Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14600, 20

В Ужгороді чиновники обікрали близько сотні учасників московсько-української війни

Нині, близько сотні учасників бойових дій на сході України лишились без своїх законних земельних ділянок, ошукані корумпованими ужгородськими чиновниками.  

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 20 січня. Прокидайтеся з горнятком улюбленої кави і нехай жодні ранкові незгоди не псують вашого настрою. Запрограмовуйте себе на вдалий день, робіть корисні справи. Хай легко й успішно закінчується все, за що беретеся!  

Як в Ужгороді освячували воду (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Сьогодні християни відзначають Водореща - одне з найбільших свят зимового циклу.

Закарпатців запрошують на військову службу за контрактом

Військові комісаріати Закарпатської області продовжують відбір кандидатів на військову службу за контрактом на посади солдатського, сержантського, старшинського та офіцерського складу Збройних Сил України.
На військову службу за контрактом приймаються призовники та військовозобов’язані віком від 18 до 40 років.

Цьогорічне освячення води в річці Уж для архієпископа УПЦ виявилося незвичним

Велике освячення води у річці Уж здійснив сьогодні архієпископ Мукачівський і Ужгородський Феодор.

Москаль ініціює заборону суцільних рубок лісу

Геннадій Москаль подав на розгляд обласної ради проект рішення про введення мораторію на вирубку лісів у межах природно-заповідного фонду Закарпатської області.

"Закарпатгаз" підтвердив причину смерті ужгородських пенсіонерів від чадного газу

ПАТ «Закарпатгаз»: судмедекспертиза підтвердила смерть пенсіонерів з Підгірної через отруєння чадним газом.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 19 січня. Оточуйте себе приємними дрібницями, які радують вас. Нехай горнятко ароматної кави сприяє хорошому початку нового дня. Додавайте до нього улюблені солодощі й розмови з близькими людьми. Нехай нині вам вдається все задумане!

«Ужгород – «Місто-Сад», від якого залишився лише спогад»

Не так давно, історичний центр Закарпаття пишався своєю зеленню. Сьогодні ж, зелені зони поволі зникають з мап міста, а замість них зростають чисельні багатоповерхівки й торговельні центри.

Москаль: Бійці ПС на Драгобраті використали пістолет, вкрадений з управління СБУ

Один із пістолетів, вилучених у представників «Правого сектора» на Драгобраті, був викрадений у лютому 2014 році під час захоплення управління СБУ в Івано-Франківській області.

Закарпатцям не сподобається: нові правила купівлі-продажу авто у Словаччині

Від 1 січня 2016 р. на території Словацької Республіки діють нові правила при купівлі-продажу автомобілів. Відтепер оформити процедуру за один день – майже нереально.

Що нового чекає пасажирів ужгородських маршруток?

19 січня в будівлі Ужгородської міськради відбудеться засідання конкурсного комітету з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

До уваги ужгородців: світлофор біля «України» не буде працювати три дні

Із 20 по 22 січня 2016 року Ужгородський МРЕМ проводитиме ремонтні роботи на повітряній лінії електропередач по вулиці Швабській.

Як в Ужгороді колядували на вихідних (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Учора в музеї архітектури і побуту відбувся обласний фестиваль "Коляди в старому селі".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 18 січня. Нехай ваш ранок розпочинається з гармонійного кавування під акомпанемент улюблених мелодій. Прокидайтеся в доброму гуморі, плануйте корисні справи і вдало проводьте перший день тижня. Позитиву вам нині й смачної кави!

Стрілянина на Драгобраті

П’яний бешкет «правосеків» чи спланована акція?

Які податки сплачуватимуть закарпатці у 2016 році

В останній день 2015 року президент підписав зміни до Податкового кодексу. Попри критику політиків та експертів серед основних нововведень податкової реформи є й позитивні для пересічних громадян. Зокрема зменшується розмір відрахувань із заробітних плат, частково знижується податковий тиск на роботодавців. У зв’язку із цим можливе підвищення розміру заробітних плат працівників на 10—11 %.

Діамантове весілля   Петра і Надії Лизанців

60 років любові, яка виявляється по-різному, але за своєю природою вічна.

Тарифи на обслуговування багатоповерхівок Ужгорода змінять

Від липня цього року мешканці багатоповерхівок повинні визначитися, хто обслуговуватиме їхній будинок і прилеглу територію. Цього вимагає ухвалений торік Закон «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку». Відповідно до нього держава знімає з себе відповідальність за обслуговування, а відтак дбати про сходи, ліфти, дахи, двори, дитячі майданчики тощо будуть мешканці будинків, які є його співвласниками. Тому до 1 липня мешканці повинні або обрати собі організацію, яка відповідатиме за цей спектр послуг, або ж її призначить міська влада.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат