Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14620, 20

Кардинальні зміни щодо податку на прибуток (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

З 1 січня 2015 року кардинально змінено підходи щодо визначення об’єкта оподаткування податком на прибуток.

"Один в каное" їде до Ужгорода (ВІДЕО)

У рамках всеукраїнського туру, 24 лютого, о 19.00 у "Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться великий сольний концерт гурту "ОДИН В КАНОЕ"!

В Ужгороді відкриють приймальню міністра оборони, де безплатно консультуватимуть із правових питань

У п’ятницю, 15 січня, в Закарпатському обласному військовому комісаріаті відбудеться урочисте відкриття Регіональної громадської приймальні міністра оборони України.

Можливо, Хуст матиме оновлений чеський квартал

Під час двосторонньої міжнародної зустрічі керівництва Закарпаття із делегацією краю Височина Чеської Республіки голова облради Михайло Рівіс запропонував чехам включити до спільних інвестиційних проектів, які реалізуватимуться у 2016 році, реконструкцію Масарикового кварталу.

24 тисячі гривень виділила влада на білборди реклами енергоефективності (ФОТО)

На Закарпатті задля популяризації державної підтримки заходів з енергозбереження, розпорядженням голови обласної державної адміністрації виділено понад 24 тисячі гривень на інформаційні матеріали з популяризації енергоефективності.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі 15 січня, п’ятниця. Прокидайтеся в доброму гуморі і налаштовуйте себе на вдалий початок дня. Нехай вас приємно бадьорить горнятко ароматно кави, а всі справи завершуються легко і швидко. Звільняйте більше часу для відпочинку. Вдалої вам п’ятниці!

У Мукачеві розпочався фестиваль "Червене вино" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вчора у Мукачеві стартував найвідоміший закарпатський фест "Червене вино".

В Ужгороді колядуватимуть, частуватимуть етнічними стравами і влаштують ярмарку handmade (АФІША)

Це вже традиційний захід, про який цього разі інформує Управління культури Закарпатської обласної державної адміністрації.

Які нові зміни у спрощеній системі оподаткування (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

З 1 січня 2016 року внесено зміни до спрощеної системи оподаткування.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні 14 січня, четвер. Нехай з кожним новим ранком у вас розпочинається нове життя. Радійте тому, що маєте, вірте у власні сили. Пам’ятайте про горнятко ароматної   кави – заряд бадьорості на початку дня. Хай вам щастить вже зранку!

Гандбол. Ужгородські юнаки здобули перші очки на турнірі у Рівному

12 січня в Рівному розпочався Відкритий чемпіонат рівенської області з гандболу серед юнаків 2003-2004 р.н. де й ужгородці боряться за медалі.

Угорщина прийме на лікування ще 20 поранених бійців із зони АТО

Про це в Ужгороді заявив заступник Державного секретаря Міністерства зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини (МЗЕЗС) Жолт Чутора на зустрічі з головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем.

Податкова міліція Закарпаття вилучила цигарки вартістю понад 160 тис. грн


Сьогодні, 13 січня 2015 року, в ході проведення заходів із протидії незаконному обігу підакцизних товарів в рамках операції «Акциз-2016» співробітниками податкової міліції Закарпаття вилучено 9000 пачок тютюнових виробів «Честерфілд» з марками акцизного податку.

Ректор Карлового університету отримав звання від УжНУ (ФОТО)

Вчора ректору Карлового університету, професору Томашу Зімі, присвоїли звання почесного доктора – Doctor Honoris Causa – Ужгородського національного університету. Церемонія відбулася під час засідання конференції трудового колективу УжНУ.

Студенти УжНУ їздитимуть навчатися до Праги

Сьогодні, 12 січня, ректор УжНУ, професор Володимир Смоланка та ректор Карлового університету (Чехія), професор Томаш Зіма підписали угоду про співпрацю між обома вишами.

ГК Карпати починає боротьбу за Єврокубки

Триразові чемпіонки України з гандболу ужгородські «Карпати» розпочинають боротьбу за престижний європейський турнір «Challenge Cup».

Як змінився УжНУ протягом 2015 року

12 січня після завершення конференції трудового колективу Ужгородського національного університету відбулася прес-конференція ректора УжНУ професора Володимира Смоланки.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 13 січня. Вірте у себе і примножуйте добро у ньому світі. Нехай кожен крок буде виваженим, а слова – щирими. Бадьоріться ранковою кавою на початку дня, додавайте до неї каві розмови. Хай вам нині таланить у справах) Гарного дня!

Соціальні реформи в сусідній Угорщині у 2016 році

(мовою оригіналу) Все последние годы правительство Виктора Орбана старается тем или иным способом облегчить жизнь жителям Венгрии. Порой, идя в разрез с общественным мнением или, даже, в открытую конфликтуя с центральными аппаратами ЕС.

Завершився обласний турнір з міні-футболу "Різдвяні свята"

10 січня в ужгородському СК «Юність» завершився обласний турнір з міні-футболу «Різдвяні свята», який розпочався ще наприкінці грудня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат