунення черги на кордоні.

Ужгород долучається до європейської традиції: у місті встановлюють різдвяні будиночки

Першу «порцію» – 3 дерев’яні будиночки вже привезли на площу Петефі.

9-річна ужгородка Юлія Мишко стала ведучою конкурсу "Міні Міс кияночка"

Дівчинка з Ужгорода - володарка титулів Міні Топ-Модель України 2015 та Mini Miss Continents 2015.

За снігом на Закарпатті можна слідкувати через 20 веб-камер

За станом снігового покриву на гірськолижних курортах Закарпатської області можна слідкувати за допомогою 21 веб-камери.

Заявки на участь у фестивалі Червене вино 2016 прийматимуть до 21 грудня

Подати їх можна у міській Ратуші, кабінет №8. Опісля завершення подачі заявок, а саме 22 грудня (вівторок) відбудеться підсумкова конкурсна дегустація-відбір учасників у сесійній залі Мукачівської ратуші.

Ужгородець-сутенер доправляв до німецького борделю дівчат та хлопців

(за оригіналом) Закарпатец занимался вербовкой девушек в бордели Европы. Четырех девушек и одного юношу сутенеры пытались переправить через Польшу в подпольные бордели Германии. Правоохранители оборвали цепь поставки рабов за границу.

Закарпаття із візитом “доброї волі” відвідала дружина президента Угорщини

Днями з візитом “доброї волі” на Закарпаття прибула дружина президента Угорщини Аніта Герцег.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 16 грудня. Затишного вам морозного ранку з горнятком гарячої кави в руках. Нехай близькі люди огортають вас своєю турботою. Любіть і цінуйте те, що маєте, а також пам’ятайте, що випадковості невипадкові. Цікавого і легкого вам четверга!

Зимове Закарпаття   чекає туристів


На території майже всіх районів Закарпаття нині є об’єкти, де надають послуги гірськолижного туризму. Виключеннями є лише Берегівський, Виноградівський та   Ужгородський. Про це під час брифінгу повідомив начальник управління туризму Закарпатської ОДА Денис Ман. Згідно з даними отриманими з районів, на початок грудня завантаженість об’єктів на Міжгірщині, Рахівщині та Мукачівщині є майже стовідсотковою, на Великоберезнянщині та   Воловеччини – 70-процентною.

Ужгород відтепер матиме   свій туристичний сайт

Менеджер проекту Вікторія Німець розповіла: «Наше місто – з чудовою архітектурою, з давніми культурними традиціями і все це приваблює до нашого краю туристів. Ми часто й самі є туристами та, плануючи поїздку, шукаємо карти, путівники, будуємо маршрути, вивчаємо погоду і таке інше міста, до якого прямуємо

В Ужгороді ремонтують три вулиці (ФОТО)

На Легоцького, 8 Березня, Заньковецької тривають масштабні капітальні ремонти.

Москаль назвав партію Балоги жирними котами

Керівник «Єдиного центру» в Тячівському районі, колишній тво голови Тячівської РДА Василь Йовдій купив дорогу автівку Мазераті, яку намагається приховати від громадськості.

В ужгородській "Моркві" на майстер-класі писатимуть листа Діду Морозу (АФІША)

21 грудня у дитячому просторі "Морква" пройде майстер-клас для малечі.

25 грудня закарпатські католики матимуть вихідний

Закарпатці, які святкують Різдво Христове наприкінці року, 25 грудня матимуть вихідний.

100 кг гуманітарної допомоги доправила поліції охорони Закарпаття до Червоного Хреста області (ФОТО)

Вже кілька років поспіль у другу неділю грудня в Україні відзначають свято, присвячене людям, які несуть добро - День Благодійності. Свято це маловідоме, але про нього знає чимало закарпатців як про День добра.

Закарпатська митниця розповіла про всю контрабанду сигарет за 2015 рік

З початку 2015 року працівниками Закарпатської митниці ДФС складено 157 протоколів про порушення митних правил, якими вилучено 389 799 пачок тютюнових виробів на загальну суму майже 3,4 млн грн.

На Закарпатті діє 5 новостворених місцевих прокуратур

Відповідно до Закону України «Про прокуратуру», із 15 грудня 2015 року у Закарпатській області розпочали діяльність 5 новостворених місцевих прокуратур на базі 15-ти міських, районних та міжрайонних, які діяли раніше.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат