Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14560, 20

У Москаля новий   заступник

25 січня голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль представив керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації свого новопризначеного заступника Віктора Мікуліна. Керівник області зазначив, що Віктор Мікулін буде опікуватися питаннями аграрної політики, ветеринарної медицини, використання та охорони земель, лісів та природних ресурсів, екології та охорони довкілля, туризму та курортів, цивільного захисту населення та надзвичайних ситуацій.

Чи буває нефізична зрада?

Твердження про те, що чоловікові можна, а жінці ні, дотепер є досить поширеним. Відомо, чоловіки   бояться фізичної зради своєї половинки, жінки – психологічної. Насправді всі бояться одного й того ж – краху гармонії.

ФОТОРЕПОРТАЖ із зали суду, де судять правосеків

Йдеться про суд над представниками Правого сектору, які були учасниками бійки зі зброєю на курорті "Хата магната" на Драгобраті.

Вантажівка застрягла у снігах Закарпаття на три дні

24 січня о 16:40 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про те, що поблизу Синевирського перевалу на Міжгірщині потребує допомоги в буксируванні вантажівка марки «DAFF».

В УжНУ можна здобути фах юриста-міжнародника

Уже майже п’ятнадцять років функціонує кафедра міжнародного права, яка була створена у складі Закарпатського держуніверситету, а після приєднання цього вишу до УжНУ зберегла свій статус.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 25 січня. Нехай ароматна кава бадьорить зранку й допомагає упорядкувати думки. Розпочинайте нині щось корисне для себе. Гарних вам рішень і вдалого понеділка!

Фільми на вихідні: Десять кращих прем'єр 2015 року

Нові фільми 2015 року показали нам майбутнє, віднесли нас у минуле і вигадали альтернативне та незвичне сьогодення. 2015 рік порадував глядачів найочікуванішими екранізаціями. Ми виокремили 10 кращих кінострічок цього року.

Ужгородці утворили «живий» ланцюг з нагоди Дня Соборності

22 січня 2016 року ми відзначаємо 97-му річницю возз’єднання українських земель. Ужгородці уже традиційно долучились до свята, утворивши живий ланцюг, котрий є символічним об’єднанням усієї країни. Подібну акцію провели одночасно у майже 100 міст країни.

Хтось розпалює ворожнечу   між закарпатцями та «добровольцями»

Цього тижня тема драгобратської бійні все ще була на слуху. Представники «Правого cектору» не мають наміру миритися з тим, як їхніх побратимів кидають за грати. На жаль, у протистоянні правоохоронців із представниками «Правого сектору» та бійців добровольчих батальйонів занадто мало об’єктивності. Кожен гне свою лінію.

Віктор Ганущин: Я роблю улюблену справу все життя

Біолог і мандрівник про екзоти з усього світу, які виростив у себе вдома, незабутні подорожі, а також панацею від усіх хвороб.

Злочинній забудові обласного центру — категоричне «ні!»

Збереження зелених зон та парків закарпатського обласного центру потрапило під фатальний удар через рішення найбільш скандальної «замінованої» сесії від 9 листопада 2015 року. Тодішні народні обранці міста злочинно ухвалили містобудівну документацію: «Генеральний план (коригування) м. Ужгорода» й «План зонування території м. Ужгорода».

Чи варто рано одружуватися?

Кожна жінка будучи маленькою дівчинкою мріє про своє весілля, розкішну білу сукню, букет із білих троянд та гарного принца, який завжди буде поруч. Як то кажуть: «і в щасті, і в горі, і допоки смерть не розлучить».

З понеділка ужгородські школярі до школи не підуть

Із 25 січня у навчальних закладах Ужгорода вводиться карантин через зростання захворювання на ГРВІ.

Влада — про інцидент, який стався з автобусом Ужгород-Кошице

Інцидент, який стався 9 січня на ужгородському автовокзалі та набув розголосу у ЗМІ краю став однією з тем для обговорення під час засідання Ради перевізників при департаменті житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури облдержадміністрації.

Хто з закарпатців має право на пільговий проїзд

Пільговий проїзд окремих категорій громадян у громадському транспорті діє і повинен забезпечуватися.

Чому на проспекті в Ужгороді відключають електрику? (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Цього тижня до ПАТ «Закарпаттяобленерго» звернулися мешканці будинку № 30 по Проспекту Свободи в Ужгороді.

У лютому провайдери тричі відключать українцям інтернет

Провайдери обіцяють у лютому тричі відключити інтернет всій країні. Вони вже визначилися із датами.

Ужгородська міськрада почала роботу над новим Генпланом

Громадські активісти та члени містобудівної ради Ужгорода 21 січня обговорили   концептуальні підходи до вирішення проблеми із Генеральним планом міста.

Угорські фахівці долучаться до розбудови транспортної стратегії Ужгорода

21 січня до Ужгородської міської ради завітала команда угорської компанії "Mobilissimus" на чолі з Андрашем Екейшем.

Москаль каже, що “Хата магната” на Драгобраті належить киянам, а не донеччанам

У ході робочої поїздки на Рахівщину керівник області Геннадій Москаль відвідав гірськолижний курорт «Драгобрат», щоб особисто переконатися, як він працює після резонансного випадку в ніч на 10 січня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат