Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14520, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п`ятниця, 29 січня. Проводьте цей ранок з горнятком ароматної кави й приємними думками. Нехай тепло наповнює вас сповна. Віддавайте щирі емоції і приймайте натомість щось радісне й світле. Гарної вам п’ятниці!

Балога залишився у розбитого корита, тому звинувачує Порошенка у намірі конституційного перевороту

Хіба Балога зненацька став вважати Порошенка диктатором? Ні, цілком передбачувано. Втім, причина лише в тому, що закарпатець поки що не зміг виторгувати собі преференцій у президента.

Закарпаття вдруге прийматиме міжнародну велогонку, яку перенесли з Криму

Pylypets Gravity race - нове ім'я велогонки із швидкісного спуску у календарі Міжнародного союзу велосипедистів (UCI).

Діти відвідують школи лише в двох районах Закарпаття й частково на Ужгородщині

Віднині карантин оголосили в навчальних закладах Хустського, Мукачівського, Воловецького та Виноградівського районів, а також міст Хуст, Берегово та Мукачево. На Ужгородщині станом на сьогодні на карантині 14 навчальних закладів та 2 садочки.

На закарпатському фестивалі різників заборонили фотографувати вбивства свиней

Організатор фестивалю різників у Гечі та голова села Андрій Мештер розповів про деталі фестивалю

Торги за крісло Москаля відкладаються – Верховна Рада не має голосів

Про це чинний закарпатський губернатор заявив учора у Виноградові, коментуючи журналістам розповсюджену в ЗМІ інформацію про нові ймовірні домовленості підприємливого хитруна Балоги

Надзвичайні події минулої доби на Закарпатті

Про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 у четвер, 28 січня.

У понеділок суд розгляне справи 4-х із 5-ти учасників кривавої бійки на Драгобраті

Так було вирішено на судовому засіданні напередодні, 27 січня.

Чотири команди юних футболістів зберуться сьогодні у «Камелоті»

Уперше цього року, оскільки минула зима була не дуже морозною та сніжною, керівництво ДЮФЛ України вирішило провести «Зимовий кубок».

У Закарпатській ОДА – нові кадрові призначення

Департамент агропромислового розвитку Закарпатської ОДА   та відділ взаємодії з правоохоронними органами, запобігання і виявлення корупції та оборонної роботи має нових керівників

Балоги лавирують: тепер вони мають намір приєднатися до Антикорупційного руху Саакашвілі

Народний депутат від Закарпаття Віктор Балога має намір остаточно «поховати» свій політичний проект Єдиний Центр і влитися в Антикорупційний рух голови Одеської ОДА Міхаела Саакашвілі.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 28 січня. Нехай улюблена ранкова кава дарує вам приємні хвилини насолоди і заряджає енергією на весь день. Привносьте у своє життя гармонію і красу, робіть добрі справи. І хай оточення віддає вам стільки ж, скільки ви віддаєте йому. Гарного четверга!

Недорогой Буковель: отель, питание, развлечения

Зимние Карпаты — это сказка, которая запоминается навсегда, а Буковель — одна из самых прекрасных ее страниц. Однако порой от посещения Буковеля туристов удерживает уверенность, что проживание там очень дорогое, а отдых включает лишь лыжный спорт.

В Ужгороді відбувся Кубок Закарпатської області з пішохідного туризму в закритих приміщеннях

23 січня 2016 року на базі спорткомплексу «Юність» в Ужгороді відбувся VIII Кубок Закарпатської області з пішохідного туризму в закритих приміщеннях, присвячений Дню Соборності України.

У неділю в Ужгороді буде йога з чаюванням, аюрведичними солодощами і гарним настроєм

31 січня, з 15.00 до 18.00 в Ужгороді — йога-тайм для чоловіків і жінок. Тут показуватимуть, як працювати зі своїм тілом, диханням, свідомістю. Усе це у теплій і дружній атмосфері, з гарним настроєм та чаєм з аюрведичними солодощами.

Закарпатець підірвався на боєприпасі, ще один госпіталізований

Надзвичайна подія сталася вчора (26.01) під вечір у с.Торунь Міжгірського району. У приватному подвір’ї вибухнув боєприпас (снаряд або міна, точні дані зараз з’ясовуються), який намагалися розібрати двоє місцевих мешканців.

Закарпаття проситиме Кабмін передати дитячу залізницю Ужгороду

Геннадій Москаль особисто занесе в Кабмін проект рішення про передачу дитячої залізниці на баланс Ужгорода.

В ужгородському арт-кафе відкрилася виставка Наума Рєпкіна (ФОТО)

Наум Рєпкін народився в 1941 році в Чернігові. З 1946 року проживав на Закарпаття. Він був відомим художником не лише у своєму краї, але і за його межами.

На кордонах Закарпаття з'являться сучасні інструменти боротьби з контрабандою

Геннадий Москаль совершил рабочую поездку в Румынию, в ходе которой посетил на окраине Бухареста завод по производству стационарных и передвижных сканеров, с помощью которых таможенники проверяют крупногабаритный транспорт.

Ужгородські медики отримають від словацьких друзів 17,4 тис. євро гуманітарної допомоги

Віце-прем’єр-міністр, міністр закордонних та європейських справ Словацької Республіки Мірослав Лайчак відвідає м. Київ з робочим візитом 1-2 лютого 2016 року

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат